Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στην εγγραφή cd

Κουφοντίνας

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα λαποτοπ ρε παιδιά και προσπαθώ να κάψω ένα cd.Δεν χρησιμοποιώ nero η κάποιο άλλο παρόμοιο πρόγραμμα.Γίνεται copy το cd στο σκληρό μέσω media player και μετά ξεκινάω την εγγραφή(πάλι μέσω media player).

Όλα καλά μέχρι εδώ.Το θέμα είναι ότι το cd είναι μιξαρισμένο και μετά το κάψιμο σε κάθε αλλαγή κομματιού υπάρχει μια διακοπή πολύ εκνευριστική για 2 δετερόλεπτα.Κάθε συμβουλή θα ήταν πολύτιμη :)

Δημοσ.

Δες αν υπάρχει επιλογή για disk at once DAO. Αν ναι τότε θα τα γράφει χωρίς κενό. Αλλιως ίσως μπορείς να ρυθμίσεις το track gap από 2 sec που είναι το στάνταρ σε 0.

Δημοσ.
Δες αν υπάρχει επιλογή για disk at once DAO. Αν ναι τότε θα τα γράφει χωρίς κενό. Αλλιως ίσως μπορείς να ρυθμίσεις το track gap από 2 sec που είναι το στάνταρ σε 0.

Ευχαριστώ για το reply.Αυτές οι επιλογές που βρίσκοντε? :oops:

Δημοσ.

τι να σου πω, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για να γράψω CD. Ποια έκδοση έχεις να το κοιτάξω σπίτι και να σου απαντήσω.

Δημοσ.
τι να σου πω, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για να γράψω CD. Ποια έκδοση έχεις να το κοιτάξω σπίτι και να σου απαντήσω.

Ειναι ο γνωστός media player των winxp.

Eυχαριστώ και πάλι :)

Δημοσ.

kai ego piga na to kano mia fora kai den petixe opote ekana copy ta komatia kai me to easy cd creator ta kolisa meso tou music editor to ena pano sto alo to ekana save as .... kai meta to arxio to ekapsa se cd kai ola ok kata 99% to 1% itan i kapio psilomperdema me ta komatia(1 i 2 den eixan kolithi akrivos)

Δημοσ.

Sto NERO tsekareis ta kommatia pou exeis sth lista gia eggrafh kai patas properties. Ekei exei ena plaisio poy leei "pause" kai bazeis ta deyterolepta tou kenou metaksi twn kommatiwn (sthn periptwsh tou non-stop bazeis timh "0"). ayto to kaneis gia ola ta tracks. sth synexeia grafeis to cd se disc at once.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...