Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι και τα νησιά φεροε καλύτερα μεταφορικα έχουν ;D

Εδώ έχουν φτάσει να έχουν καλύτερη ομάδα στην μπάλα :-D ..τα μεταφορικά είναι το λιγότερο!

Off topic αλλά το βλέπω να μετακινείτε σύντομα ούτως ή άλλως

• Like 3
Δημοσ.

Πήγα να το βάλω στο θέμα για το Amazon  αλλά είναι κλειδωμένο, οπότε Matrix κάνε τα δικά σου :-D

http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=11072981&ref_=pe_2194021_73251241#GUID-5672CA9A-98DA-48AF-A7A0-AE69554161F3__SECTION_8DD4C4C6A45A4820BB9BAFCEDCAF7B39

μείωση μεταφορικών και όχι τιμών είναι. Ήρθε σχετικό email από amazon

Δημοσ.

μείωση μεταφορικών και όχι τιμών είναι. Ήρθε σχετικό email από amazon

Ναι είμαι "δουλειά" και το έβαλα βιαστικά...πήγα να το διορθώσω αλλά απέτυχα...

Κάποιος έμπειρος ας κάνει τα μαγικά του

Δημοσ.

εμένα πάντως ίδιες μου φαίνονται, όσον αφορά το 

• All categories - £9 per delivery + £2.40 per kg.

Νομίζω ότι αυτό είναι για την γρήγορη αποστολή!

Νοέμβρη είχα πάρει standard delivery sto 1κιλο με 8,25 pounds. Τώρα θα ήταν 5,4

Δημοσ.

Δοκίμασα σε μία καρέκλα γραφείου που κοιτούσα, έχει τα ίδια μεταφορικά με την προηγούμενη εβδομάδα, απο uk!!!

Δημοσ.

'Εβαλα τα ακουστικά που είχα πάρει το Νοέμβρη με 8,25 λίρες μεταφορικά. Με τις τωρινές αλλαγές

Postage & Packing:

GBP 5.75

• Moderators
Δημοσ.

Και σε δικη μου δοκιμη σε 10 κιλων περιπου αντικειμενο, ιδια μεταφορικα βλεπω.

Ετσι και αλλιως δεν εχουμε αναρτημενο τιμοκαταλογο μεταφορικων του αμαζον, οι διαφορες αν υπαρχουν είναι αμυδρες και όχι ουσιαστικες. Ετσι δεν νομιζω ότι εχει καμια θεση στο τοπικ του αμαζον, ας το αφήσουμε εδώ κλειδωμενο ώστε να ενημερωθουν τα μελη για τις οποιες πιθανες ή απιθανες διαφορες.

Edit, ας το αφήσουμε λιγο ακομα ανοικτο μεχρι να ξεκαθαρισει.

Kmarios δεν βλεπω να μου εχει ερθει σχετικο mail, ποτε το ελαβες;
Τι γραφει; Προφανως είναι γενικο, ισως καποιες χωρες να μην εχουν μεταβολες για παράδειγμα, άλλες να εχουν.
O σύνδεσμος του TS δεν λεει κατι για μειωση, τιμοκατάλογος είναι μονο αν ειδα καλα.

Δημοσ.

Επειδή διαβάζω για καρέκλες και δεκάκιλα μήπως το έχουν περιορίσει σε μικρα και ηλεκτρονικα??

• Music / DVD / Blu-ray / Software / Video Games (excluding consoles) - £3.60 per delivery + £1.80 per kg.
  • Books (includes audio books) - £5.50 per delivery + £1.80 per kg.
  • Other categories (including Video Games consoles) - £5.50 per delivery + £1.80 per kg.(ισως εδώ να έννοει μόνο ηλεκτρονικα)

Στα ακουστικά μου το επιβεβαίωσα 100%(βέβαια όπως είπα ήταν Νοέμβρη, μετά τους είχα παρατήσει)

Πήρε κανείς κανα playstation πρόσφατα έστω και με προσφορά να το ξαναβάλει να μας πεί αν έχει διαφορά??

• Moderators
Δημοσ.
  • Other categories (including Video Games consoles) - £5.50 per delivery + £1.80 per kg.(ισως εδώ να έννοει μόνο ηλεκτρονικα)

Όχι, αυτό είναι για ΟΛΑ τα υπολοιπα, συμπεριλαμβανομενων των ηλεκτρονικων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...