Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον υπολογιστη μου, ειχα συνολικα 2 δισκους.

Αγορασα και προσεθεσα σημερα αυτον WD RED 2TB.

Προσπαθω ομως να μεταφερω, καποιους φακελους (100GB περιπου) απο τους δυο παλιους στον καινουργιο αλλα μονο ενα τμημα του φακελου αντιγραφεται(περιπου 18GB απο τα 100GB).

Εχετε καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει; 

(Το λειτουργικο τρεχει στον WD RED 2TB)

Επεξ/σία από anrim27
Δημοσ.

Πως μπορω να  κανω quick format αν το λειτουργικο τρεχει μεσα απο αυτον;

Πρεπει να κανω εγκατασταση ξανα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα δεν υπαρχρει καποιο προβλημα με τον δισκο.
Η αντιγραφη γινεται κανονικα οταν εχω μπει σε ασφαλη λειτουργια.

Το προβλημα ,μαλλον,οφειλεται ή στα windows 7(διαβασα διαφορα για περιορισμο μεγεθους αρχειων που αντιγραφονται-χλωμο) ή στα συγκεκριμενα αρχεια(πρεπει να ρυθμισω κατι στα δικαιωματα...?)

(Ας μεταφερει καποιος mod το θεμα στην ενοτητα windows)

Επεξ/σία από anrim27
Δημοσ.

Το προβλημα ,μαλλον,οφειλεται ή στα windows 7(διαβασα διαφορα για περιορισμο μεγεθους αρχειων που αντιγραφονται-χλωμο) ή στα συγκεκριμενα αρχεια(πρεπει να ρυθμισω κατι στα δικαιωματα...?)

Εχετε καμια ιδεα;

Δημοσ.

ποιους καταλογους πας να αντιγραψεις ; μηπως ειναι συστηματος;

βαλε total commnander ή teracopy για τετοιες δουλειες

αλλιως και μεγαλες αντιγραφες για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

φτιαχνεις ενα live usb με linux και κανεις αντιγραφη με mc ή rsync

Δημοσ.

Ηθελα να μεταφερω, απο εναν παλιο σκληρο στον καινουργιο, εναν φακελο 127GB με φωτογραφιες.

Και ενω εκανα copy-paste(και drag and drop δοκιμασα), μου εμφανιζοταν το κλασσικο εικονιδιο που εμφανιζεται κατα την αντιγραφη στα windows με την ιδιαιτεροτητα οτι μου εγραφε πως εγινε αντιγραφη ....τοσο τις 100 (και αυξανοταν φυσιολογικα) των συνολικα 18GB μονο.Οχι των 127GB.

Ενταξει, την αντιγραφη την εκανα τελικα, οπως προειπα, μεσα απο ασφαλη λειτουργια.Αλλα γιατι συμβαινει αυτο;

EDIT:

Και προσπαθω ξανα να κανω σημερα μια αντιγραφη(copy-paste) ενος αρχειου winrar (απο τον παλιο δισκο στον καινουργιο...ως συνηθως) και μου εμφανιζεται αυτο το μηνυμα  

200bg2r.jpg

Δημοσ.

Δοκιμασα και με κλειστο το antivirus, αλλα τιποτα.Μια απο τα ιδια.

Θα δοκιμασω αυριο το πρωι και ο,τι περιγραφεται εδω 

και θα σας πω για το αποτελεσμα.

Δημοσ.

Στα windows 7 home premium που εχω εγκατεστημενα, 

δυστυχως,δεν υπαρχει αυτο το secpol.msc αρχειο που αναφερεται στο link.

Καποια στιγμη θα δοκιμασω να εγκαταστησω αλλο λειτουργικο και θα δω αν το προβλημα παραμενει.

Προς το παρον οποιες αντιγραφες πρεπει οπωσδηποτε να κανω, τις κανω απο ασφαλη λειτουργια.

Σας ευχαριστω.

Δημοσ.

Η υπηρεσία για τις πολιτικές ασφάλειας (secpol=security policies) δεν υπάρχει στις home εκδόσεις των windows, μόνο στις professional και ultimate.

Πάντως μπορείς να κάνεις τις ρυθμίσεις και χωρίς το control panel του secpol.

Κατέβασε από Link.png Site: εδώ το αρχείο excel για τα 7άρια και δες που είναι στη registry αυτά που θέλεις να αλλάξεις και κάντο χειροκίνητα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ micos000 για την βοηθεια.

Κατεβασα το excel που μου λες, αλλα πως να ψαξω  για το 'που είναι στη registry αυτά που θέλεις να αλλάξεις' ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...