Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια εχω το εξης προβλημα:Εχω ανοιχτο chrome με 2-3 καρτελες και ανοιχτο ενα παιχνιδι(Smite)  και εκει που παιζω ξαφνικα κλεινει το Pc,σβηνει σαν να το κλεινω απο πισω ας πουμε! Μετα το ξανανοιγω και ολα κανονικα χωρις να μου αναφερει καποιο προβλημα(ουτε μπλε οθονες ουτε τετοια).Μου εκλεισε 4-5 φορες το pc μεχρι στιγμης και το κανει αυτες τις μερες.

Ανοιξα χθες το πυργο και τον καθαρισα με πιστολακι και με σκουπα (πραγμα που το κανω καθε 2 μηνες για να μην πιανει σκονη) Επισης καθαρισα το τροφοδοτικο το οποιο ειχε πολυ σκονη και ενας γνωστος μου ειπε οτι το προβλημα ερχεται απο κει.Αλλα και παλι μετα τον καθαρισμο μου το ξαναεκανε! :shock:

εκανα scan me malwarebytes και ΑVG και δεν υπαρχει κατι!

επεξεργαστης :AMD Phenom II X4 955

ραμ: 8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 573MHz

μητρικη :ASRock 890GX Extreme3

καρτα γραφικων : NVIDIA GeForce GTS 450 1 GB

σκληρος: 698GB Western Digital WDC WD7500

τροφοδοτικο: DEER DR-8600BTX 600W

τι μπορω να κανω? :mellow:

Υ.Γ τον υπολογιστη τον εχω 5,5 χρονια

Επεξ/σία από dieccast
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

απο θερμοκρασιες πως τα πας;

ισως τα επαιξε και το τροφοδοτικο. μην περιμενεις και πολλα απο no name psu.

δεν τις εχω δει θα τις τσεκαρω τωρα σαν νουμερα! οταν κλεινει το pc παντως ειναι αρκετα ως πολυ ζεστο!

αλλα μου κλεινει μονο οταν παιζω το game και εχω ανοιχτο και το chrome! αλλιως μονο με ιντερνετ και γενικα οτιδηποτε αλλο δεν το κανει  :confused:

λες να θελω αλλαγη στο τροφοδοτικο?

O υπολογιστης γενικα παρουσιαζει προβληματα υπερθερμανσης?

ναι εχει θερμοκρασιες αλλα δεν τις εχω δει ακριβως!

Δημοσ.

δεν τις εχω δει θα τις τσεκαρω τωρα σαν νουμερα! οταν κλεινει το pc παντως ειναι αρκετα ως πολυ ζεστο!

αλλα μου κλεινει μονο οταν παιζω το game και εχω ανοιχτο και το chrome! αλλιως μονο με ιντερνετ και γενικα οτιδηποτε αλλο δεν το κανει  :confused:

λες να θελω αλλαγη στο τροφοδοτικο?

O υπολογιστης γενικα παρουσιαζει προβληματα υπερθερμανσης?

ναι εχει θερμοκρασιες αλλα δεν τις εχω δει ακριβως!

Κατέβασε ένα πρόγραμμα να δεις όταν παίζεις σε τι βαθμούς φτάνει! π.χ. speccy, open hardware monitor κτλ.!

Υ.Γ. Ανέβασε μετά μία φώτο να δούμε τι παίζει με τις θερμοκρασίες!

Δημοσ.

Δεν είναι no name, είναι "DEER DR-8600BTX" :P

το παιρνω πισω. μολις ειχα ξυπνησει.

prnt screen με τις θερμοκρασιες απο open hardware ανεβασε για να δουμε τι παιζει.

ειναι λογικο αν δεν σου κλεινει εκτος game να σου κλεινει οταν παιζεις γιατι εκει ειναι που ζοριζεται το μηχανημα.

• Like 1
Δημοσ.

για δειτε εδω απλα εχω ανοιξει το παιχνιδι(δεν παιζω) και τον chrome με 5 καρτελες 

Άνοιξε και το temperature του CPU.

• Like 1
Δημοσ.

βαλε και 2 λουκανικα απο πανω ενω παιζεις :P φιλε εχεις προβλημα με θερμοκρασιες! τι κουτι εχεις? ποσα ανεμηστηρακια? παταει καλα η ψυκτρα? εχεις κανει cable management?  

Δημοσ.

βαλε και 2 λουκανικα απο πανω ενω παιζεις :P φιλε εχεις προβλημα με θερμοκρασιες! τι κουτι εχεις? ποσα ανεμηστηρακια? παταει καλα η ψυκτρα? εχεις κανει cable management?  

Που είδες πρόβλημα στα temps που δεν είδαμε οι υπόλοιποι;

Εκείνο το 125° εννοείται δεν είναι αληθές.

• Like 1
Δημοσ.

71 βαθμους καρτα γραφικων μονο με chrome ανοιχτο φαντασου τι γινεται σε παιχνιδι και τι κατασταση θερμοκρασιας θα επικρατει στο κουτι γενικα..

Δημοσ.

71 βαθμους καρτα γραφικων μονο με chrome ανοιχτο φαντασου τι γινεται σε παιχνιδι και τι κατασταση θερμοκρασιας θα επικρατει στο κουτι γενικα..

Τρέχει και το παιχνίδι αδερφέ

Δημοσ.

αλλο τρεχει και αλλο παιζει. εσυ αμα ανοιξεις ενα παιχνιδι και το κανεις alt+tab δεν νομιζω να εχεις αυτες τις θερμοκρασιες με τις οποιες αν επαιζες..και αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις απτο value του load της καρτας οπως φαινεται στην εικονα.. μην λεμε οτι να ναι και κρινουμε τα σχολια λοιπον..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...