PavlaraS18 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 στειλτο στην αντιπρωσοπεια αφου το εχεις μονο 5 μηνες 5 μήνες ειναι το πρόβλημα . Το κινητό τώρα το έχω 1,5 χρόνο.
swkhj Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Και σε μενα ενα μπακατελ OT 995 οταν ξεφορτισει εντελως δεν φορτιζει με τιποτα Κανει επανακινησεις ως το σημειο που βγαζει την ενδειξη της μπαταριας ...(και μια ωρα να το αφησω) Αμα βγαλω και ξαναβαλω την μπαταρια μαζι με κανα μπινελικι που θα του ριξω, μπορει να αρχισει να φορτιζει καποια στιγμη Ενω αντιθετα αμα δεν εχει σωθει εντελως η μπαταρια και παω να το φορτισω δεν εχει θεμα... Δεν το εχω σκαλισει ακομα για να δω τι φταιει Αλλα αμα τωρα ηταν σαν το δικο σου με μασιφ μπαταρια δεν νομιζω να εβρισκα εστω και αυτη την προσωρινη λυση Νταξει καπως ασχετο το δικο μου που σε κανα μηνα θα αρχισω να το ψαχνω που θα το αντικαταστησω επιτελους μετα απο 3 χρονια Υπαρχει λες περιπτωση να μπερδευτηκε το λειτουργικο και στο δικο σου και να φτιαχνει με κανα ρουτ;
swkhj Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 (Το πηγα τωρα εργοστασιακα να δω τι θα κανει αλλα χλωμο για την περιπτωση μου ...Την αφηνω να αδειασει)...
PavlaraS18 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Και σε μενα ενα μπακατελ OT 995 οταν ξεφορτισει εντελως δεν φορτιζει με τιποτα Κανει επανακινησεις ως το σημειο που βγαζει την ενδειξη της μπαταριας ...(και μια ωρα να το αφησω) Αμα βγαλω και ξαναβαλω την μπαταρια μαζι με κανα μπινελικι που θα του ριξω, μπορει να αρχισει να φορτιζει καποια στιγμη Ενω αντιθετα αμα δεν εχει σωθει εντελως η μπαταρια και παω να το φορτισω δεν εχει θεμα... Δεν το εχω σκαλισει ακομα για να δω τι φταιει Αλλα αμα τωρα ηταν σαν το δικο σου με μασιφ μπαταρια δεν νομιζω να εβρισκα εστω και αυτη την προσωρινη λυση Νταξει καπως ασχετο το δικο μου που σε κανα μηνα θα αρχισω να το ψαχνω που θα το αντικαταστησω επιτελους μετα απο 3 χρονια Υπαρχει λες περιπτωση να μπερδευτηκε το λειτουργικο και στο δικο σου και να φτιαχνει με κανα ρουτ; Δεν ξερω, λες το ρουτάρισμα να το γυρίσει στα φυσιολογικά του? Δεν βρίσκω λόγο όμως για να συμβεί αυτό...
swkhj Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) edit γραψε λαθος Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2015 από swkhj
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα