kostas8080 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Έχετε καταλάβει πως είστε εντελώς εκτός θέματος; το ερώτημα ήταν g2 vs g3... Έχετε καταλάβει πως είστε εντελώς εκτός θέματος; το ερώτημα ήταν g2 vs g3... Μία χαρά εντός θέματος είμαστε και υπάρχει θέμα υποτιμισης του lg g2 και ανέφερα πως ακόμα και ενα κινητό του 2014-2015 που είναι το κορυφαίο κινητό δεν έχει σημαντικες διάφορες από το g2
qsis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Και το g2 είχα Και έχει και ο αδερφός μου και το g3 έχει φίλος μου (ο οποίος αντε το πολύ 10 εφαρμογές να έχει βάλει) και το κινητο και <αδειο> κολλάει... Το g2 και 60+ εφαρμογές του είχα βάλει και δεν μασαγε... Σταματα να κοροϊδεύεις τον κόσμο, Μιλάς πάντα για το g3 νομίζοντας ότι είναι το καλύτερο κινητό, πιο καινούργιο δεν σημαίνει και καλύτερο...Όπως το είπες οποίος έχει πιάσει και τα δύο ξέρεις, και δεν περιμενει να ακούσει εσένα για να καταλάβειΚι εγώ έχω πιάσει και τα δύο και διαφωνω μαζί σου Το g3 δεν είναι σε καμιά περίπτωση το πιο smooth android, αλλά και το 2 το θεοποιειτε κάποιοι ΚΑΙ σε αυτό το τομέα. Και αυτό τρώει λαγκαρίσματα και η γενικότερη εμπειρία σε αυτό το τομέα δε διαφέρει ιδιαίτερα από τη μια συσκευή στην άλλη. Σε θέματα όπως η οθόνη η ζυγαριά γέρνει πλέον ξεκάθαρα υπέρ του νεότερου μοντέλου που έχει μια από τις καλύτερες οθόνες γενικά στην αγορά Σε γενικές γραμμές το 3 είναι ξεκάθαρα καλύτερο, με βασικό μειονέκτημα τη μπαταρία που αντισταθμίζεται κάπως από την αφαιρούμενη Το 2 έχει υπάρξει το απόλυτο value for money κινητό ίσως περισσότερο από κάθε άλλο, αλλά φτάνει πλέον παλιωσε και το g3 αποτελεί πιο συμφέρουσα πρόταση 4
kostas8080 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Εντάξει, τότε οι χιλιάδες χρήστες του g3 που λένε ότι κολλάει λένε ψέματα,και εσείς πεσατε πάνω στις άριστες συσκευές
GianniSM Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Εντάξει, τότε οι χιλιάδες χρήστες του g3 που λένε ότι κολλάει λένε ψέματα,και εσείς πεσατε πάνω στις άριστες συσκευές Strawman. (google it). Δείξε μου τους χιλιάδες χρήστες. Είμαι ενεργός στο φόρουμ του g3 στο myphone.gr και όλα αυτά που λες δεν τα διάβασα. Αν έχεις κάποιο καλύτερο δείγμα θα χαρώ να το δω.
qsis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Εντάξει, τότε οι χιλιάδες χρήστες του g3 που λένε ότι κολλάει λένε ψέματα,και εσείς πεσατε πάνω στις άριστες συσκευέςΘες βίντεο side by side να δεις ότι λες πράγματα που δε στέκουν; Αν και βαριέμαι παααρα πολύ, αν επιμένεις ευχαρίστως να το κάνω γιατί έχω κάνει πάμπολλες φορές αυτη τη δοκιμή
mp44christos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 κοιταξτε το ui της lg ειναι απίστευτα φορτωμένο. Αν ο αλλος εχει γεμίσει στα 100% την μνήμη ειναι λογικο να κολαει. Βσκ ο βασικος υπαίτιος για κωλύματα ειναι η μηνημη flash. τώρα σε αυτα τα λεφτα το g2 g3 ειναι μονοδρομος. Το λεω εγω που ειμαι φανατικος του moto x (και των δυο). Δυστυχώς η τιμη του moto x ειναι υπερβολικα υψηλή αν επεφτε στα λεφτα του g3 τοτε το ξανασυζητάγαμε...
GianniSM Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Θες βίντεο side by side να δεις ότι λες πράγματα που δε στέκουν; Αν και βαριέμαι παααρα πολύ, αν επιμένεις ευχαρίστως να το κάνω γιατί έχω κάνει πάμπολλες φορές αυτη τη δοκιμή Μα δεν είναι καν αυτό ρε φίλε. Μιλά για χιλιάδες χρήστες, ε που τους βρήκε και εγώ δεν το ξέρω; έλεος δηλαδή. Μια στοιχειώδη τεκμηρίωση σε ένα τεχνολογικό φόρουμ δεν μπορούμε να κάνουμε; τι επιστήμονες είμαστε; (ή δεν είμαστε
qsis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 κοιταξτε το ui της lg ειναι απίστευτα φορτωμένο. Αν ο αλλος εχει γεμίσει στα 100% την μνήμη ειναι λογικο να κολαει. Βσκ ο βασικος υπαίτιος για κωλύματα ειναι η μηνημη flash. τώρα σε αυτα τα λεφτα το g2 g3 ειναι μονοδρομος. Το λεω εγω που ειμαι φανατικος του moto x (και των δυο). Δυστυχώς η τιμη του moto x ειναι υπερβολικα υψηλή αν επεφτε στα λεφτα του g3 τοτε το ξανασυζητάγαμε... Επειδή το έχω μετρήσει αυτό που λες μια χαρά ταχύτητα ανάγνωσης έχει η εσωτερική μνήμη ενός σύγχρονου κινητού, πιο γρήγορη από ένα PC με μηχανικό σκληρό.. Οπότε δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Θα συμφωνήσω για το βαρύ ui της lg αλλά αυτό χτυπάει σχεδόν εξίσου και το g2 Ορίστε και νούμερα για τις μνήμες του g3 Μα δεν είναι καν αυτό ρε φίλε. Μιλά για χιλιάδες χρήστες, ε που τους βρήκε και εγώ δεν το ξέρω; έλεος δηλαδή. Μια στοιχειώδη τεκμηρίωση σε ένα τεχνολογικό φόρουμ δεν μπορούμε να κάνουμε; τι επιστήμονες είμαστε; (ή δεν είμαστε Τράβηξα ένα βίντεο τρωγλη από το n7 και ίσως το ανεβασω, κάποια στιγμή θα κάτσω να σκεφτώ πολλά απαιτητικά πράγματα να τρεξω ταυτόχρονα και θα το τράβηξω με καμιά κάμερα της προκοπής
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Συνεχιστε πολιτισμενα, ευχαριστω.
mp44christos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Επειδή το έχω μετρήσει αυτό που λες μια χαρά ταχύτητα ανάγνωσης έχει η εσωτερική μνήμη ενός σύγχρονου κινητού, πιο γρήγορη από ένα PC με μηχανικό σκληρό.. Οπα φίλε περίμενε λιγο... οι περισσότεροι ssds εχουνε 500mb/s write 500mb/s read... Η μνημη του g3 σου δεν ερχετε ουτε κοντα σε αυτα τα νουμερα. Μαλιστα ενα θετικο που εχουνε τα iphone ειναι η καλη ποιότητα μνημης που εχουνε! Για αυτο δεν κολανε ευκολα. Επιπλέον γεμισε την μνημη σου πανω απο 90% και ξανακανε το τεστ. Η αποδοση θα πεσει κατακόρυφα. Οσο καλύτερη ειναι η μημη τοσο πιο πολυ θα διατηρεί της ταχύτητες όσο ειναι φουλ. Edit: Σορυ νομιζα οτι μίλαγες για ssds... Παρόλα αυτα ισχύουν αυτα που ελεγα.
kostas8080 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Strawman. (google it). Δείξε μου τους χιλιάδες χρήστες. Είμαι ενεργός στο φόρουμ του g3 στο myphone.gr και όλα αυτά που λες δεν τα διάβασα. Αν έχεις κάποιο καλύτερο δείγμα θα χαρώ να το δω. εγώ μιλάω για μεγάλα Forum όπως πχ,Android central κλπ και δεν θα κάτσω να ψάχνω link για να σου αποδείξω το αυτονόητο, και μόνο μια αναζήτηση στο Skroutz στις αξιολογήσεις της συσκευεις θα σου δείξε ότι δεν <πετάει ο γάιδαρος >κάθε 2-3 αξιολογήσεις και μια αναφορά σε lag και στην υπερθέρμανσης που ξεχάσαμε να αναφέρουμε παραπάνωΒέβαια,λένε ψέματα και τα μεγάλα κανάλια στο YouTube που κάνουν hands on, reviews, unboxing κλπ που αναφέρονται και στα lag, και επαναλαμβάνω δεν θα κατσω να σου απόδειξω τίποτα με links κλπ οποίος ενδιαφέρετε και ψάχνει - ασχολείται με την τεχνολογία ξέρει να βρει ότι θέλει Θες βίντεο side by side να δεις ότι λες πράγματα που δε στέκουν; Αν και βαριέμαι παααρα πολύ, αν επιμένεις ευχαρίστως να το κάνω γιατί έχω κάνει πάμπολλες φορές αυτη τη δοκιμή Χάχα πράγματι είσαι πολύ αστείος... όντως ειδες βίντεο side by side και εξακολουθείς να λες ότι το g3 είναι γρηγορότερο; Εντάξει παραδινομαι... Δεν σε YouTube βίντεο lg g2 vs lg g3 speed test Και θα καταλάβεις, μάλλον δεν είδες ακόμη, γιατί αν είδες και το λες αυτό...... Και επειδή δεν δέχεστε ότι μια συσκευή του 2013 είναι ακόμη καλή... εγω κλείνω εδω... Τι να συζητήσουμε αφού δεν υπάρχει το στοιχείο της αντικειμενικοτητας Το μειώνεται συνεχώς το g2 μόνο και μόνο επειδή είναι κινητό του 2013... Τέλος από εμένα
qsis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ρε μεγάλε τα ΕΧΩ και τα δύο τα τηλέφωνα, λες να περιμένω να δω βίντεο όταν μπορώ να διαπιστώσω μόνος μου τι ισχύει; Είπα ότι δεν είναι καλό τηλέφωνο το g2; Πολύ καλό είναι, απλά όχι πιο συμφέρουσα αγορά από το g3 ΣΗΜΕΡΑ
GianniSM Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 εγώ μιλάω για μεγάλα Forum όπως πχ,Android central κλπ και δεν θα κάτσω να ψάχνω link για να σου αποδείξω το αυτονόητο, και μόνο μια αναζήτηση στο Skroutz στις αξιολογήσεις της συσκευεις θα σου δείξε ότι δεν <πετάει ο γάιδαρος >κάθε 2-3 αξιολογήσεις και μια αναφορά σε lag και στην υπερθέρμανσης που ξεχάσαμε να αναφέρουμε παραπάνω Βέβαια,λένε ψέματα και τα μεγάλα κανάλια στο YouTube που κάνουν hands on, reviews, unboxing κλπ που αναφέρονται και στα lag, και επαναλαμβάνω δεν θα κατσω να σου απόδειξω τίποτα με links κλπ οποίος ενδιαφέρετε και ψάχνει - ασχολείται με την τεχνολογία ξέρει να βρει ότι θέλει Χάχα πράγματι είσαι πολύ αστείος... όντως ειδες βίντεο side by side και εξακολουθείς να λες ότι το g3 είναι γρηγορότερο; Εντάξει παραδινομαι... Δεν σε YouTube βίντεο lg g2 vs lg g3 speed test Και θα καταλάβεις, μάλλον δεν είδες ακόμη, γιατί αν είδες και το λες αυτό...... Και επειδή δεν δέχεστε ότι μια συσκευή του 2013 είναι ακόμη καλή... εγω κλείνω εδω... Τι να συζητήσουμε αφού δεν υπάρχει το στοιχείο της αντικειμενικοτητας Το μειώνεται συνεχώς το g2 μόνο και μόνο επειδή είναι κινητό του 2013... Τέλος από εμένα Αν δεν το δω δεν έγινε, δεν υπάρχει. Αν θέλεις να πείσεις να ψάξεις και να το φέρεις. Αν έχεις δίκιο θα το παραδεκτώ και θα πω είμαι βλάκας. Αυτός όμως που κάνει τον ισχυρισμό έχει και το βάρος της απόδειξης. Από κει και πέρα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αρνήθηκε πως μια συσκευή του 13 είναι καλή ακόμα, προσωπικά την συστήνω, το πρόβλημα έγκειται στον ισχυρισμό σου που θεωρώ ανυπόστατο αφού ΔΕΝ έφερες κάποια απόδειξη πως είναι καλύτερη συσκευή από μια του 14
Chris_85 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Με παρόμοια τιμή δύσκολο κάποιος να προτείνει το g2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα