Getapen Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Εγώ θέλω να γίνει best seller στην ελληνική αγορά με τελική τιμή 1500.Αντε μετά να πείσουμε τους Ευρωπαίους ότι επικρατεί ανθρωπιστική κρίση. Ας πάρουμε πρώτα τα δανεικά και τα χαλάμε μετά σε πασατέμπο. 1
vapits Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ουτε μια γριλια δεν εχει απ οτι φαινεται. Θα θαμπωνει η οθονη απο τον ιδρωτα Το δοκίμασα στο Πλαίσιο και ναι ισχύει, θαμπώνουν οι φακοί πανεύκολα από τον ιδρώτα. Κατα τα λοιπά αν και ζαλιζόμουν μόνο όταν χρησιμοποιούσα το μοχλό για να στρίψω μέσα σε δωμάτια (μόνο τότε αλλά πάρα πολύ τότε), είναι απίστευτη η εμπειρία, το ζεις πραγματικά. Το καλύτερο στερεωσκοπικό 3D που έχω δει στη ζωή μου.
Dreamcatcher Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Εχμ για ποια ακριβώς συνεργασία με xbox one λέτε; Απλα θα περιλαμβάνει ενα χειριστήριο του xbox. Δεν θα λειτουργεί σε xbox το oculus rift τουλάχιστον δεν εχουν ανακοινώσει κάτι τέτοιο ακόμα
fabiawrc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 αν οντως εχει λυθει τον φαινομενο του εντονου πιξελιασματος και ειναι λες και βλεπεις ενα monitor pc,δηλαδη να απολαμβανεις πεντακαθαρα τις εικονες,τοτε θα ειναι απιστευτο. γιατι το πιξελιασμα που δοκιμασα στο dev-kit2 ηταν απαραδεκτο.το οτι δεν θα εχει καθολου πιξελιασμα μακαρι αλλα το βλεπω λιγο δυσκολο. επισης πρεπει να δουμε τι εχουν κανει με το φαινομενο των φακων που δημιουργουν χρωματικες αποκλισεις(μπλε-κοκινο) παντως η αισθηση που αποκομιζεις ειναι μοναδικη ασχετα απο τα προβληματα που εχει. το να φτανεις στη γωνια του τοιχου και να ξεμυτιζεις με το κεφαλι για να δεις μετα το τοιχο ειναι σαν το ζεις πραγματικα. φανταστειτε battlefield 5 με φωτορεαλιστικα γραφικα και να το ζεις. η αισθηση του 3d ειναι απολυτη,διοτι το καθε ματι λαμβανει ξεχωριστη εικονα χωρις την χρηση φιλτρων.(πχ ενεργητικα-παθητικα) ενα αλλο προβλημα ειναι ποσο χωρο θα εχει το τελικο προιον για χρηστες με γυαλια ορασεως.εγω στο devkit 2,το δοκιμασα με γυαλια τα οποια ειναι χωρις σκελετο περιμετρικα και χωρεσανε οριακα και με πιεζαν και λιγο. παιδια που φορανε χοντρα γυαλια,ειδικα κοκαλινα ξεχαστε το.παμε για φακους επαφης για ανετη εφαρμογη. το oculus και καθε παρομοια συσκευη αν λυσουν θεματα οπως πιξελιασμα,ζαλαδα,χρωματικες αλλοιωσεις,και ασυμβατοτητες ειναι σιγουρα η επανασταση. το oculus το περιμενω πως και πως και εχω να νιωσω ετσι απο τοτε που ημουν μικρο παιδι,που πηγαινα χεσμενο απο την χαρα μου στο μινιον να παιξω το donkey kong country στο snes.
lordlothar Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Τα παιδιά μας θα το βλέπουν αυτό και θα λένε "καλά ρε πατέρα, φορούσατε αυτό το έκτρωμα για να βλέπετε εικονική πραγματικότητα? Μα την κουμούτσα?", βάζοντας έπειτα τον augmented reality φακό επαφής... 6
el97639 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 για μενα το VR και το augment reality ειναι επομενο wow thing. Πλεον υπαρχει ενας κορεσμος εξελιξης σε dektop,laptop smartphone-tablet και κονσολες-gaming. Εκει που καποτε παθαιναμε πολιτισμικο σοκ πχ με την ελευση καποιων εκ των παραπανω τωρα απλα ξερεις το επομενο μοντελο θα ειναι το προηγουμενο με 5-10% βελτιωση σε κατι. Το VR και AR ομως τα περιμενω απο τα τελη της δεκαετιας του 90. Ειδικα στο gaming θα φερουν την μεγαλυτερη επανασταση μετα τα 3D γραφικα
fotis menidi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Εαν βγει τελικα υποστηριξη για xb1 σκεφτεστε φαση vr μαζι με kinect 2 μαζι..... 1
activex Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ενας με μυωπία 1-2 βαθμους χρειάζεται να φοραει γυαλιά απ την στιγμή που η οθονη του rift ουσιαστικά ειναι κολλημένη στο πρόσωπο ;
michael92 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ενας με μυωπία 1-2 βαθμους χρειάζεται να φοραει γυαλιά απ την στιγμή που η οθονη του rift ουσιαστικά ειναι κολλημένη στο πρόσωπο ; Ναι, οι φακοί κάνουν focus στο "άπειρο". Σκέψου σαν να κοιτάς τον ουρανό ή ένα μακρυνό βουνό χωρίς γυαλιά.
pcos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 μου θυμιζει "κολοκοτροναιικο σουγια", που ελεγε και ο βεγγος! αν δεν το βγαλουν σε απλα γυαλια ηλιου,οχι φακο επαφης εχω αλλεργια
8-bitMUSIC Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 ωχ νεο στο ινσομνια χωρις γκρινιες στα comments! Πολυ καλυτερα ετσι.... εχουν αρχισει να κουραζουν πολυ τα αρνητικα comments.
nomes Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 επισης πρεπει να δουμε τι εχουν κανει με το φαινομενο των φακων που δημιουργουν χρωματικες αποκλισεις(μπλε-κοκινο) Αχρωματοψία και όλα κομπλέ 1
Retromaniac Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 ωχ νεο στο ινσομνια χωρις γκρινιες στα comments! Πολυ καλυτερα ετσι.... εχουν αρχισει να κουραζουν πολυ τα αρνητικα comments. Βρε άι παράτα μας και εσύ Να είδες γκρίνιαξα
paragontikos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 παντως δυσκολα να καταφερει το xbox να παιξει καποιο παιχνιδι σοβαρο με το Hardware που εχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα