vrwmiaris Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Λεπον όποιος θέλει για να λήγει το θέμα ας κάνει το εξής, ας παίξει 10 λεπτά RR3 να δούμε ποιο από τα δύο θα ρίξει την φωτεινότητα και θα παίρνει φωτιά 1
greekbusters Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ίσως το g3 το κάνει πρώτο αλλά και το g2 δεν θα καθυστερήσει κ πολύ παραπάνω. Λίγο ατοπο αυτό γιατί οποιοδήποτε κινητό το ίδιο θα πάθει.δοκιμασμένο σε πολλές περσινές ναυαρχιδες προσωπικα 2
GianniSM Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ίσως το g3 το κάνει πρώτο αλλά και το g2 δεν θα καθυστερήσει κ πολύ παραπάνω. Λίγο ατοπο αυτό γιατί οποιοδήποτε κινητό το ίδιο θα πάθει.δοκιμασμένο σε πολλές περσινές ναυαρχιδες προσωπικα Σωστός. Βασικά δεν έπιασα τηλ του 14 στα χέρια μου που να μην ζεσταθεί μετά από ζόρισμα και να ρίξει την απόδοση του τηλεφώνου.
vrwmiaris Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ίσως το g3 το κάνει πρώτο αλλά και το g2 δεν θα καθυστερήσει κ πολύ παραπάνω. Λίγο ατοπο αυτό γιατί οποιοδήποτε κινητό το ίδιο θα πάθει.δοκιμασμένο σε πολλές περσινές ναυαρχιδες προσωπικα Να που κάνεις λάθος, γιατί να ρίξουν την απόδοση μάστορα;
GianniSM Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Να που κάνεις λάθος, γιατί να ρίξουν την απόδοση μάστορα; Ο λόγος είναι απλός. Για να ρίξουν την θερμοκρασία. Έτσι προστατεύουν το chip. Δεν είναι τωρινός τρόπος αντιμετώπισης, γινόταν από το HTC S740 που είχα.
vrwmiaris Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Αναφέρομαι στα δύο κινητά και μιλάτε για αλλά τηλέφωνα, κανένα δεν ρίχνει την απόδοση του πλην του g3 1
GianniSM Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Αναφέρομαι στα δύο κινητά και μιλάτε για αλλά τηλέφωνα, κανένα δεν ρίχνει την απόδοση του πλην του g3 Όταν ζεσταθούν και ΟΛΑ ζεσταίνονται στην βαριά χρήση αυτή την τακτική χρησιμοποιούν. Ακόμα και το γεγονός ότι δεν είναι όλοι οι πυρήνες χρονισμένοι στην ίδια συχνότητα έχουν ακριβώς να κάνουν με την διαχείρηση της ενέργειας, αφού ψηλότερος χρονισμός=ψηλότερη θερμοκρασία (βέβαια δεν είναι ο μόνος παράγοντας, παίζει ρόλο και το μέγεθος της λιθογραφίας, όσο πιο μικρό, τόσο λιγότερο το ρεύμα, αλλά εδώ μιλάμε για ίδιας αρχιτεκτονικής επεξεργαστές) Στο G3 αυτό έρχεται γρηγορότερα λόγω της οθόνης, δεν σημαίνει όμως πως δεν έρχεται καθόλου στα άλλα. 1
leo06 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Αναφέρομαι στα δύο κινητά και μιλάτε για αλλά τηλέφωνα, κανένα δεν ρίχνει την απόδοση του πλην του g3 βασικά όλα ρίχνουν την απόδοση και δεν έχει να κάνει με τα g2,g3 αλλά με το soc,αν δεν ρίξουν την απόδοση και δουλεύουν συνέχεια στο full κάποια στιγμή θα πάρουν φωτιά,μπορείς να το διαπιστώσεις και ο ίδιος κάνοντας δυο συνεχόμενα τεστ στο antutu,την πρώτη θα σου βγάλει μεγάλο σκορ ενώ την δεύτερη μικρότερο
kostas8080 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 βασικά όλα ρίχνουν την απόδοση και δεν έχει να κάνει με τα g2,g3 αλλά με το soc,αν δεν ρίξουν την απόδοση και δουλεύουν συνέχεια στο full κάποια στιγμή θα πάρουν φωτιά,μπορείς να το διαπιστώσεις και ο ίδιος κάνοντας δυο συνεχόμενα τεστ στο antutu,την πρώτη θα σου βγάλει μεγάλο σκορ ενώ την δεύτερη μικρότερο Μόνο που τα Arm chipset δεν καίγονται (όσον αφορά το Android τουλάχιστον) Και overlooking να του κάνεις στο max δεν θα καεί οταν ζοριστει θα βαρέσει reboot η συσκευή, δεν θα καεί
GianniSM Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μόνο που τα Arm chipset δεν καίγονται (όσον αφορά το Android τουλάχιστον) Και overlooking να του κάνεις στο max δεν θα καεί οταν ζοριστει θα βαρέσει reboot η συσκευή, δεν θα καεί Δεν έχει να κάνει με την arm το ίδιο γίνεται και με τους επεξεργαστές για υπολογιστές. Η τελευταία φορά που είδα καμένο επεξεργαστή υπολογιστή πάει κάπου στο 2003 με τους AMD. Το reboot, το κάνουν ακριβώς για προστασία. Άρα ο λόγος που δεν καίγονται δεν είναι επειδή δεν ανεβάζουν θερμοκρασία, αλλά επειδή όταν ανεβάσουν έχουν δικλείδες ασφαλείας όπως το reboot, downclock για να μην ξεπεράσουν το όριο ασφαλείας. 1
greekbusters Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Η αλήθεια όμως είναι ότι η φωτεινότητα πέφτει μόνο στα g2,g3.Στα αλλα Όχι αλλά καίνε και αυτά. Ω ναι καει και το νοτε 3,το εχει ο κολλητός μ και το λιώνει το rr όποτε το ξέρω καλα
leo06 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μόνο που τα Arm chipset δεν καίγονται (όσον αφορά το Android τουλάχιστον) Και overlooking να του κάνεις στο max δεν θα καεί οταν ζοριστει θα βαρέσει reboot η συσκευή, δεν θα καεί ε σε αυτό κόλλησες,υπερβολή ήταν
vrwmiaris Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Η αλήθεια όμως είναι ότι η φωτεινότητα πέφτει μόνο στα g2,g3.Στα αλλα Όχι αλλά καίνε και αυτά. Ω ναι καει και το νοτε 3,το εχει ο κολλητός μ και το λιώνει το rr όποτε το ξέρω καλα στο ταπεινο μου S2 το μονο που κανει ειναι οτι τελειωνει η μπαταρια,τιποτα αλλο το ιδιο και σε ολα τα τηλεφωνα με σναπ 800.μεχρι 71 φτανει καποιες φορες το τζι2 μου μετα απο 40 λεπτα παιχνιδι.την φωτεινοτητα την ριχνει μονο η φολα το τζι3 λογω επειδη της πατατας που εκανε με την qhd οθονη με αδυναμο ΣοΚ
dim90 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Να πώ και εγώ άλλη μια φορά γιατί θεωρώ πως το g2 είναι καλύτερο από το g3?Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος.Εχει ξαναγίνει το g2 vs g3 ένα εκατομμύριο φορές.Ο καθένας έχει την άποψη του.Τσάμπα συνεχίζεται η συζήτηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα