Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ενα laptop του 2009, το acer 6935g με fullhd οθονη, bluray player κλπ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, αλλα εχει αρχισει και ζοριζεται. Σκεφτομαι να προχωρησω σε αγορα νεας συσκευης αλλα δεν ξερω προς τα που να κινηθω. Τον τελευταιο καιρο καλοβλεπω κατι σε all in one pc. Ηθελα την αποψη σας. Εγω ετσι οπως ειδα τα τελευταια ακριβα μοντελα, εχω την αισθηση οτι το μελλον εκει βρισκεται. Σε touch screen με windows (με πληκτρολογιο-mouse μαζι φυσικα) χωρις καλωδια και πυργους κλπ.

Πιστευετε οτι πρεπει να κανω κινηση προς τα εκει; Αξιζει; Το θελω για οικιακη χρηση, σερφαρισμα, office, ταινιες, τραγουδια, κατεβασματα, football manager, photoshop, αντιγραφες δικτυακα σε media player, μετατροπες απο format σε format για βιντεο κλπ

Επεξ/σία από polakis21
Δημοσ.

Δεν νομίζω να αξίζει, καθώς για να τα αναβαθμίσεις στο μέλλον (εαν γίνεται) θα είναι πολύ δύσκολο εως αδύνατο. Ενώ με εναν σταθερό υπολογιστή μπορείς να βάζεις κομμάτια και να βγάζεις πολύ πιο εύκολα. Για την δουλεια που τον θες βέβαια θα κάνει την δουλειά του. Πες μας όμως και ένα μπάτζετ για να σου δείξουμε περίπου τι μπορείς να αγοράσεις με έναν σταθερό υπολογιστή, για να κάνεις την σύγκριση στα ίδια λεφτά με εναν all in one.

http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/

Δημοσ.

Δεν με απασχολησαν ποτε οι αναβαθμισεις. Ουτε το laptop αναβαθμισα ποτε, ουτε παλαιοτερα το desktop μου ειχα αναβαθμισει και το ειχα σχεδον 10 χρονια κι εκανα την δουλεια μου μια χαρα. Ειμαι console guy κι οχι pc freak και δεν ασχολουμαι με αναβαθμισεις. Ασε που εχω βαρεθει τα καλωδια και τους πυργους στα πατωματα. Απο αυτη την πλευρα το σκεφτομαι για all in one B)

Δημοσ.

Μα το αν αξίζει εξαρτάτε καθαρά από εσένα,αξίζει λιγότερο από σταθερός αλλά από την στιγμή που δεν σου αρέσει ο σταθερός φεύγει αυτή η σύγκριση όλα αυτά που λες θα τα κάνεις άνετα με ένα τέτοιο και με Intel επεξεργαστή που έχει quicksync θα κάνεις και πάρα πολύ γρήγορες μετατροπές.

Δημοσ.

Από άποψη επιδόσεων προς κόστος και αναβάθμισης σίγουρα δεν αξίζει. Αξίζει ως προς τον μέγεθος και την ευκολία. Υπάρχουν πάντως και μικρά κουτιά που μπορείς να βάλεις μέσα κάποια πράγματα και στο μέλλον να μπορείς να αναβαθμίσεις ή (το βασικότερο) να αλλάξεις ένα εξάρτημα σε περίπτωση βλάβης. Πάντως εκεί που έχουν φτάσει οι υπολογιστές σήμερα, για απλή χρήση (πχ ιντερνετ,κατεβάσματα, μικροδουλειές όπως office κλπ) δεν χρειάζονται και hi-end υλοποιήσεις και ένα απλό σύστημα θα σε βγάλει για πολλά χρόνια.  Το μόνο που θα σου πρότεινα είναι ότι και να πάρεις να έχει SSD και αν σε παίρνει πήγαινε σε i3 ή i5, όχι σε celeron/pentium αν θες και μετατροπές/ photoshop κλπ. 

Δημοσ.

Οι all in  one υπολογιστες εχουν κακης ποιοτητας υλικο ,υπερτιμημενο και δεν παιρνουν αναβαθμιση.Ειναι ο ορισμος της σπαταλης και συνηθως πουλανε σε ασχετους λογω εμφανισης. Με τα αντιστοιχα χρηματα μπορει κανεις να φτιαξει πολυ καλυτερο μηχανημα σε αξια hardware και οπως ειπε και ο Fulgore υπαρχουν κουτια που συνδιαζουν και εργονομια και εμφανιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...