άδικος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Αυτό είναι μια απόδειξη ότι κανένα OS δεν είναι ασφαλές είτε είναι windows,mac,linux. όπως είπε και ο φίλος όταν είσαι online 100% ασφάλεια δεν υπάρχει. Και όπως είπε ο άλλος φίλος, όταν είσαι στον υπολογιστή 100% ασφάλεια δεν υπάρχει Αν ξέρετε που μπαίνετε δεν χρειάζεστε τίποτα. 7 χρόνια ασχολούμε με torrent και γενικά downloading και ποτέ δεν έχω κολλήσει ιό. Αν δεν έχετε ιδέα από Internet καλύτερα να μην το χρησιμοποιείτε. Εδώ είσαι μάστορα και σε ψάχναμε! Φαίνεται εκεί στη Kaspersky Lab δε ξέρουν να αποφεύγουν τις κακοτοπιές στα πορνοσάιτς. ps: Έλα από το σπίτι να μου κατεβάζεις μια ταινία που θέλω 1
king2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Και όπως είπε ο άλλος φίλος, όταν είσαι στον υπολογιστή 100% ασφάλεια δεν υπάρχει Εδώ είσαι μάστορα και σε ψάχναμε! Φαίνεται εκεί στη Kaspersky Lab δε ξέρουν να αποφεύγουν τις κακοτοπιές στα πορνοσάιτς. ps: Έλα από το σπίτι να μου κατεβάζεις μια ταινία που θέλω Άλλο στοχευμενη επίθεση και άλλο να κολλάμε ιούς στο ξεκαρφωτο.
άδικος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Άλλο στοχευμενη επίθεση και άλλο να κολλάμε ιούς στο ξεκαρφωτο. agreed, αλλά το έγραψες σε είδηση με στοχευμένη επίθεση
king2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 agreed, αλλά το έγραψες σε είδηση με στοχευμένη επίθεση Έκανα 2 ποστ στο συγκεκριμένο θέμα. Διαβασε το πρώτο και έπειτα διάβασε και τα σχόλια πριν το δεύτερο σχόλιο που έκανα. Συζήτηση γινόταν και απάντησα.
άδικος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Έκανα 2 ποστ στο συγκεκριμένο θέμα. Διαβασε το πρώτο και έπειτα διάβασε και τα σχόλια πριν το δεύτερο σχόλιο που έκανα. Συζήτηση γινόταν και απάντησα. Καταλαβαίνετε πόσο ασφαλές είναι ένα πρόγραμμα antivirus αν δεν μπορεί ούτε τον εαυτό του να προφυλαξει. Πάλι το παραπάνω ποστ άστοχο ήταν. Η είδηση δεν ήταν πως μολύνθηκε το ίδιο το ίδιο το a/v software (κάτι που γίνεται συνεχώς στα περισσότερα a/v προγράμματα), αλλά παραβίαση στα συστήματα της εταιρίας. Ναι οκ, δεκτό πως αναφερόσουν στην υπόλοιπη κουβέντα περί ασφάλειας στο διαδίκτυο αλλά still... "Αν ξέρετε που μπαίνετε δεν χρειάζεστε τίποτα" και "Αν δεν έχετε ιδέα από Internet..." είναι μεγάλες κουβέντες.
Captain Nemo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Και αν κατάλαβα καλά, ακόμα είναι στο σύστημα τους και ψάχνουν που αλλού βρίσκεται
headbanger Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δεν ειναι μονο τα executables και οι σελιδες το προβλημα. Για αυτο λεω, δεν το σωζεις εαν εισαι στοχος. Πχ: RSA Key Extraction via Low-Bandwidth Acoustic Cryptanalysis Tl;dr εκδοση: Μπορω να ακουσω τι πληκτρολογεις. Και ενας απο τους συγγραφεις μονο τυχαιος δεν ειναι. Adi Shamir, το 'S' στον RSA. σε ευχαριστώ για το επιμορφωτικότατο άρθρο ειλικρινα 1
instasomniac Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Λέτε για linux και πόσο ασφαλή είναι... Θέλω ένα poll να λέει πόσοι έχουν internet facing ssh με κωδικό και πόσοι θα το ήξεραν αν το σύστημά τους δεχόταν επίθεση. Βάζω στοίχημα ότι ούτε οι μισοί. Τι σημασία έχει λοιπόν αν το linux είναι πολύ ασφαλές λειτουργικό όταν τα περισσότερα από τα μισά συστήματα δε χρησιμοποιούν τα συστήματα ασφαλείας του;
Bspus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Καμία σχέση άλλο η τρύπα στο cms και άλλο το unpatched OS. Δεν ειπα οτι ειναι το ιδιο πραγμα, ειπα οτι ειναι το ιδιο ατοπο
Oxygene Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Mumblehard Δεν το βρίσκω στα αποθετήρια της διανομής μου...
coffeex Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δεν το βρίσκω στα αποθετήρια της διανομής μου... Για servers γράφει που έτρεχαν σπασμένη εφαρμογή... με άλλα λόγια η τσιγκουνιά βλάπτει την ασφάλεια. 1
instasomniac Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δεν ειναι μονο τα executables και οι σελιδες το προβλημα. Για αυτο λεω, δεν το σωζεις εαν εισαι στοχος. Πχ: RSA Key Extraction via Low-Bandwidth Acoustic Cryptanalysis Tl;dr εκδοση: Μπορω να ακουσω τι πληκτρολογεις. Και ενας απο τους συγγραφεις μονο τυχαιος δεν ειναι. Adi Shamir, το 'S' στον RSA. Λέγεται Van Eck phreaking και υπάρχει ως concept από την εποχή της CRT. Το AirHopper μπορεί να το κάνει σε μεγάλες αποστάσεις με την κεραία FM του κινητού. Υπάρχουν κατασκευαστές οι οποίοι στην ουσία φτιάχνουν δωμάτια faraday. Η NSA έχει ολόκληρο πρόγραμμα (TEMPEST) που περιγράφει τα στάνταρ για προστασία ενάντια σε τέτοιες επιθέσεις. 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δεν το βρίσκω στα αποθετήρια της διανομής μου... Shocking..
zko Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 ...είναι πολύ απλό,κάνουμε υιούς και μετά πουλάμε προγράμματα αντιυικά......τι δεν καταλάβατε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα