Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το εξής θέμα. Πρόσθεσα σήμερα στο pc μου ακόμα 4G ram σύνολο 8. Οι 2 ραμ δουλεύουν dual αλλά παρότι είναι και οι 2 στα 1600 το σύστημα διαβάζει 1333. Πριν προσθέσω την δεύτερη 4αρα την διάβαζε κανονικά κανονικά στα 1600.Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Οι μνήμες είναι μια Kingston απλή και μια Corcair vengeance.ευχαριστώ πολύ

Σε win 8.1....

Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι ότι κάποια απο τις μνήμες σου( προφανώς απο τις παλιές σου ) δεν τρέχει στα 1600 αλλά στα 1333.

Πρέπει να είναι όλες το ίδιο αλλιώς η ταχύτητα πέφτει στην μνήμη με την μικρότερη συχνότητα. Στην προκειμένη περίπτωση ή οι 2 ή η μια απο τις παλιές σου είναι στα 1333. Έλεγξέτες μια-μια. Αν βρεις κάποια από αυτές στα 1333 βγάλε την και ξανακοίτα την ταχύτητα στις υπόλοιπες μέσα απο τα windows.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασα και με xmp στα 1600 αλλά μετά δεν ανοίγει και αν το ανοίξω με το ζόρι μου λέει ότι overclocking falled και με επιστρέφει στα 1333. Καμία ιδέα? Μήπως θέλει καλύτερο σύστημα ψύξης? Τι να πω.....

Δημοσ.

Μήπως όταν βάζεις το XMP κάποια απ' τις δύο μνήμες πάει στα 1.65V ενώ η άλλη μένει στα 1.5V; Ποιες είναι ακριβώς οι μνήμες σου;

Δημοσ.

Εκανα διάφορα τεστ και συνηδητοποιησα ότι: καμιά μνήμη ούτε μόνη της ούτε μαζί δεν δουλεύει στα 1600. Σε Xmp mode δεν μπαίνει καμιά.Δεν ξέρω τι γίνεται...Για την corsair διάβασα ότι παραλό που λέει 1600 τρέχει στα 1333 αλλά εφόσον την ξεκλειδώσεις πιάνει άνετα 1600βκαιβπαραπανω. Σε εμένα πάντως δεν πάει παραπάνω. Τα v είναι 1.5 το τσέκαρα....

Στο Siw την Kingston την δίνει στα 1600 και την corsair στα 1334....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...