Vassilis_24 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Κι εμένα κάτι μπαταρίες αξίας 24 λιρών που κοιτούσα που είχαν μεταφορικά!!! 23 λίρες, το ίδιο έχουν.Το έχω κόψει το αγγλικό, τις παρήγγειλα από Αμερική με 8 δολάρια μεταφορικά, για μεγαλύτερης αξίας από γερμανικό, ιταλικό και γαλλικό, μόνο αν δεν αγοράζει κανείς υπάρχει ελπίδα να επαναφέρουν προνομιακές χρεώσεις...
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Επισης οποιος ασχολειται με αμαζον και εκανε αγορες όχι μονο από το .uk αλλά και από άλλα, ας δει με μια δοκιμη στο καλαθι του αυτό που αγορασε προσφατα, μηπως αλλαξε κατι και στις τιμες των υπολοιπων - Γερμανικου - Ισπανικου κλπ, (Καποιοι ειχαν ανοιξει και θεματα προσφορων για από εκει αρα μπορουν να δουν την διαφορα)
HERTHAN Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Σε ολα τα amazon που δοκιμασα δεν ειδα καποια διαφορα. 1
Sebu Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Εμένα δεν μου έχει έρθει κάτι πάντως από Amazon ως ειδοποίηση (τουλάχιστον όχι ακόμα). Το τελευταίο διχρονο πάντως για μικρές παραγγελίες (βιβλία, dvd, ρούχα κτλ.) θυμάμαι ότι τα μεταφορικά που χρεωνούμουν ήταν σε μονοψήφιο range, κάτω από 10 λίρες (κάπου 7-9 λιριά).
efo355 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Και να τα μειώσαν τα μεταφορικά έτσι που έχει πάει η ισοτιμία δεν αξίζει ούτε να μπαίνεις στο amazon uk 3
vdeseris Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μου ηρθε και μενα mail το πρωι αλλα δεν βλεπω καμια τρελη μειωση... Changes to international standard delivery rates. Your Amazon.co.uk | Today's Deals | See All Departments Hello ........., We thought you'd like to know that we are now offering lower rates on standard delivery to EU destinations for orders from Amazon.co.uk Customers with orders to these destinations can shop for millions of items and benefit from lower ship rates. For more details, please visit our help pages. Thank you for visiting us, Amazon.co.uk 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Εμενα μου εστειλαν σημερα 2 μειλς, ένα από uk, ένα από us, αλλα δεν γραφει το uk κατι για μειωση, εχει τιτλο "Today's Deal of the Day and Best Deals". Ισως το εστειλαν μονο σε οσους αγοραζουν.Από το κειμενο του vdeseris βλεπω ότι είναι γενικο για ολη την Ευρωπη και ασαφες. (Μαλιστα για δισκακι bluray που ειχα δοκιμασει στο καλαθι 1-2 φορες πριν κανενα χρονο+, θυμαμαι μεταφορικα καπου 2 λιρες αν δεν κανω λαθος. Τωρα λεει σχεδόν 4; Ενδιάμεσα μηπως τα ειχε ανεβασει κι άλλο; )Οι περισσοτεροι λοιπον όπως εγραψαν παραπανω δεν βλεπουν καμια διαφορα στην πραξη, ο,τι τους χρεωνε, χρεωνει παλι.Οποτε ας το κλειδώσουμε, θα μεινει στην ενοτητα παντως ώστε να το δει οποιος ενδιαφέρεται.Προσθηκη:Μου εστειλε ο frap73 με πμ πριν λιγο τις τιμες που ισχυαν στις 2-6-2015:Standard (5-8 days)Music / DVD / Blu-ray / Software / Video Games (excluding consoles) - £4.30 per delivery + £2.10 per kg.Books (includes audio books) - £6.40 per delivery + £2.10 per kg.Other categories (including Video Games consoles) - £6.40 per delivery + £2.10 per kg.Πηγή: https://web.archive....nodeId=11072981Ημερομηνία: 02/06/2015Αρα πραγματι βλέπουμε μια μειωση μεταφορικων λιγο πανω από το 10% σε ολες τις κατηγοριες προιοντων. Μικρη για να είναι προφανης η διαφορα στις δοκιμες που εκαναν τα μελη. Με τον αργο τροπο λοιπον, (standard Shipping) αντι για 38.5€ (27.4 λιρες) σε αντικειμενο 10 κιλων για παράδειγμα, θα είναι τωρα 33€ (23.5λιρες) Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2015 από matrixxx προσθηκη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις