Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπαν ότι η ντεσκτοπ θα ενσωματωσει touch optimized χαρακτηριστικά.

Δεν βλέπω το κακό στην κίνηση αυτή.

Προτιμώ όλες οι εφαρμογές να είναι ταυτόχρονα για ποντικοπληκτρολογιο και αφή παράλληλα.

Βέβαια στα σκαριά είναι πλήρες touch office σουίτα,άρα μάλλον αμφιταλαντευονται.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αμα κατι δεν ειναι χαλασμενο

μην προσπαθησεις να το φτιαξεις

(εκτος απο το crash bug το τελευταιο, αυτο φτιαξτω)

"δεν είναι χαλασμένο" = Desktop Skype?

Δημοσ.

Το ιστορικο μιας εξαιρετικης εφαρμογης που επεσε στα λαθος χερια και την καταστρεφει σιγα-σιγα. Απο τοτε που πηγε στην microsoft ολο προβληματα εχω με το skype. Φαινεται ξεκαθαρα οτι εχουν καλο προγραμματισμο και ξερουν τι κανουν στην microsoft.

• Super Moderators
Δημοσ.

Επιτέλους μια νίκη απέναντι στο ελεεινό metro και τις modern apps.

το θέμα είναι να βελτιωθεί το desktop Skype που έχει τα μαύρα του τα χάλια...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Από τότε που το πήρε η ms έχει χαλάσει αρκετά.

Δημοσ.

ΕΥΓΕ!!!

Που είδε πως αν θέλει να διατηρήσει το σκάιπ,πρέπει να το γυρίσει σε desktop;

Να σου λέει η κορυφαία εταιρεία λειτουργικών πως πρέπει να μείνει πίσω,σε σχέση με την εξέλιξη [καλή-κακή,άσχετο] που προσπαθεί να περάσει,πως δε μπορεί να κάνει την ίδια της την εφαρμογή να δουλεύει σωστά,και να της λες μπράβο.

Να γιατί μας έχει να ασχολούμαστε με τι χρώμα θα είναι τα παράθυρα και αν και τι νούμερο θα έχουν.

Πραγματικά εκει στην MS δεν εχουν την παραμικρή ιδέα τι κάνουν!!! Αντι να ενισχύσουν το MS Store με εφαρμογές σύγχρονές τις καταργούν και ασχολούμαστε με περασμένα μεγαλεία τύπου desktop. Go figure....

οτι να ναι...

Είδες τι συμβαίνει όταν οι εταιρείες έχουν μετόχους,και άλλα τερτίπια τριτογενών οικ.προϊόντων;

Δεν είναι ό,τι να'ναι..είναι στρατηγική απόφαση για μια αγορά που της κόστισε 8.5 δις ευρώ.

Μια απόφαση που θα μας βάλει σε οικασίες για το μέλλον πολλών win app και των app εν γένει.

Αν αφαιρούν τη μοντέρνα έκδοση του Skype και αφήνουν αυτή με το ελεινό HiDPI "support", για να μην έχουν 2 εφαρμογές που κάνουν το ίδιο, ποιο το νόημα να υπάρχουν και 2 εκδόσεις για το Office?

Έχουν προφανώς πιο βαθύ σχεδιασμό,και ρίχνουν άλλη βαρύτητα σε αυτή την εφαρμογή τους.

Δημοσ.

Ρε τι συζητάμε τώρα? Αφού θα γίνει ενοποίηση του store ... Εννοείται ότι δεν θα αφήσει στην μοίρα τους τα win tabletts ! Απλά θα προσαρμοστεί η εφαρμογή των WP και τέλος!

• Like 1
Δημοσ.

Που είδε πως αν θέλει να διατηρήσει το σκάιπ,πρέπει να το γυρίσει σε desktop;

Να σου λέει η κορυφαία εταιρεία λειτουργικών πως πρέπει να μείνει πίσω,σε σχέση με την εξέλιξη [καλή-κακή,άσχετο] που προσπαθεί να περάσει,πως δε μπορεί να κάνει την ίδια της την εφαρμογή να δουλεύει σωστά,και να της λες μπράβο.

Να γιατί μας έχει να ασχολούμαστε με τι χρώμα θα είναι τα παράθυρα και αν και τι νούμερο θα έχουν.

Είδες τι συμβαίνει όταν οι εταιρείες έχουν μετόχους,και άλλα τερτίπια τριτογενών οικ.προϊόντων;

Δεν είναι ό,τι να'ναι..είναι στρατηγική απόφαση για μια αγορά που της κόστισε 8.5 δις ευρώ.

Μια απόφαση που θα μας βάλει σε οικασίες για το μέλλον πολλών win app και των app εν γένει.

Έχουν προφανώς πιο βαθύ σχεδιασμό,και ρίχνουν άλλη βαρύτητα σε αυτή την εφαρμογή τους.

Καθόλου άσχετο.

Αν μια εξέλιξη είναι κακή, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να το αντιληφθείς, να την καταργήσεις, να επιστρέψεις πίσω και να χαράξεις άλλο δρόμο εξέλιξης.

Εγώ θέλω να εξαφανισθεί εντελώς, ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ, όλο το metro και όλες οι "modern apps".

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θέλω να εξαφανισθεί εντελώς, ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ, όλο το metro και όλες οι "modern apps".

Eγώ θέλω να εξαφανιστεί κάθε λογισμικό κλειστού κώδικα,που τρέχει ένα κάρο επικίνδυνες μαλακίες,χωρίς να το ξέρω.

Και τώρα θέλω ένα σκούτερ.

Θα αρκεστώ σε ένα σκάιπ,που δουλεύει.

Δημοσ.

Τραγικό το interface του Skype, απορώ γιατί δεν το φτιάχνουν;

Ακόμα κρατάω το MSN μόνο και μόνο για την άθλια εικόνα του message chat που έχει το Skype.

Δημοσ.

Παιδιά τι λέτε;

Τα Windows Tablets ΔΕΝ είναι πιά Windows RT, αλλά FULL Windows 8.1! Δεν θα υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ θέμα με την desktop έκδοση του Skype, παίζει κανονικά!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...