vag0st Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδια σκεφτομαι να αγορασω κιν γυρω στα 250-300..Ειχα καταληξει στο G2 αλλα πλεον λογω της αυξημενης τιμης του σε σχεση με λιγο καιρο πριν, εχει φτασει αν οχι ξεπερασει ( σε λευκο που το θελω εγω) το G3 σε τιμη.. δεν ειμαι σιγουρος αν αξιζει!Το g2 λευκο φτανει τα 300 κ στα λιγο πιο 'αξιολογα' site του skroutz τα ξεπερναει.. (πχ birdphone 300+)σε μαυρο βρισκω με 255 αλλα το θελω λευκο δυστυχως!Το g3 παιζει κ αυτο στα 300..Οποτε απο σας που εχετε γνωμη κ για τα 2, που εχετε δοκιμασει κ τα 2 στην πραξη, ή ξερετε κατι παραπανω απο μενα που απλα βλεπω τα τεχνικα χαρακτηριστικα τους στα site τι προτεινεται και γιατι?Ευχαριστω εκ των προτερων!PS: (αν εχετε καποιο αλλο να προτεινετε σ'αυτα τα λευτα, καθε γνωμη ευπροσδεκτη) Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2015 από vag0st
Masma Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ως πρωην χρηστης του lg g2 εχω να πω μονο τα καλυτερα! Σιγουρα το lg g3 υπερεχει σε spects μια και ειναι η ναυαρχιδα της lg το 2014. Η οθονη του lg g3 ειναι πολυ καλυτερη οπως και η καμερα οπως και θεωρητικα ειναι πιο γρηγορο. Αυτο βεβαια θεωρητικα μονο καθως στο lg g2 δεν ειχα ποτε κολυματα, στο lg g3 καποιοι αναφερουν οτι εχουν. Ενα ακομα πλεονεκτημα του lg g3 η card slot που μπορεις να βαλεις. Το lg g2 δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα. Bεβαια το lg g2 εχει πολυ καλυτερη αυτονομια(σημαντικο για εμενα) σε σχεση με το lg g3 που λογο και της οθονης ποευ εχει μετρια μπαταρια. Θεωρω οτι και με τα 2 κινητα θα μινεις ευχαριστημενος. Αποψη μου να παρεις το lg g3 αλλα οποιο και να επιλεξεις θεωρω πως πρεπει να πας στη εκδοση των 32gb. Ειδικα στο lg g3 η εκδοση των 32gb εχει και 3gb ram σε αντικθεση με το lg g3 16gb που εχει 2gb ram. Αυτη τη στιγμη η εκδοση του lg g2 32 gb κοστιζει 282 ευρώ και η εκδοση των 32 gb του lg g3 κοστιζει 326 ευρω. Τωρα η αποφαση ειναι δικη σου αλλα εγω θα πηγαινα στο lg g3 (λατρευω την οθονη του και τα μικρα bezel που εχει).
