avisinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Το πρόβλημα που έχω εμφανίστηκε με το να εμφανίζονται η οθόνη με είτε μαύρα κουτάκια-κύβους είτε με διάφορα σχεδιάκια μέσα σε αυτά. Παρατήρησα ότι αυτό συμβαίνει στο facebook όταν εμφανίζονται στην οθόνη κοινοποιήσεις από φίλους που περιείχαν εκείνα τα βίντεο που ξεκινούν αυτόματα να παίζουν. Το μυαλό μου πήγε στον adobe player(που έχω ακούσει ότι έχει τα θεματάκια του) και πήγα και τον απεγκατέστησα σήμερα το πρωί. Αλλά μόλις δοκίμασα και μπήκα στη σελίδα ενός φίλου με πολλά τέτοια βίντεο όχι μόνο τα κουτάκια εμφανίστηκαν αλλά κουνήθηκε όλη η οθόνη, ουσιαστικά κράσαρε η κάρτα γραφικών και μου έβγαλαν μήνυμα τα windows ότι την επανέφεραν. Πηγαίνω λοιπόν στη διαχείριση συσκευών συστήματος, πατάω ιδιότητες στην κάρτα γραφικών, και έγινε χαμός στην οθόνη, κάνω επανεκκίνηση, ξανά στις ιδιότητες, ενημέρωση των drivers αλλά έχω λέει τους τελευταίους.(και η συσκευή λειτουργεί κανονικά) Δε ξέρω κάτι άλλο να κάνω! Από που μπορεί να προκαλείτε αυτό? λύνεται? πεθαίνει η κάρτα? Έχω win 7 home, Laptop aspire 5552g.
SPANK Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Για αρχή θα σου έλεγα να ξανα περάσεις τους drivers αφου κάνεις απεγκατάσταση απο το control panel , καθάρισμα με το ddu μετά πέρνα τους καινούργιους. Επίσης δες αν στο κάνει με καποιον συγκεκριμένο browser και αν αυτα που αναφέρεις βγαίνουν και αλλου δηλαδή σε παιχνίδια η αν κανεις κατι αλλο εκτος internet 2
avisinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ok. Τους απεγκατέστησα, καθάρισα και με το ddu. Τώρα όμως πέρασαν τα win απλούς drivers vga, και δε ξέρω πως να βρω και να εγκαταστήσω τους ATI που είχε!!!
Xristaras12 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 στη σελίδα της amd θα βάλεις τα στοιχεία της κάρτας και θα κατεβάσεις τον αντίστοιχο για το λειτουργικό σου. 99% η κάρτα έχει πεθάνει πάντως. 1
teo20net Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Στο παρακάτω link: http://support.amd.com/en-us/download Μιας και απο ότι καταλαβαίνω είσαι σχετικά αρχάριος (συγνώμη αν κάνω λάθος) διάλεξε εκεί που λέει "Automatically Detect and Install Your Driver" Θα σου κατεβάσει ένα αρχείο που αυτόματα θα ψάξει τι κάρτα ακριβώς έχεις και θα κάνει την εγκατάσταση που θέλεις. 1
avisinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 ok, πέρασα τους drivers και το πρόβλημα δεν εμφανίζετε πια Το περίεργο είναι ότι η ΑΤΙ μου αναγνώρισε κάρτα σειράς 7xxxM ενώ η κάρτα μου είναι 6xxxM. Αλλά αφού δουλεύει... Το πρόβλημα εμφανιζόταν και στο Mozilla και στο Chrome, παιχνίδια δεν παίζω, αλλά ταινιούλες στον xbmc σε καλή ανάλυση έβλεπα μια χαρά. Αυτό το Raptr desktop aplication που μου φορτώνει στη μπάρα(amd gaming evolved) με την εκκίνηση του υπολογιστή, και δε το θέλω, να το σταματήσω από Παράμετροι συστήματος- εκκίνηση στοιχείων στο msconfig ή να το απεγκαταστήσω από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων μιας και το βλέπω και εκεί. Πρέπει τώρα να ξαναεγκαταστήσω και τον flash player (μου εμφανίζει μήνυμα και ο acer) αφού το πρόβλημα δεν ήταν από αυτόν εν τέλει.
Xristaras12 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 ok, πέρασα τους drivers και το πρόβλημα δεν εμφανίζετε πια Το περίεργο είναι ότι η ΑΤΙ μου αναγνώρισε κάρτα σειράς 7xxxM ενώ η κάρτα μου είναι 6xxxM. Αλλά αφού δουλεύει... Το πρόβλημα εμφανιζόταν και στο Mozilla και στο Chrome, παιχνίδια δεν παίζω, αλλά ταινιούλες στον xbmc σε καλή ανάλυση έβλεπα μια χαρά. Αυτό το Raptr desktop aplication που μου φορτώνει στη μπάρα(amd gaming evolved) με την εκκίνηση του υπολογιστή, και δε το θέλω, να το σταματήσω από Παράμετροι συστήματος- εκκίνηση στοιχείων στο msconfig ή να το απεγκαταστήσω από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων μιας και το βλέπω και εκεί. Πρέπει τώρα να ξαναεγκαταστήσω και τον flash player (μου εμφανίζει μήνυμα και ο acer) αφού το πρόβλημα δεν ήταν από αυτόν εν τέλει. το raptr απεγκατέστησέ το δεν σου χρειάζεται. όσο για την αλλαγή ονομασίας,το ίδιο έχω και γω στο N5110 μην σε απασχολεί. εμένα απο 6470Μ εμφανίζεται ως 7570Μ πλέον μετά τον τελευταίο driver που δίνει η dell για το μηχάνημα μου(δεν μπορώ να βάλω απο amd δεν αναγνωρίζει τίποτα)
teo20net Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Στο παλιό μου Laptop με γραφικά σειράς X1100 μου αναγνώριζε κι εμένα X1200 αλλά δεν είχα πρόβλημα. Το Raptr στο εγκατέστησε γιατί κατα την διαδικασία εγκατάστασης, πατούσες επόμενο-επόμενο χωρίς να κοιτάζεις τι σε ρωτάει και τι είναι κλικαρισμένο (εκεί μπορούσες να το ξεκλικάρεις). Τώρα που μπήκε, πήγαινε Πίνακας Ελέγχου - Προσθαφαίρεση προγραμμάτων και κάντο απεγκατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα