Ονειρολογίτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 καλησπερα σας ! εχω 3 λειτουργικα στον υπολογιστη(tripleboot) και θελω να κανω format τον υπολογιστη ωστε να εχω παλι μονο τα windows 8.1 που ηταν τα αρχικα. το θεμα ειναι οτι μαζι με τον υπολογιστη, δεν ειχε δυσκακι για το format. τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση εκτος του να το παω σε μαγαζι και να του δωσο και τα μαλλια μου ???
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Να κρατησεις το serial key του λειτουργικου σου(με δεξι κλικ στο "Αυτος ο υπολογιστης") και μετα να κανεις νορμαλ φορματ με official windows 8.1 iso το οποιο αν το ψαξεις στο google το βρισκεις ευκολα
Xristaras12 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 εφόσον μιλάμε για λάπτοπ,αν δεν έχεις κάνει πλήρες φορμάτ τον δίσκο ώστε να χάσει και το recovery partition,δες πως μπορείς να εκκινήσεις το σύστημα απο εκεί ώστε να στο περάσει μόνο του. εναλλακτικά την λύση απο πάνω! επίσης τσέκαρε το serial key που υπάρχει στο σύστημα με αυτόν που υπάρχει στο bios.
TheELF Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μπορείς και απλά να διαγράψεις τα διαμερίσματα των άλλων δυο λειτουργικών και να ρυθμίσεις το μενού εκκίνησης να ξεκινάνε μόνο τα win. 1
Ονειρολογίτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μπορείς και απλά να διαγράψεις τα διαμερίσματα των άλλων δυο λειτουργικών και να ρυθμίσεις το μενού εκκίνησης να ξεκινάνε μόνο τα win. Δεν θελω να κρατησω τα windows 8.1 οπως ειναι. Θα τα κανω ουτως η αλλος format. Οποτε θα βγει 2 σε 1. εφόσον μιλάμε για λάπτοπ,αν δεν έχεις κάνει πλήρες φορμάτ τον δίσκο ώστε να χάσει και το recovery partition,δες πως μπορείς να εκκινήσεις το σύστημα απο εκεί ώστε να στο περάσει μόνο του. εναλλακτικά την λύση απο πάνω! επίσης τσέκαρε το serial key που υπάρχει στο σύστημα με αυτόν που υπάρχει στο bios. Nαι για laptop μηλαμε. Δεν θυμαμε αν πειραξα το recovery. Δεν νομιζω. ΑΛλα απο κει μπορει να γινει format ? Δεν το ξερω... Να κρατησεις το serial key του λειτουργικου σου(με δεξι κλικ στο "Αυτος ο υπολογιστης") και μετα να κανεις νορμαλ φορματ με official windows 8.1 iso το οποιο αν το ψαξεις στο google το βρισκεις ευκολα Χμμμ.... Μαλλον σε αυτο θα παμε Λοιπον, για να δοκιμασω να δω αμα γινεται format απο το recovery, πρεπει να μπω στις ρυθμισεις του υπολογιστη μου. Δυστηχως τα windows 8.1 μου, εχουν καποιο bug(απο την αρχη) και ολα τα παραθυρα που ειναι στην αρχικη, "εναρξη" δεν ανοιγουν. Μεταξυ αυτων, και οι ρυθμισεις υπολογιστη. Οποτε προφανως παω στη λυση με το να κατεβασω τα windows 8.1 απο καποιο site. Ενα αλλο θεμα που εχω ειναι το product key. Κατεβασα ενα προγραμμα που βρισκει ολα τα product key. Δειτε: http://prntscr.com/7g1b4fποιο απο τα 2 τελευταια ειναι το windows 8.1 product key που θα χρειαστω για να το ξανα εγκαταστησω ?
TheELF Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Αφού είναι laptop πολύ πιθανόν να ενεργοποιηθεί χωρίς να χρειαστεί να περάσεις serial έχουν κλειδιά oem μέσα στο bios.
Ονειρολογίτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Λοιπον. Εψαξα τα windows 8.1 στο internet. Παντου τα δινουν σπασμενα, κατι το οποιο δεν θελω/χρειαζομε. Τελικα βρηκα απο την ιστοσελιδα PCsteps οτι η microsoft δινει ολοκληρα τα windows 8.1 εδω: http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-8/create-reset-refresh-media Τα κατεβασα και τα εκαψα. ΤΟ θεμα ειναι οτι οταν τα κανω boot, μου γραφει: Grub Welcome to Grub ! και μετα μου λεει οτι υπαρχει καποιο σφαλμα και μου ανοιγει μια επιλογη "rescue".Καμια ιδεα για το τι να κανω ?? Η απο καπου αλλου να κατεβασω τα windows 8.1 ?
N3k21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Τσέκαρε στο BIOS, είναι ρυθμισμένο το σύστημα, ώστε να εκκινεί από το οπτικό drive; Αν ναι, δοκίμασε να ξανακάψεις το image σε χαμηλότερη ταχύτητα.
TheELF Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Έγραψες μόνο τα αρχεία ή κανονικά με κάποιο πρόγραμμα που καίει iso; Εκεί που γράφει rescue τρέξε της εντολές μια μια πατώντας enter μετά από την κάθε μια. cdrom --initmap --hookchainloader (cd0)
Ονειρολογίτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 το εγραψα σε ενα πολυ παλιο nero που εχω σε εναν αλλο υπολογιστη, σαν εικονα .ISO Πρεπει να βρω κατι αλλο ??
TheELF Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Σαν data disk το έγραψες ή σαν disk copy αυτό είναι το ερώτημα.
Ονειρολογίτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Εχει γραφτει σαν datadisk. Μηπως υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα για να δοκιμασω ??
N3k21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δοκίμασε με αυτό. Αν δεν θες να το εγκαταστήσεις, κατέβασε την portable έκδοση (αρχείο zip). Αποσυμπίεσε το σε φάκελο της επιλογής σου και τρέξε το.
TheELF Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Εχει γραφτει σαν datadisk. Μηπως υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα για να δοκιμασω ??Κατέβασε το εργαλειάκι που δίνει η ίδια η microsoft επέλεξε και usb αν σου βρίσκεται ένα για να μην χαραμίζεις δισκάκια(θα διαγραφούν τα πάντα από το usb) https://www.microsoft.com/en-us/download/windows-usb-dvd-download-tool#installation 1
Ονειρολογίτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Αχα... οκ θα το δοκιμασω να δω και θα σου απαντησω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα