nikster Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Έκανα αναβαθμιση απο τα 8 (πειρατικα) στα 8.1 αφου αγορασα ενα OEM key και τα κατεβασα μεσω media creation tool. Ολα καλα μεχρι που εγκατεστησα τους drivers της καρτας μεσω του geforce expierience οταν εκανα επανεκκινηση το μονο που εβλεπα αφου bootαρε κανονικοτατα ηταν μια πρασινη οθονη και δεν μπορουσα να κανω τιποτα, φαινεται πως αυτο δημιουργηθηκε επειδη τα windows update εκαναν και αυτα background αναβαθμιση στους drivers οποτε εμπλεξαν τα μπουτια τους! Μπηκα σε safe mode απεγκατεστησα τους drivers, αποσυνδεθηκα μετα σε κανονικη λειτουργια απο το ιντερνετ και δοκιμασα να κανω εγκατασταση τους drivers (nvidia 353.06) απευθειας και offline αυτη την φορα μολις εγκατασταθηκαν εξαφανιστηκαν ολα τα παραθυρα και το μονο που φαινοταν ηταν το taskbar. Παλι σε safe , παλι απεγκατασταση. Εκανα αναβαθμιση με windows update τιποτα !!! Γενικα, για να μην τα πολυλογω, εχω δοκιμασει καθε πιθανο συνδυασμο και καθε πιθανο τροπο που υπαρχει στο google και το προβλημα παραμενει , οποιαδηποτε ιδεα θα ηταν ευπροσδεκτη.
SPANK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Όταν πέρασες τα 8 έκανες καθαρή εγκατάσταση ? Δοκίμασε να κάνεις uninstall τους drivers μετα καθάρισμα με το ddu και πέρνα τους νεώτερους drivers ή έχεις παλι τα ίδια πέρνα τους αμέσως πιο παλιούς γιατι οι καινούργιοι έχουν καποια θέματα
nikster Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Αρχικα σε ευχαριστω για την απαντηση σου Αφου εκανα αυτα που ειπες και ειχα τα ιδια και με τους παλιους drivers εκανα clean εγκατασταση και παλι ακριβως τα ιδια ! Μεχρι που συνειδοτοποιησα το προβλημα. Εχω στον υπολογιστη συνδεδεμενο με την καρτα, το monitor κανονικα και μια τηλεοραση,μολις λοιπον εμπαιναν οι drivers , τα windows εμπαιναν σε λειτουργια επεκτασεις οθονων , με αποτελεσμα να φαινεται μονο το taskbar και τα παραθυρα ποντικι και οτι αλλο να βρισκονται στην τηλεοραση και εγω να νομιζω πως κολλαγε!!!!! Τραγικο πραγματικα !! Το εγραψα μηπως συμβει και σε κανενα αλλο και τραβει τα μαλλια του οπως εγω με κατι τοσο απλο !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα