Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

badget γυρο στα 100ε...Ακουω διαφορα σχετικά για razer-logitech-steelseries δεν γνωριζω ομως ποια ειναι καλυτερα η χρηση του θα ειναι μονο για pc και για παιχνιδια τι εχετε να μου προτεινετε?? ty :D

Δημοσ.

Αμα εχεις budget γυρω στα 100 ευρω θα σου προτεινα siberia v2, γενικα μενω μακρια απο razer πληρωνεις την καγκουρια

προσωπικη μου αποψη παντα.

Ωριστε και ενα Link.png Site: link

• Like 1
Δημοσ.

εχω ακουσει καλα λογια για τα siberia v2  αλλα τι διαφορες εχουν απο τα v3 και αν δεν κανω λαθος τα v2 εχουν διαφορες εκδοσεις ως προς τι....ευχαριστω

Δημοσ.

Άλλη μια πολύ καλή πρόταση είναι τα HyperX Cloud.

Δυνατός ήχος και καθαρός, άνετα στο κεφάλι και με αποσπώμενο μικρόφωνο. Υπάρχουν και τα HyperX Cloud ΙΙ όπου η μόνη διαφορά τους είναι στην usb κάρτα ήχου που περιέχουν τα Cloud ΙΙ.

Δημοσ.

υπαρχει κατι που πρεπει να κοιταξω αναλογα με την καρτα ηχου μου η δεν παιζει ρολο...για τα v2 με κοβω εχω ακουσει τα καλυτερα...

Δημοσ.

υπαρχει κατι που πρεπει να κοιταξω αναλογα με την καρτα ηχου μου η δεν παιζει ρολο...για τα v2 με κοβω εχω ακουσει τα καλυτερα...

Κατοχος Hyperx Cloud 2 εδω και 10 μερες εγω. Τα καλυτερα εχω να πω. Τα siberia v2 δεν τα εχω δει και δεν μπορω να σου πω.

Δημοσ.

Λες ότι το θες μόνο για games αλλά εγώ θα σου προτείνω τα Audiotechnica ATH-M40 στα 100 ευρώ, πολλές φορές ανώτερα από οποιοδήποτε gaming headset κυκλοφορεί σε αυτό το budget στον ήχο γενικά, υστερούν σε μικρόφωνο γιατί απλά δεν έχουν όμως τα 4/5 gaming headsets έχουν mic ποιότητας ενός standalone lavalier mic που κοστίζει 1 ευρώ και δεν υπερβάλω.

Αν τώρα θες αναγκαστικά "gaming" headset, θα πρότεινα τα siberia v3 που μόλις κυκλοφόρησαν.

Απλά keep in mind ότι τα over ear το καλοκαίρι είναι ανυπόφορα αν δεν έχεις κλιματισμό(οι ανεμιστήρες δεν κάνουν δουλεία...), οπότε αν ιδρώνεις εύκολα η δεν αντέχεις την ζέστη ρίξε μια ματιά σε IEMS.

Δημοσ.

μιλησα με εναν γνωστοο μου και θα παρω razer τελικά ο λογος?? εχει 40% εκπτωση γιατι συνεργαζονται μαζι οποτε θελω να μου πειτε διαφορες απο τα kraken και kraken pro...συγνωμη κιολας αν κουρασα

Δημοσ.

Θα ακούς μόνο μπάσο. Πολύ πιθανό να σου είναι σφιχτά στο κεφάλι και να σε κουράζει μετά από μισή ώρα χρήσης. Αν τελικά πάρεις Razer πάρε τα Pro γιατί τα απλά δεν έχουν μικρόφωνο.

Δημοσ.

Εγώ είχα πάρει τα Kraken pro όταν πρώτο είχαν κυκλοφορήσει, είναι αναγκαστικά μόνο για Games και movies για εμένα, μουσική δεν μπορώ να ακούσω σε αυτά επειδή το μπάσο είναι υπερβολικό και φαντάσου έχω κάνει mod στο casing, dampening αρχικά και μετά open back(τρύπες).

Anyway εφόσον τα βρίσκεις σε καλή τιμή και όπως λες είναι κυρίως για gaming then go for it, αλλά IMHO ούτε με την έκπτωση αξίζουν.

Δημοσ.

μιλησα με εναν γνωστοο μου και θα παρω razer τελικά ο λογος?? εχει 40% εκπτωση γιατι συνεργαζονται μαζι οποτε θελω να μου πειτε διαφορες απο τα kraken και kraken pro...συγνωμη κιολας αν κουρασα

.

Και με 40% έκπτωση να τα πάρεις μη νομίζεις ότι πήρες και κανένα λαυρακι. Ίσα ίσα που είναι ποιο κοντά στην πραγματική τους αξία, και συνεχίζουν να υπάρχουν καλύτερα headsets σε παρόμοια τιμή.

Προταση μου, τουλάχιστον δοκίμασε τα κρακεν πριν τα πάρεις, δεν είναι δύσκολο να τα βρεις. Θα δεις πόσο μάπα είναι.

Δημοσ.

τα ειχα δοκιμασει παλαιοτερα απο εναν φιλο δεν μου φανηκαν και τοσο κακα ρε παιδια :P anyway πιστευω πως ηταν ευκαιρια δεδομενο οτι για να παρω αλλα θα πρεπε να τα τσεκαρω κιολας μιλωντας για αυτη την τιμη και θα μου ηταν και δυσκολο εξαλου δεν εχουνε και μια περιουσια με την εκπτωση που θα τα παρω...θα τα παρω και θα σας πω αν εκανα τη δουλεια μου ευχαριστω παρα πολυ ολους να στε καλα!!!!

Δημοσ.

οχι ρε φιλαρακι ραζερ..... τα δοκιμασα επι μια βδομαδα .... πιανετε το κεφαλι σου.. μπασο υπερβολικα αυξημενο και ειδικα σε μουσικη δεν παλευεται....και σε εκπτωση να τα παρεις για εμενα τουλαχιστον δεν αξιζουν.... υπαρχουν εκει εξω kingston (βλεπς πιο πανω) 

σιβερια <3 turtle beach <3 ... creative... υπαρχουν παρα πολλα μην κολλας στα ραζερ

Δημοσ.

Εγώ σου προτείνω steelseries siberia v2 USB.

Ρίξε μια μάτιά εδώ: http://www.esportstore.com/headsets/steelseries/siberia-v2-illuminated-dota-2-special-edition

και στο υπόλοιπο κατάστημα τους, στέλνουν σε όλη την Ευρώπη και αν δεν κάνω λάθος αλλάξαν μεταφορική με πολύ χαμηλά έξοδα αποστολής.

Αν δεν σε χαλάει η dota έκδοση σαφώς.. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...