Προς το περιεχόμενο

LG G2 vs LG G3 (τιμή)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά δεν έχω διάθεση να μπω σε τρολ συζήτηση, ναι έχω G3, έχει η γυναίκα μου τα Μότο 1ης και 2ης γενιάς, τυγχαίνει να ασχολούμαι και επαγγελματικά με την τεχνολογία πέραν των 15 χρόνων.

Μια χαρά αντικειμενικός είμαι. Και τα θετικά ονοματίζω και τα αρνητικά.

Από κει και πέρα ας κρίνει αυτός που ρώτησε. Καλή συνέχεια.

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει τα πάντα; Η μπαταρία του κρατάει 4 ώρες ...

Κανοντας τι;;;

Παρόλο που στην αρχή μου έβγαζε 5-5:30, η μπαταρία <χάλασε > σε ένα μήνα , πήρα δεύτερη και αυτή σε ένα μήνα τα ίδια,και δεν είναι κάποια εφαρμογή που φταίει, μάλλον φταίει ο quick charger

Παιζει να εισαι το μοναδικο ατομο στον πλανητη που διαβασα τετοιο σχολιο...με οτι αυτο συνεπαγεται...

Στην ταχύτητα...Ακόμα και με Nova launcher και απενεργοποιημενα τα animation το G2 είναι πιο γρήγορο

Οποτε θελεις ανεβαζουμε βιντεο συγκρισης ταχυτητας σε οτι παραθυρο θελεις με απενεργοποιημενα(και χωρις αν θελεις) τα animations.

Θελω να δω αυτο που εχεις φανταστει στο μυαλο σου.

Δεν θετω θεμα σύγκρισης μεταξύ των δύο συσκευων, αλλά δεν είναι δικαιολογημενη η τριπλασια τιμή του NOTE 4

Εαν δεν ξερεις τις δυνατοτητες του Note 4 να μην βιαζεσαι και να δινεις τοσα χρηματα.Μαλλον εισαι ολιγον ενθουσιωδης και φανταζεσαι πραγματα λες και αν το αγοραζες θα ετρεχες με την ταχυτητα του φωτος σε αλλους πλανητες.

Εγώ το πηρα γιατί ήθελα ένα μεγάλο κινητό, με την καλύτερη οθόνη και να είναι γρήγορο και να έχει καλή μπαταρία, όχι δεν το πήρα για το S-PEN που όλοι αναφέρεστε

Ολα αυτα που λες τα εχει στο 100%.

Mονο που συγκρινεις g2 με note 4 απλα δειχνει το επιπεδο ωριμοτητας ενος σχολιαστη κινητων.

Εαν διαβασεις καπου αλλου αυτα που λες ελα και σφυρα μου κλεφτικα.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά δεν έχω διάθεση να μπω σε τρολ συζήτηση, ναι έχω G3, έχει η γυναίκα μου τα Μότο 1ης και 2ης γενιάς, τυγχαίνει να ασχολούμαι και επαγγελματικά με την τεχνολογία πέραν των 15 χρόνων.

Μια χαρά αντικειμενικός είμαι. Και τα θετικά ονοματίζω και τα αρνητικά.

Από κει και πέρα ας κρίνει αυτός που ρώτησε. Καλή συνέχεια.

Αυτό έλειπε, δεν θα τσακωθουμε κι ολας... Πες του τι καλό έχει το ενα τι καλο το άλλο και αστον να αποφασίσει μόνος του ποια είναι η καλύτερη συσκευή για τον ίδιο

Voltemort

Μάλλον εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα με τα ελληνικά,

1)Είπα ότι το πηρα γιατι μου αρέσει η τεράστια οθόνη του που είναι και η καλύτερη της αγορας,Η ταχύτητα του(αλλα υπάρχουν και ταχύτερα) η πολύ καλή του μπαταρία (αλλα υπάρχουν καλύτερες όπως του g2 και το Mate 7)

2)Θες και Screenshot τα δεδομένα της μπαταρίας; (Το κινητο το έχω με 30% φωτεινότητα όλη μέρα, τα δεδομένα δεν τα ανοίγω σχεδόν ποτέ, γιατί φεύγει η μπαταρία νερό,κλείνω συνέχεια όλες τις εφαρμογές και δεν τις αφηνω να τρέχουν στο παρασκήνιο, Και όλη μερα είμαι Facebook, browser, YouTube, ούτε games παίζω και η μπαταρια δεν βασταει

3)Αν θεωρείς ότι η διπλάσια τιμή του NOTE 4 είναι φυσιολογική εντάξει

Δημοσ.

Αυτό έλειπε, δεν θα τσακωθουμε κι ολας... Πες του τι καλό έχει το ενα τι καλο το άλλο και αστον να αποφασίσει μόνος του ποια είναι η καλύτερη συσκευή για τον ίδιο

Μάλλον εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα με τα ελληνικά,

1)Είπα ότι το πηρα γιατι μου αρέσει η τεράστια οθόνη του που είναι και η καλύτερη της αγορας,Η ταχύτητα του(αλλα υπάρχουν και ταχύτερα) η πολύ καλή του μπαταρία (αλλα υπάρχουν καλύτερες όπως του g2 και το Mate 7)

2)Θες και Screenshot τα δεδομένα της μπαταρίας; (Το κινητο το έχω με 30% φωτεινότητα όλη μέρα, τα δεδομένα δεν τα ανοίγω σχεδόν ποτέ, γιατί φεύγει η μπαταρία νερό,κλείνω συνέχεια όλες τις εφαρμογές και δεν τις αφηνω να τρέχουν στο παρασκήνιο, Και όλη μερα είμαι Facebook, browser, YouTube, ούτε games παίζω και η μπαταρια δεν βασταει

3)Αν θεωρείς ότι η διπλάσια τιμή του NOTE 4 είναι φυσιολογική εντάξει

1.G2=1920*1080 display(424 ppi),note 4=2560*1440(515 ppi),5,2 εναντι 5,7.Ταινια να πας να δεις στα 2 αυτα κινητα μερα με την νυχτα ειναι σε ολα.

Μονο αυτο να σκεφτεις φαινεται η σοβαροτητα αυτων που λες.Εσυ θελεις ενα Note 4 και να κραταει καμια βδομαδα...εαν σε τετοια αναλυση δεις αυτα που λες σφυρα κλεφτικα.

ΑΣΕ που στις διεργασιες του λειτουργικου του Note 4(τρεχει ολο το pro feature του),και καθεσαι να συγκρινεις παλι ενα ξερο android με ενα επαγγελματικο εργαλειο.

2.Αυτη την στιγμη εχω 83% μπαταρια και μου βγαζει 21ω 7λ και 5δ στην αναμονη.(sm-910c).

3.Φυσικα.

Δημοσ.

Καλά το να συγκρίνουμε κινητό του 13 με το Note 4 είναι ιεροσυλία. Αν πάρεις μια φερράρι και την οδηγείς αργά δεν φταίει αυτή εσύ φταις.

Δημοσ.

Μα φιλε μου ενα smart με τοσα υψηλα specs πως θα κραταει την ιδια ωρα σε οτι αναλογο κανεις με ενα smart που ειναι ξερο και μισα specs;

Ο Κωστας π.χ θελει να βλεπει σε Note 4 ταινια(στην οθονη που εχει)και να κραταει την ιδια ωρα με το g2.

Αυτο για να γινει θα πρεπει να σου βαλει η samsung μια μπαταρια των 4500mah που θα την πληρωσεις αναλογως με οτι αυτο συνεπαγεται σε ολο το body του smart.

Οπως ειπες ιεροσυλια να συγκρινουμε Note 4 με g2.

Ελεος δηλαδη...

Δημοσ.

1.G2=1920*1080 display(424 ppi),note 4=2560*1440(515 ppi),5,2 εναντι 5,7.Ταινια να πας να δεις στα 2 αυτα κινητα μερα με την νυχτα ειναι σε ολα.

Μονο αυτο να σκεφτεις φαινεται η σοβαροτητα αυτων που λες.Εσυ θελεις ενα Note 4 και να κραταει καμια βδομαδα...εαν σε τετοια αναλυση δεις αυτα που λες σφυρα κλεφτικα.

ΑΣΕ που στις διεργασιες του λειτουργικου του Note 4(τρεχει ολο το pro feature του),και καθεσαι να συγκρινεις παλι ενα ξερο android με ενα επαγγελματικο εργαλειο.

2.Αυτη την στιγμη εχω 83% μπαταρια και μου βγαζει 21ω 7λ και 5δ στην αναμονη.

3.Φυσικα.

Καλα είπα εξ αρχής ότι υπάρχει θέμα συνεννόησης...

1)Το Note 4 έχει την καλύτερη οθόνη ανεξαρτήτως το Pixels

2)Και εδώ υπάρχει το πρόβλημα συνεννόησης... ποιος σου μίλησε για την αναμονή; Αν είναι έτσι κρατάει και μια εβδομάδα με ultra power saving mode

Για Sot μιλάμε, για Screen on time, για το πόση ώρα είναι ανοιχτή η οθόνη σου (ανάλογα και τι κάνεις βέβαια)... Τώρα καταλαβες;

3)Έτσι το ποσό πλούσιος είσαι για να λες κάτι τέτοιο είναι δικό σου θεμα και το τι αντέχει του καθενός το πορτοφόλι επίσης... Μωρε καλά μας κάνει η Samsung και η κάθε Samsung που μας κλέβει αφού ακόμα και με αυτές τις τιμές πάμε και τα αγοράζουμε, Θέλω να δω πόσοι συμφωνούν μαζί σου, δηλαδή ότι η τιμή του είναι φυσιολογική...

Καλά το να συγκρίνουμε κινητό του 13 με το Note 4 είναι ιεροσυλία. Αν πάρεις μια φερράρι και την οδηγείς αργά δεν φταίει αυτή εσύ φταις.

Αν διάβασες τι έχω πει ... είπα ότι δεν συγκρίνονται...απλά δε δικαιολογειται η δίπλασια τιμή του

NOTE 4

Και γι αυτό περνούν όλοι g3,g2 γιατί τουλάχιστον αξίζουν και δικαιωλογουν την τιμή τους

Δημοσ.

Συνεχιζεις να τρολλαρεις οταν δεν μπορεις να κατανοησεις απλα πραγματα που σου λεει ο αλλος.

Εχεις κατανοησει το θεμα της οθονης ΑΛΛΑ και του λειτουργικου που σου λεω ή κανεις πως δεν θελεις να καταλαβεις;

3.Να προσεχεις τι λες διοτι μονος σου βγαζεις τα ματια σου.

Κι εγω το αγορασα και εσυ το εχεις.Συνεπως οτι λες δεν σε συμφερει...

Συγκρινεις ferrari με Punto και παραπονιεσαι γιατι καις παραπανω καυσιμα...

Εκει να καταλαβεις την σοβαροτητα αυτων που λες.

Αν ειναι ετσι πηγαινε στην ferrari και πες τους να σου βαλουν ντεποζιτο 500 λιτρα για να φτανεις Αθηνα-Θεσσαλονικη με ενα γεμισμα.

Αν διάβασες τι έχω πει ... είπα ότι δεν συγκρίνονται...απλά δε δικαιολογειται η δίπλασια τιμή του
NOTE 4
Και γι αυτό περνούν όλοι g3,g2 γιατί τουλάχιστον αξίζουν και δικαιωλογουν την τιμή τους

Ρε φιλε...θα μας τρελανεις;

εχει το g2 οτι το Note 4;

Κανει το g2 οτι το Note 4;

Πως θα εχουν ιδια τιμη;

Τα σκεφτεσαι αυτα που λες;

Συγκρινεις την ναυαρχιδα μιας εταιρειας με ενα κινητο χρονων πισω.

http://www.gsmarena.com/lg_g2-5543.php

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_4-6434.php

Καλο διαβασμα...

Η lg εβγαλε G4 αλλα 2 μοντελα μετα το g2 και το Note 4 ειναι ακομη η ναυαρχιδα της εταιρειας χωρις να εχει ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΗ το note 5.

Δημοσ.

Συνεχιζεις να τρολλαρεις οταν δεν μπορεις να κατανοησεις απλα πραγματα που σου λεει ο αλλος.

Εχεις κατανοησει το θεμα της οθονης ΑΛΛΑ και του λειτουργικου που σου λεω ή κανεις πως δεν θελεις να καταλαβεις;

Αν ειναι ετσι πηγαινε στην ferrari και πες τους να σου βαλουν ντεποζιτο 500 λιτρα για να φτανεις Αθηνα-Θεσσαλονικη με ενα γεμισμα.

Εγώ δεν είπα ότι είναι φυσιολογική η τιμή του, εσύ το είπες

Από την στιγμή που έχουμε 2015 κάτι πρέπει να διορθωθεί δεν συμφωνείς;

Δεν θα πάμε βήματα πίσω,

Φτιάχνουν οθόνες, επεξεργαστές, κάμερες και ξεχνανε κάτι βασικό την μπαταρία...

Για να έρθω στο παραδειγμα σου

και Ferrari να έχεις αν δεν έχεις βενζίνη είναι άχρηστη

Πας και συ να δικαολογησεις την καθε Samsung, έφτιαξες την οθόνη,τον επεξεργαστή φτιάξε και την μπαταρία, Δεν είναι λογικο ενα προϊόν του 2013 αν έχει καλύτερη απόδοση σε ενα τομέα (μπαταρία) από ενα προιον του 2014-2015

Δημοσ.

Εγώ δεν είπα ότι είναι φυσιολογική η τιμή του, εσύ το είπες

Από την στιγμή που έχουμε 2015 κάτι πρέπει να διορθωθεί δεν συμφωνείς;

Δεν θα πάμε βήματα πίσω,

Φτιάχνουν οθόνες, επεξεργαστές, κάμερες και ξεχνανε κάτι βασικό την μπαταρία...

Για να έρθω στο παραδειγμα σου

και Ferrari να έχεις αν δεν έχεις βενζίνη είναι άχρηστη

Πας και συ να δικαολογησεις την καθε Samsung, έφτιαξες την οθόνη,τον επεξεργαστή φτιάξε και την μπαταρία, Δεν είναι λογικο ενα προϊόν του 2013 αν έχει καλύτερη απόδοση σε ενα τομέα (μπαταρία) από ενα προιον του 2014-2015

Δεν δεν εχεις καταλαβει λεξη απότι σου ειπα.

Εσυ μεινε στη μπαταρια σου...

Δημοσ.

Ρε φιλε...θα μας τρελανεις;

εχει το g2 οτι το Note 4;

Κανει το g2 οτι το Note 4;

Πως θα εχουν ιδια τιμη;

Τα σκεφτεσαι αυτα που λες;

Συγκρινεις την ναυαρχιδα μιας εταιρειας με ενα κινητο χρονων πισω.

http://www.gsmarena.com/lg_g2-5543.php

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_4-6434.php

Καλο διαβασμα...

Η lg εβγαλε G4 αλλα 2 μοντελα μετα το g2 και το Note 4 ειναι ακομη η ναυαρχιδα της εταιρειας χωρις να εχει ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΗ το note 5.

Χαχαχα και τι κάνεις παραπάνω με το Note, σου φτιάχνει και καφέ;

Συγκρίνεις το g2 με το NOTE 4 λες και συγκρίνεις το Nokia 3310 με το Note 4

Δημοσ.

Να μην το αγοραζες τοτε και να επαιρνες νοκια 3210.

Η "κλαψα" βαραινει αυτον που την εκφραζει ιδιαιτερα οταν εδωσες τοσα χρηματα για ενα smart που δεν σου κρατησε κανεις το χερακι για να το παρεις.

Εαν δεν ξερεις τι κανει παραπανω απο το g2 εκτος απο τον καφε δειχνει με ανεση οτι δεν ξερεις τιποτε απο smarts.To Νote 4 εχει wacom digiter με τις αναλογες δυνατοτητες.Εχει 1/3 μεγαλυτερη αναλυση καμερα και οθονη,3 ραμ,16 mp (4κ)μερα με την νυχτα καμερα με το g2,ανωτερη ποιοτητα κατασκευης με ενα πλαστικο κλπ...

και καθεσαι και μας λες γιατι να εχει παραπανω απο το g2.

Σοβαροτης μηδεν.

Μηπως να σου πουλησει η samsung το note 5 στην προνομιακη τιμη των 200 ευρω για να χτυπησει το g2;;;λολ... :-D

Ο νοων νοειτω...

• Like 2
Δημοσ.

Να μην το αγοραζες τοτε και να επαιρνες νοκια 3210.

Η "κλαψα" βαραινει αυτον που την εκφραζει ιδιαιτερα οταν εδωσες τοσα χρηματα για ενα smart που δεν σου κρατησε κανεις το χερακι για να το παρεις.

Εαν δεν ξερεις τι κανει παραπανω απο το g2 εκτος απο τον καφε δειχνει με ανεση οτι δεν ξερεις τιποτε απο smarts.

Ο νοων νοειτω...

Εγώ δεν μιλάω προσωπικά μιλάω γενικά ο μέσος χρήστης χρειάζεται ένα lg g2 και τίποτα παραπάνω, μην το αποθαρυνετε από το να το αποκτήσει λέγοντας ότι είναι παλιό και λοιπά, όσον αφορά το οικονομικό θέμα που επανέφερες δοξα το θεό δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλιώς δεν θα το επερνα αλλά από την στιγμή που το πηρα κατάλαβα ότι τι κινητό του 2013 τι του 2015 είναι το ίδιο ισως του χρόνου να προχωρισει η τεχνολογια και να δούμε κάτι καινούργιο το οποίο θα αξίζει τα λεφτά του
Δημοσ.

Έχετε καταλάβει πως είστε εντελώς εκτός θέματος; το ερώτημα ήταν g2 vs g3...

Εγω ναι...ο Κωστας δυσκολευεται να καταλαβει το 1+1=2 και να τελειωνουμε.

Ας τα διαγραψει ενα mods αν ειμαστε τελειως εκτος θεματος που δεν νομιζω λογω αναφορας στο g2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...