Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!
Θα ήθελα να φτιάξω έναν υπολογιστή. Το ποσό είναι χωρίς να υπολογίσετε κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό 

i) Το ποσό που διαθέτουμε:  500 ευρό

ii) Tη χρήση του υπολογιστή: Gaming τύπου (Cs,Lol,Assassin's creedd k.t.l) και streaming

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? όχι έχω στην διάθεσή μου μια LG δεν θυμάμαι μοντέλο ακριβώς αλλά έχει ανάλυση 1920Χ1080 

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι υπάρχουν ήδη

vi) Το Hardware που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα καλύτερα να είναι από το ίδιο κατάστημα άλλα και από διαφορετικά να είναι δεν υπάρχει και μεγάλο πρόβλημα 

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα  ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Το σύστημα θα συναρμολογηθεί από εμένα.

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Όχι υπάρχουν Windows 7 ultimaate 64bit 

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> Ίσως αλλά όχι άμμεσα

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)?  Δεν νομίζω

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Υπάρχει τροφοδοτικό CoolerMaster 750w Bronze και προς το παρόν θα βάλω την κάρτα γραφικών που έχω σε ένα παλιό υπολογιστή σε κανα 2μηνό θα πάρω άλλη. HD 6580 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!  

Επεξ/σία από estel92
Δημοσ.

Αυτα σας προτεινω ,οχι αναγκαστικα απο το e-shop, αλλα ενδεικτικα.Δηλαδη αν μπορειτε να τα βρειτε λιγο φτηνοτερα απο αλλα μαγαζια στην περιοχη σας,διαλεξτε και απο αλλου. Το budget σας ειναι σχετικα μικρο γιατι δυστυχως εχουν ανεβει πολυ οι τιμες απο τον Δεκεμβρη του 2014 και ακομη παραμενουν υψηλες.Ασφαλως να περιμενετε ακομη γιατι θα σας κανουν και αλλες προτασεις ,ακομη και καλυτερες.Απλα μια γενικη προταση. :)

post-73690-0-26530800-1434034843_thumb.png

Δημοσ.

ενημερωτικά μιας και λες για gaming pc,μην περιμένεις να παίξεις ευχάριστα τους νέους τίτλους με την 6850 ειδιαίτερα δε αν είναι η έκδοση με το 1 γίγα (δεν θυμάμαι αν βγάζανε στα 2 γίγα τις συγκεκριμένες)

Δημοσ.

Αυτα σας προτεινω ,οχι αναγκαστικα απο το e-shop, αλλα ενδεικτικα.Δηλαδη αν μπορειτε να τα βρειτε λιγο φτηνοτερα απο αλλα μαγαζια στην περιοχη σας,διαλεξτε και απο αλλου. Το budget σας ειναι σχετικα μικρο γιατι δυστυχως εχουν ανεβει πολυ οι τιμες απο τον Δεκεμβρη του 2014 και ακομη παραμενουν υψηλες.Ασφαλως να περιμενετε ακομη γιατι θα σας κανουν και αλλες προτασεις ,ακομη και καλυτερες.Απλα μια γενικη προταση. :)

κοίτα έχω και τροφοδοτικό 750w της coolermaster οπότε ούτε και τροφοδοτικό χρειάζομαι 

ενημερωτικά μιας και λες για gaming pc,μην περιμένεις να παίξεις ευχάριστα τους νέους τίτλους με την 6850 ειδιαίτερα δε αν είναι η έκδοση με το 1 γίγα (δεν θυμάμαι αν βγάζανε στα 2 γίγα τις συγκεκριμένες)

εννοείτε ι ότι με αυτήν την κάρτα που έχω δεν θα μπορώ να παίζω απλά για 1-2μήνες θα την κρατήσω μέχρι να πάρω άλλη είναι 2gb η δικιά μου 

Δημοσ.

ποιο ακριβως ειναι το τροφοδοτικο που εχεις;

αυτό  http://www.coolermaster.com/powersupply/gx-series/gx-750w/

<p>Αυτα σας προτεινω ,οχι αναγκαστικα απο το e-shop, αλλα ενδεικτικα.Δηλαδη αν μπορειτε να τα βρειτε λιγο φτηνοτερα απο αλλα μαγαζια στην περιοχη σας,διαλεξτε και απο αλλου. Το budget σας ειναι σχετικα μικρο γιατι δυστυχως εχουν ανεβει πολυ οι τιμες απο τον Δεκεμβρη του 2014 και ακομη παραμενουν υψηλες.Ασφαλως να περιμενετε ακομη γιατι θα σας κανουν και αλλες προτασεις ,ακομη και καλυτερες.Απλα μια γενικη προταση. :)</p>

ίσως πρέπει να πάω σε amd επεξεργαστή.

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

<p>Για τι παιχνιδια μιλας; Θα ασχοληθεις με overclock; Καλο ειναι να συμπληρωνετε τη φορμα.</p>

ωχ ναι την ξέχασα την φόρμα.

over clock μπορει αλλα στο μέλλον

Δημοσ.

ευχαριστώ! μηπως έχεις να μου προτείνεις κατι σε amd ?

Δημοσ.

Αφού το θες για gaming πήγαινε σε Intel καλύτερα. Αν πας σε Amd, ίσως να χωρέσουμε και ssd στην σύνθεση. Αλλά γνώμη μου καλύτερα Intel εφόσον βγαίνει το budget

Δημοσ.

<p>Αφού το θες για gaming πήγαινε σε Intel καλύτερα. Αν πας σε Amd, ίσως να χωρέσουμε και ssd στην σύνθεση. Αλλά γνώμη μου καλύτερα Intel εφόσον βγαίνει το budget</p>

η αλήθεια είναι οτί ήθελα κι έναν ssd

<UIButtonContent: 0x19197c00 Title = (null), AttributedTitle = (null), Image = (null), Background = <_UIResizableImage: 0x19238fb0>, {11, 30}, TitleColor = (null), ImageColor = (null), ShadowColor = (null), DrawingStroke = (null)>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...