Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Έχω το alcadel -one touch- idol. Μου παρουσιάζει ένα πρόβλημα εδώ και 5 μήνες , και τώρα πήρα την απόφαση να γράψω εδώ ως τελευταία μου ελπίδα.. Το κινητό προκειμένου να πάρει την ένδειξη ότι φορτίζει, το βίσμα πρεπει να ακουμπάει σε ψηλότερο σημείο από ότι το κινητό . Όταν πάρει την ένδειξη και αρχίζει η μπαταρία να δείχνει πως φορτίζει , τότε μπορούν να συμβούν πολλά και ενδιαφέρονται πράγματα . Μπορεί το κινητό να μην φορτίζει αλλά ούτε να ξεφορτίζει . Μπορεί το κινητό να ξεφορτίσει πιο γρήγορα απο οτι θα έπρεπε και να κλείσει ή η καλύτερη των περιπτώσεων να φορτίσει και να πάει 100% ! Ένα ακόμα τρελό είναι το γεγονός ότι για παράδειγμα μπορεί να δείχνει 63% (εντελώς τυχαίο παράδειγμα) και να το κάνω restart ή ακόμα και reboot και όταν το ανοίξω να δείχνει 30% (πάλι τυχαίο το παράδειγμα) . Γενικότερα κάνει ότι θέλει όσων αφορά την μπαταρία . Μπορεί το κινητό να μην φορτίσει για δυο μερες , να κλείσει , να μην φορτίζει ποτέ να το αφήσω καμια βδομάδα και μετά με το που το βάλω να πάει κατευθείαν 100% χωρίς πρόβλημα για 3,4 φορές και μετά ξανά τα ίδια..

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ

Πρώτη και καλύτερη , αλλαγεί φορτιστή . ΑΠΕΤΥΧΕ

Reboot . ΑΠΕΤΥΧΕ

Ψάχνοντας στο google είδα πως καθαρίζουν το βίσμα με μία καρφίτσα-πινέζα γιατί πιάνει σκόνες . Όντως έβγαλε πολύ σκόνη , το αποτελέσμα ομως δεν ήρθε . ΑΠΕΤΥΧΕ

Στη συνέχεια το κινητό πήγε στον τεχνικό   ο οποίος δεν μου γέμισε και πολύ το μάτι απο την αρχή , μου φαινόταν φάση θα ψάξω στο google και θα σου πω .. Μην τα πολυλογο ένα μήνα στον τεχνικό δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ..

Του άλλαξε την μπαταρία . ΑΠΕΤΥΧΕ σύμφωνα με ότι μου είπε , γιατί εγώ το ξαναπήρα πίσω με την παλιά...

ΤΙ ΚΑΝΩ?

Τι μένει να κάνω τώρα? Μήπως επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις? Δεν ήθελα να τα χάσω όλα αλλά δεν σκέφτομαι κάτι άλλο προς το παρόν .. 5μήνες τώρα την βγάζω με ενα alcatel που μόνο τηλέφωνα και sms διαθέτει. Το κινητό λειτουργεί άψογα κατα τα άλλα και δεν μου πάει η καρδιά να τα σκάσω για καινούριο ...

Έχει συμβεί αυτό σε κανέναν ? Πως το έλυσε? 

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Δημοσ.

Από την στιγμή που τα δοκίμασες όλα αναγκαστικά κανεις επαναφορά και αν και πάλι τπτ τότε στην ανακύκλωση!

Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί .. Σίγουρα θα υπάρχει κάποια εξήγηση! Δεν μπορεί έτσι να του σκάλωσε να μην λειτουργεί ούτε με άλλη μπαταρία ..

Δημοσ.

εμένα μπαταριά μου φαίνεται παρήγγειλε μια μπαταριά δοκίμασε την και εφόσον δεν σου κάνει μπορείς την ίδια μέρα να πας πίσω και να πάρεις  τα χρήματα σου 

Δημοσ.

εμένα μπαταριά μου φαίνεται παρήγγειλε μια μπαταριά δοκίμασε την και εφόσον δεν σου κάνει μπορείς την ίδια μέρα να πας πίσω και να πάρεις  τα χρήματα σου 

Το εκανε ο τεχνικος . Συν το γεγονός οτι το κινητό είναι πρεσαριστό κα ιδεν μπορώ να αλλάξω την μπαταρία μόνος...

Δημοσ.

Κάνε ένα restore νρε άνθρωπε...

Έγινε ήδη ... Αναμένουμε αποτελέσματα.

ΕΔΙΤ : Προς το παρόν φορτίζει . Μακάρι να έχει διορθωθείτο πρόβλημα και να μην ειναι ένα απο τα παλιά του κόλπα . Αν συνεχίζει κα ιφορτίζει όποτε το βάζω μέχρι και αύριο - μεθαύριο τότε έφτιαξε .. Lets hope for it 

Δημοσ.

Εμένα μου το έκανε αυτό παλιά (σε LG p880) και ήταν πρόβλημα του φορτιστή / καλωδίου (μικρός φορτιστής και κινέζικα καλώδια (δοκίμασα 2-3 και είχαν θέμα)), μετά έβαλα ένα καλό καλώδιο sony με έναν φορτιστή 1.5Α και βρήκα την υγειά μου.... 

Αν στο ξανακάνει πάντως δοκίμασε κανένα battery calibrator, δεν χάνεις κάτι...

Δημοσ.

Εμενα παλι μου κανει για micro-usb που παρεδωσε πνευμα... Πως αλλιως εξηγειτε εσεις αυτο που γραφει αρχη-αρχη για τον τροπο που φορτιζει(το βυσμα του φορτιστη πρεπει να παταει σε ψηλοτερη επιφανεια);;;. Γνωμη μου βρες εναν ηλεκτρονικο να σου αλλαξει την micro-usb...

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα παλι μου κανει για micro-usb που παρεδωσε πνευμα... Πως αλλιως εξηγειτε εσεις αυτο που γραφει αρχη-αρχη για τον τροπο που φορτιζει(το βυσμα του φορτιστη πρεπει να παταει σε ψηλοτερη επιφανεια);;;. Γνωμη μου βρες εναν ηλεκτρονικο να σου αλλαξει την micro-usb...

Στην αρχη οταν το πρωτοεκανε δεν ειχεπ ροβλημα η θυρα , μετα απο την ταλαιπωρια την δικαι μου και το βαλε βγαλε πιεσε κτλπ δημιουργηθηκε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...