george664 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Παρακαλω ηθελα την βοηθεια σας εχω το εξης προβλημμα οταν παω να κατεβασω οποιοδηποτε αρχειο μεσω IDM η αλλη εφαρμογη που κατεβαζω αρχεια τοτε δεν εχω προσβαση σε σαιτ δεν μου ανοιγει κανενα και μου γραφει να δω εαν εχω ιντερνετ Φυσικα και εχω αφου κατεβαζω το αρχειο και το εικονιδιο κατω δεξια στον υπολογιστη ειναι οκ δηλαδη δεν βγαζει το τριγωνο που σημαινει οτι δεν εχω προσβαση στο ιντερνετ. Επισης στις σελιδες που εχω ανοιξει πριν αρχιζω να κατεβαζω εχω προσβαση Στον ΟΤΕ που ειπα το προβλημα μου ειπαν οτι το μπουκωνει η εφαρμογη που εχω για να κατεβαζω και θελει να κανω ρυθμιση στο upload να το παω στο 1/3 αλλα δεν καταλαβα αυτο πως γινεται ?
miltossat Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 To idm δεν ειναι τόρρεντ αρα δεν μπουκώνει όπως σου είπαν. Δοκίμασε να κλεισεις το internet security που έχεις.. δηλαδή το firewall σου. Παντως δε φταίει το ιντερνετ σου αλλα κάποια ρύθμιση στον υπολογιστή σου.
me3ikan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Εγώ πάντως έχω το ίδιο πρόβλημα με idm. Επειδή τι idm τραβάει παραπάνω ταχύτητα απ ότι θα τραβούσε μια άλλη εφαρμογή μετά δεν μπορείς ούτε να σερφαρεις και πολλές φορές λέει το chrome "Η Ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη" που διορθώνει βέβαια με 2-3 ανανεώσεις.
miltossat Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Με μπερδεψε που εγραψε ο φιλος για upload. Το download πρεπει να περιορισεις , όχι το upload. Όντως το idm μπορει να «καταπιεί» ολη σου τη γραμμη αλλα δεν κανει upload. Για να περιορισεις την ταχυτητα ληψης για ένα download με το idm μπορεις ειτε να το εχεις από πριν ενεργοποιημένο μεσα από το Ληψεις – Ορια Ταχυτητας οπου εκει πρεπει να επιλέξεις το ενεργοποιημένο και να βάλεις στις ρυθμίσεις ένα νουμερο χαμηλότερο από το μεγιστο που έχεις δει το idm να κατεβαζει τουλάχιστον 300kb/s λιγοτερα, είτε μπορεις στο παραθυρο που ανοιγει το κάθε download να πατησεις το tab με τον περιορισμο ταχύτητας και να βάλεις πάλι ένα νουμερο επισης χαμηλό. Αν όμως συχνα κατεβάζεις περισσότερα από ένα αρχειο ταυτόχρονα τότε είτε θα πρεπει να το σπας σε κομμάτια αυτό το νούμερο είτε θα πρεπει να έχεις κάποιο net limiter προγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα