XMorsX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Kρασαρει το witcher 3. Εχω κλεισει τους high definition audio drivers και το geforce experience, αλλα δεν ηταν αυτο το προβλημα τελικα. Τι μπορω να κανω? GTX 970, windows 8.1 professional
WalkerSW Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Έχει συζητηθεί πολύ σε αλλα θέματα, οιτελευταίες δυο εκδόσεις των driver είναι προβληματικες! Η βάζεις παλιότερους η ξαναδοκιμαζεις τους τελευταίους αφού πρώτα χρησιμοποιήσεις ddu μπας και είσαι τυχερός
XMorsX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Έχει συζητηθεί πολύ σε αλλα θέματα, οιτελευταίες δυο εκδόσεις των driver είναι προβληματικες! Η βάζεις παλιότερους η ξαναδοκιμαζεις τους τελευταίους αφού πρώτα χρησιμοποιήσεις ddu μπας και είσαι τυχερός Ναι κάτι κατάλαβα, άρχισαν τα προβλήματα μετά από update. Σε ευχαριστώ.
fixxxer29 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Παίζει overclock στην κάρτα ή stock είναι? Το κάνει συχνά?
XMorsX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Παίζει overclock στην κάρτα ή stock είναι? Το κάνει συχνά? Απο την μανα της μονο, ειναι η EVGA superclocked ACX 2.0. Δεν μου το ειχε ξανακανει νομιζω πριν το WItcher 3, αλλα την εχω λιγο καιρο, λιγοτερο απο 2 μηνες. Ισως να ειχε crasharei κανενα παιχνιδι καμια φορα, αλλα το απραπανω μηνυμα οτι drivers have stopped responding πρωτη φορα με το witcher 3 το εβγαλε. Πιο πριν την ειχα ζορισει με Shadows of Mordor kai Dragon Age Inquisition, οποτε γενικα δεν crashare.
fixxxer29 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Απο την μανα της μονο, ειναι η EVGA superclocked ACX 2.0. Δεν μου το ειχε ξανακανει νομιζω πριν το WItcher 3, αλλα την εχω λιγο καιρο, λιγοτερο απο 2 μηνες. Ισως να ειχε crasharei κανενα παιχνιδι καμια φορα, αλλα το απραπανω μηνυμα οτι drivers have stopped responding πρωτη φορα με το witcher 3 το εβγαλε. Πιο πριν την ειχα ζορισει με Shadows of Mordor kai Dragon Age Inquisition, οποτε γενικα δεν crashare. Δεν το βγάζει πάντα το μήνυμα αυτό στο system tray των windows, τις περισσότερες φορές δεν το δείχνει παρόλο που έχει όντως κρασάρει ο driver. Για να εισαι σίγουρος για το τι έγινε πας Event viewer -> Custom views -> Administrative events και θα δεις ένα warning για display. Σ'εμένα πάλι το κάνει στο GTA V και σε στοκ ρολόγια. Συχνά κιόλας...
STORM1978 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Kρασαρει το witcher 3. Εχω κλεισει τους high definition audio drivers και το geforce experience, αλλα δεν ηταν αυτο το προβλημα τελικα. Τι μπορω να κανω? GTX 970, windows 8.1 professional Χεχε είναι τα 3.5gb RAΜ που λέγαμε Jokes aside , κάνε ότι είπε ο WalkerSW και λογικά θα είσαι ΟΚ.
XMorsX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Χεχε είναι τα 3.5gb RAΜ που λέγαμε Jokes aside , κάνε ότι είπε ο WalkerSW και λογικά θα είσαι ΟΚ. Περα απο την πλακα, δεν παιζει να ειναι αυτο, συνηθως το προβλημα εκδηλωνεται με frame drops. Και το witcher 3 δεν καταναλωνει πολυ μνημη ετσι κι αλλιως. Αν το προβλημα γινει εντονοτερο θα περασω παλι drivers με ddu. Δεν πολυ ελπιζω ομως μεχρι να φιλοτιμηθει η nVIdia να βγαλει σωστους drivers. 1
vagos456 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Περα απο την πλακα, δεν παιζει να ειναι αυτο, συνηθως το προβλημα εκδηλωνεται με frame drops. Και το witcher 3 δεν καταναλωνει πολυ μνημη ετσι κι αλλιως. Αν το προβλημα γινει εντονοτερο θα περασω παλι drivers με ddu. Δεν πολυ ελπιζω ομως μεχρι να φιλοτιμηθει η nVIdia να βγαλει σωστους drivers. Εγώ γύρισα σε 350.12 και βρήκα την ησυχία μου. Δύσκολα θα αλλάξω ξανά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα