Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπίζω να μη παρεξηγήθηκα γιατί και εγώ πάντα φιλικά γράφω, και σε κάποια άτομα (συμπερ. & εσένα) με μεγαλύτερη άνεση & αμεσότητα.

Μέσα στο σενάριο είναι όλα αυτά που αναφέρεις και συμφωνώ, αρκεί να τα αναζητήσει αφού κάνει τους αυτονόητους καθαρισμούς και stress tests.

• Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ελπίζω να μη παρεξηγήθηκα γιατί και εγώ πάντα φιλικά γράφω, και σε κάποια άτομα (συμπερ. & εσένα) με μεγαλύτερη άνεση & αμεσότητα.

Μέσα στο σενάριο είναι όλα αυτά που αναφέρεις και συμφωνώ, αρκεί να τα αναζητήσει αφού κάνει τους αυτονόητους καθαρισμούς και stress tests.

Προφανώς και δεν παρεξηγούμε για μικροπράγματα :)

Κουβέντα κάνουμε και ανταλάζουμε απόψεις! ;)

Φυσικά καθαρισμός και/ή αλλαγή πάστας το πρώτο ;) Μήπως με το τελευταίο καθάρισμα βγήκε κανα header απο fanάκι και δεν λειτουργεί?

Δημοσ.

λοιπον σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις τελικα το θεμα μου οντως ηταν ο επεξεργαστης ο οποιος ειχε λιωσει η παστα η θερμομονωτικη(σωστα το λεω)? και επισης δεν εφαρμοζε καλα για καποιο λογο πανω στην ψυκτρα! ενας γνωστος μου το εκανε και του εδειξα αυτα που γραψατε ολοι σας και αυτος συμφωνησε και μου το φτιαξε!  :-D  :-D

τωρα με chrome (5-6 καρτελες) και παιζοντας η θερμοκρασια του επεξεργαστη φτανει στους 53-55 ΜΑΧ και της καρτας γραφικων στα 72! για την καρτα ειναι λογικες τιμες ετσι? 

• Like 2
Δημοσ.

λοιπον σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις τελικα το θεμα μου οντως ηταν ο επεξεργαστης ο οποιος ειχε λιωσει η παστα η θερμομονωτικη(σωστα το λεω)? και επισης δεν εφαρμοζε καλα για καποιο λογο πανω στην ψυκτρα! ενας γνωστος μου το εκανε και του εδειξα αυτα που γραψατε ολοι σας και αυτος συμφωνησε και μου το φτιαξε!  :-D  :-D

τωρα με chrome (5-6 καρτελες) και παιζοντας η θερμοκρασια του επεξεργαστη φτανει στους 53-55 ΜΑΧ και της καρτας γραφικων στα 72! για την καρτα ειναι λογικες τιμες ετσι? 

Ωραίος, αφού έφτιαξε, τώρα άλλαξε και το τροφοδοτικό βόμβα μην στα κάψει όλα και κάναμε τσάμπα κουβέντα! ;)

Για την κάρτα καλές είναι :)

(Δεν θα το έλεγα σε κάθε ποστ μου αν δεν ήταν πράγματι επικίνδυνο ;) )

Δημοσ.

σε idle πιανει 72 βαθμους η καρτα?εννοω χωρις να παιζεις καποιο παιχνιδι?ψιλοαρκετοι φαινονται.καθαρισε ο φιλος σου και την καρτα γραφικων ??(τα ανεμιστηρακια μιας και εκει συσσωρευεται αρκετη σκονη) στο κουτι σου εχεις εναν ανεμιστηρα στο πισω μερος και εναν στο μπροστινο για να εχεις καλο airflow? (ο μπροστινος θα βαζει αερα , ο πισω θα βγαζει τον ζεστο)

Δημοσ.

σε idle πιανει 72 βαθμους η καρτα?εννοω χωρις να παιζεις καποιο παιχνιδι?ψιλοαρκετοι φαινονται.καθαρισε ο φιλος σου και την καρτα γραφικων ??(τα ανεμιστηρακια μιας και εκει συσσωρευεται αρκετη σκονη) στο κουτι σου εχεις εναν ανεμιστηρα στο πισω μερος και εναν στο μπροστινο για να εχεις καλο airflow? (ο μπροστινος θα βαζει αερα , ο πισω θα βγαζει τον ζεστο)

Οχι 72 πιάνει όταν παίζω φυσικά και έχω και αλλά ανοιχτα! Σε idle έχει 39-40

Ωραίος, αφού έφτιαξε, τώρα άλλαξε και το τροφοδοτικό βόμβα μην στα κάψει όλα και κάναμε τσάμπα κουβέντα! ;)

Για την κάρτα καλές είναι :)

(Δεν θα το έλεγα σε κάθε ποστ μου αν δεν ήταν πράγματι επικίνδυνο ;) )

Οκ! Απλα.μου είπε οτι είναι μια χαρά το τροφοδοτικο μου είπε οτι τεσταρε και οτι δεν έχω κανένα προβλημα ! Αλλα αμα υπάρχει κάποια πρόταση σε τροφοδοτικό με οικονομική τιμή ευπροσδεκτη για να πάρω κιολας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...