Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Άλλαξε τιμή;479 μου βγάζει, χωρίς μεταφορικά κτλ

Και πάνω που ετοιμαζόμουν για την 3200

Ηταν προσφορα "ημερας", δεν ηταν κανονικη τιμη πωλησης που αλλαξε. Όταν ανοιξε το θεμα, ειχε λιγοτερο από μια ωρα μπροστα του (ή μεχρι εξαντλησης του αριθμου διαθεσιμων. Ηταν αν θυμαμαι καλα στο 29% των κομματιων εκεινη την ωρα)

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

446 εχει εδώ με δωρεάν μεταφορικά με dhl. http://www.purnimadigital.com/nikon-d3300-kit-18-55-mm-vr-ii-noir.html

Γενικοτερα όμως στα φωτογραφικά μπορείς να πετύχεις καλύτερη τιμη εφόσον πας με μετρητά στα μεγαλα φωτογραφικά καταστήματα του κέντρου.

Πχ η 7100 εχει body στον σκρτζ 890 αλλά με παζάρι μπορεις να την παρεις και 650.

• Moderators
Δημοσ.

Του θεματος ηταν 413€ μαζι με 16αρα καρτα και με θηκη nikon.

Στα 446€ δεν λεει τιποτα αφου είναι χωρις αυτά

(σιγουρα εχει δωρεαν μεταφορικα ο Γαλλος για Ελλαδα; Αν εχεις αγορασει ή εχεις κανει login και εχεις παει μεχρι τελους και δεν εχει, πες μας να ξερουμε το μαγαζι μπας και εχει τιποτα άλλο σε καλη τιμη). 

435€ βγαινει [το ιδιο kit (18-55mm VR II) αλλα χωρις τα εξτρα] στο PUBLIC με πιστωτικη γιουρομπανκ μεχρι το τελος της βδομάδας, τιμη την οποια δεν βλεπω ως προσφορα και γι αυτό δεν εγραψα χθες στο παρον τοπικ των "413€ το σετ ολο".

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι ειναι δωρεαν και ερχονται απο Αγγλία. Εχω πάρει τους τελευταίους μήνες 1 φακο sigma 18-50 2.8-4.5 στα 132 και μια a7 kit στα 1080. Το κακο ειναι οτι θεωρούνται grey market οπότε την εγγύηση την εχει αυτός. ( παραπανω δεν ξερω δε μου χρειάστηκε)

• Moderators
Δημοσ.

στις 21.51 ήταν το 20% πουλημένο

Ελα, για να ολοκληρώσουμε το ρεπορτάζ :P , ειδα μολις τωρα ότι ειχα αφησει την καρτελα ανοικτη!

Τελειωσε (χρονικα) η προσφορα χθες το βραδυ χωρις να πουλησει ιδιαιτερα, μονο στο 23% εφτασε. Φανταστείτε ότι η τιμη για τον Γερμανο κατοικο ηταν 399 τελικη για ολο το σετ! Παρολα αυτά δεν εφυγε. (λογικο αφου είναι νέο μοντελο και οι τιμες θα πεσουν λιγο πολύ μεσα σε 1-2 μηνες και ακομα περισσοτερο αργοτερα - σιγουρα ηταν μια καλη τιμη για καποιον που θελει τωρα την συγκεκριμενη βεβαια, απλα δεν μπορεσε να τραβηξει τους ψιλο-αδιαφορους)

post-83099-0-83528200-1434109498_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Του θεματος ηταν 413€ μαζι με 16αρα καρτα και με θηκη nikon.

Στα 446€ δεν λεει τιποτα αφου είναι χωρις αυτά

(σιγουρα εχει δωρεαν μεταφορικα ο Γαλλος για Ελλαδα; Αν εχεις αγορασει ή εχεις κανει login και εχεις παει μεχρι τελους και δεν εχει, πες μας να ξερουμε το μαγαζι μπας και εχει τιποτα άλλο σε καλη τιμη). 

435€ βγαινει [το ιδιο kit (18-55mm VR II) αλλα χωρις τα εξτρα] στο PUBLIC με πιστωτικη γιουρομπανκ μεχρι το τελος της βδομάδας, τιμη την οποια δεν βλεπω ως προσφορα και γι αυτό δεν εγραψα χθες στο παρον τοπικ των "413€ το σετ ολο".

Από το συγκεκριμένο μαγαζί (purnimadigital) έχω πάρει τον τελευταίο χρόνο 2 FF kits και έναν φακό για εμένα και 2 φίλους (συνολικό κόστος αρκετά πάνω από 6000€) και επιβεβαιώνω αυτά που γράφει ο amagawd. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν και ταχύτατα. Επίσης σε αρκετά μεγάλο ποσό 2000+€ κάνει και κάποια έκπτωση άμα του ζητήσεις. Just to mention it.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πχ η 7100 εχει body στον σκρτζ 890 αλλά με παζάρι μπορεις να την παρεις και

650.

Έχεις πάρει την 7100 στα 650 ή κάποιος φίλος σου;

Επεξ/σία από matrixxx
spoiler

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...