Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον, ψαχνω πληκτρολογιο και ποντικι για gaming (dota 2 και coding) το πολυ 80ευρο... δεν με νοιαζει αν το πληκτρολογιο εχει Micro-κουμπια αλλα να ειναι στιβαρο ,καλη αισθηση (μηχανικο θα μου αρεσε αλλα βγαζουν πολλα προβληματα!!!???) των πληκτρων και ανθεκτικο ( δεν εχω σκοπο να το βαραω B)  )... το ποντικι θελω να εχει το πολυ δυο extra-κουμπια... εχω μετριο-μικρο χερι...!!! (δυστυχως τα μαγαζια που ξερω στην πολη μου δεν εχουν καποια διαθεσιμα εκθετικα )... ( πχ ποντικι μου αρεσε http://www.amazon.com/Razer-DeathAdder-Chroma-Multi-Color-Ergonomic/dp/B00MYTSDU4/?tag=bom_tomsguide-20&ascsubtag=[site|tguus[cat|[art|[pid|B00MYTSDU4[tid|14340087550172048[bbc|LEPRIXαλλα πληκτρολογιο σε τιμη να ισορροπησω το budget δεν βρηκα )

Επεξ/σία από tsi7
Δημοσ.

Τα προβλήματα στα μηχανικά δεν είναι και τόσο συχνά, υπάρχουν πολλοί παράγοντες, από το μοντέλο που θα πάρεις αλλά και ότι όταν σου χαλάσει ενα μηχανικό για το οποίο τα έσκασες είναι λογικό να μπείς να γκρινιάξεις στο ιντέρνετ, ενώ απο την άλλη όταν χαλάσει το μεμβράνης του 10ευρου απλά θα πάει στον κάδο και that's it.

Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις για κάποιο ποιοτικό μηχανικό(CM rapid-i, CM quickfire xt, και τα 2 από το ίδιο εργοστάσιο που φτιάχνουν τα filco οπότε ίσως ότι πιο ποιοτικό μπορείς να βρείς σε αυτό το budget) και για mouse ίσως λίγο αργότερα, δεν είναι ανάγκη να έχει πολλά dpi και αλλά gimmick features δες απλά να έχει εναν οκ αισθητήρα, αν θυμάμαι καλά παίζουν κάποια καλά roccat στο 20εύρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...