Προς το περιεχόμενο

windows 8.1 format ??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν τα σβήσεις όλα τα υπάρχοντα διαμερίσματα θα είναι όλος ο χώρος άδειος οπότε και ένα κομμάτι.

Αν αφήσεις ένα διαμέρισμα στην μέση π.χ. τότε ναι θα παραμείνουν κομμάτια.

μαλιστα. Δεν εχω καταλαβει αλλα θα κανω οτι ειπατε. θα διαγραψω ενα ενα ολα τα partition, και ο θεος βοηθος....

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διαγράφεις όλα τα partitions ένα ένα και ο σκληρός ξαναγίνεται ένα κομμάτι όλος (1 TB). Μετά απλά πατάς επόμενο και ξεκινάει η εγκατάσταση στον ένα σκληρό χωρίς να υπάρχουν πλέον τα παλιά διαμερίσματα. 

Δημοσ.

Διαγράφεις όλα τα partitions ένα ένα και ο σκληρός ξαναγίνεται ένα κομμάτι όλος (1 TB). Μετά απλά πατάς επόμενο και ξεκινάει η εγκατάσταση στον ένα σκληρό χωρίς να υπάρχουν πλέον τα παλιά διαμερίσματα. 

Ναι, επρεπε να το κανω για να το καταλαβω. τελειοσα την διαδικασια, ενεργοποιηθηκε. Όλα καλα. Εχω όμως 2 θεματα. Πρωτο είναι ότι για να συνδεθει στο internet πρεπει να το κανει μονο μεσω καλωδίου. Δεν βλεπει τα Wi-Fi. Όταν τρεχω διαγωνστικο μου ζηταει να βαλω καλωδιο. Καμια ιδεα τι παιζει ?? Το δευτερο θεμα είναι ότι όταν ανοιγει ο υπολογιστης, αντι να φανει το συμβολο των windows και να αρχισει η φορτωση, βγενει μαυρη οθονη και γραφει καπια γραμματα(θα τα βγαλω φωτογραφια αμα θελετε). Γραφει κατι πραματα, ότι πρεπει να ανοιξει το πρωτοκολλο ΙPV4 και  IPV6 μετα αλλαζει η οθονη και λεει ότι το συστημα είναι πατενταρισμενο με αριθμο αδειας, και πατεντας(λεει καπιους αριθμούς). Γραφει ότι η MAC ADRESS μου είναι η ταδε. Φορτωνει, βγαζει "exit from PXE CD-ROM και μετα γινετε η κανονικη φορτωση των windows. Καμια ιδεα τι να κανω γι'αυτα τα δυο πραματα ?

Υ.Γ εκανα και update στο συστημα μπας και διορθωθεί το θεμα internet αλλα μπα....

Δημοσ.

1. βρες ποια συσκευή wifi έχεις για να περάσεις και τον driver της.

2.Πρέπει να μπεις στο bios και να ορίσεις τον σκληρό σου δίσκο σαν πρώτη συσκευή εκκίνησης,τώρα προσπαθεί να ξεκινήσει πρώτα από παντού αλλού και μετά ξεκινάει από τον δίσκο.

Δημοσ.

1. βρες ποια συσκευή wifi έχεις για να περάσεις και τον driver της.

2.Πρέπει να μπεις στο bios και να ορίσεις τον σκληρό σου δίσκο σαν πρώτη συσκευή εκκίνησης,τώρα προσπαθεί να ξεκινήσει πρώτα από παντού αλλού και μετά ξεκινάει από τον δίσκο.

Aχα... οκ καταλαβα για τον δισκο. Οταν εννοεις συσκευη Wifi εννοεις καρτα ιντερνετ του υπολογιστη ??

Δημοσ.

βρηκα ποια καρτα ιντερνετ εχω. κατεβασα 5-6 διαφορετικους driver αλλα συνεχιζει να βγαζει θαυμαστικο οτι εχει προβλημα. δεν ξερω τι να κανω. μου ερχετε να πετξα ωολο τον υπολογιστη απο τα νευρα μου.

Δημοσ.

Κανε δεξί κλικ στο wifi κάτω δέξια και δες αν παίρνε IP και αν ναι ποια είναι αυτή; Στη διαχείρηση συσκευών βλέπεις ενεργή τη συσκευή;

Δημοσ.

Κανε δεξί κλικ στο wifi κάτω δέξια και δες αν παίρνε IP και αν ναι ποια είναι αυτή; Στη διαχείρηση συσκευών βλέπεις ενεργή τη συσκευή;

Nα περνει καπια IP ? δεν ξερω.Δεν φενεται κατι τετιο. Οσο για την διαχειρηση συσκευων βλεπω αυτο: http://prntscr.com/7ic2t0

Αυτη ειναι η καρτα atheros που εχω(Atheros 956X) και ζηταει driver. Γραφει οτι δν εχει driver. Κατεβασα αρχεια που υποτιθεται οτι κανουν update το driver αλλα δεν τα βλεπει. Κατεβασα αλλα προγραμματα γι'αυτο το σκοπο. ΤΙποτα.

Δημοσ.

Είναι desktop ή laptop; Αν είναι laptop ποιο είναι;

Υπάρχει και μια πιθανότητα το HW να είναι onboard και για να το αναγνωρίσει να πρέπει να περάσεις τους drivers του chipset σου. Για δοκίμασε το και αυτό.

Δημοσ.

Είναι desktop ή laptop; Αν είναι laptop ποιο είναι;

Eιναι laptop. DELL Inspiron 15 3000 series

Υπάρχει και μια πιθανότητα το HW να είναι onboard και για να το αναγνωρίσει να πρέπει να περάσεις τους drivers του chipset σου. Για δοκίμασε το και αυτό.

Δεν καταλαβα πολλα απο αυτα που ειπες :) ειμαι ντουντουνακι σε σχεση με το συγκεκρημενο θεμα :) Αυτο που εκανα ηταν ομως να εγκαταστησω αυτο:   http://prntscr.com/7icinj  ΕΙναι αυτο το chipset που εννοεις ?? γιατι αν ειναι αυτο που ελεγες, τοτε δεν λειτουργει :(

ΕΠιδη ως συνηθως το lightshot εχει προβλημα, μην πατησεις κατευθηαν στον συνδεσμο. κανε τον αντιγραφη-επικολληση. τοτε θα σου δωσει την εικονα

Δημοσ.

Λοιπον, μετα απο παρα πολλς ωρες download, διαβασματος και και και κκατεβασα ενα προγραμμα και το εσπασα με ενα crack, το οποιο μου περασε ΟΛΕΣ τις αδειες που ελυπαν(ακομα περναει βασικα). Το προγραμμα λεγεται DriverToolkit. ΑΝ ποτε εχετε, η εχετε και τωρα, προβληματα με drivers, ειναι ενα κι ενα αυτο το προγραμμα.

Εχω μονο μια τελευταια ερωτηση. TheELF εγραψες:

Πως θα το κανω αυτο ??

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με το που ανοίξεις το pc πάτα πολλές φορές το πληκτρο del για να μπεις στο bios. Αναλόγως την μητρική σου θα δεις μια καρτέλα boot, με τα βέλη πας στο σκληρό δίσκο πατάς enter και με το πάνω βέλος τον ορίζεις ως 1η συσκευή εκκίνησης. Κάνεις save τις ρυθμίσεις και είσαι έτοιμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...