GianniSM Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Το 3 να πάρεις και μην το συζητάς. Πέραν της αυτονομίας είναι σαφώς καλύτερο τηλέφωνο 1
kostas8080 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Το g2 να πάρεις και μικρό βολικό και ταχύτητα και δεν τελειώνει η μπαταρία του αν πας στο g3 και κολλήματα θα έχεις και άθλια μπαταρία, αλλά καλή κάμερα (οχι ότι του g2 είναι άσχημη) και επέκταση μνήμης (αλλα αν πάρεις g2 32 gb είσαι και εκεί καλυμμένος)
GianniSM Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Το g2 να πάρεις και μικρό βολικό και ταχύτητα και δεν τελειώνει η μπαταρία του αν πας στο g3 και κολλήματα θα έχεις και άθλια μπαταρία, αλλά καλή κάμερα (οχι ότι του g2 είναι άσχημη) και επέκταση μνήμης (αλλα αν πάρεις g2 32 gb είσαι και εκεί καλυμμένος) Δεν είναι άθλια η μπαταρία, είναι μέτρια, και άμεσα συγκρίσημη με του HTC M8, S5. Υπερβολικός επίσης είσαι και στα κολλήματα. 1
Spitfire_13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Αυτο με τα κολληματα δεν μπορω να καταλαβω πως το λετε ετσι λες και το τηλεφωνο σερνεται. Ειχα και τα 2 τηλεφωνα και το g3 για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα.. αρκετα φορτωμενο με εφαρμογες κλπ και κολληματα δεν ειδα ποτε. Εννοειται Να πας στο G3 εκτος της χειροτερης μπαταριας δεν υστερει καπου. Βεβαια αν θες πηγαινε πιασε και τις 2 συσκευες να δεις ποια σε βολευει στο χερι. 2
GianniSM Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Αυτο με τα κολληματα δεν μπορω να καταλαβω πως το λετε ετσι λες και το τηλεφωνο σερνεται. Ειχα και τα 2 τηλεφωνα και το g3 για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα.. αρκετα φορτωμενο με εφαρμογες κλπ και κολληματα δεν ειδα ποτε. Εννοειται Να πας στο G3 εκτος της χειροτερης μπαταριας δεν υστερει καπου. Βεβαια αν θες πηγαινε πιασε και τις 2 συσκευες να δεις ποια σε βολευει στο χερι. Πέστα ρε φίλε, γιατί έχουν άποψη ακόμα και αυτοί που δεν το είχαν ποτέ. Δεν λέω σε φάσεις τα κάνει τα κολληματάκια του, αλλά όχι κάτι σοβαρό και όχι συνέχεια. 1
Spitfire_13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Και η μπαταρια μια χαρα σε βγαζει μια μερα και ειναι και αφαιρουμενη. 1
kostas8080 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Πέστα ρε φίλε, γιατί έχουν άποψη ακόμα και αυτοί που δεν το είχαν ποτέ. Δεν λέω σε φάσεις τα κάνει τα κολληματάκια του, αλλά όχι κάτι σοβαρό και όχι συνέχεια. Και το g2 είχα Και έχει και ο αδερφός μου και το g3 έχει φίλος μου (ο οποίος αντε το πολύ 10 εφαρμογές να έχει βάλει) και το κινητο και <αδειο> κολλάει... Το g2 και 60+ εφαρμογές του είχα βάλει και δεν μασαγε... Σταματα να κοροϊδεύεις τον κόσμο, Μιλάς πάντα για το g3 νομίζοντας ότι είναι το καλύτερο κινητό, πιο καινούργιο δεν σημαίνει και καλύτερο...Όπως το είπες οποίος έχει πιάσει και τα δύο ξέρεις, και δεν περιμενει να ακούσει εσένα για να καταλάβει
GianniSM Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Και το g2 είχα Και έχει και ο αδερφός μου και το g3 έχει φίλος μου (ο οποίος αντε το πολύ 10 εφαρμογές να έχει βάλει) και το κινητο και <αδειο> κολλάει... Το g2 και 60+ εφαρμογές του είχα βάλει και δεν μασαγε... Σταματα να κοροϊδεύεις τον κόσμο, Μιλάς πάντα για το g3 νομίζοντας ότι είναι το καλύτερο κινητό, πιο καινούργιο δεν σημαίνει και καλύτερο...Όπως το είπες οποίος έχει πιάσει και τα δύο ξέρεις, και δεν περιμενει να ακούσει εσένα για να καταλάβει Είναι ο λόγος σου απέναντι στον δικό μου, και όχι δεν μιλάω μόνο εγώ, στο myphone.gr έχει συζήτηση με 600 σελίδες. Τα υπόλοιπα να είχαμε να λέγαμε.
kostas8080 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Και η μπαταρια μια χαρα σε βγαζει μια μερα και ειναι και αφαιρουμενη. Αν θεωρείς τα 3000mah του g3 που βγάζουν 4 ώρες SOT μια χαρά ενώ τα 3000mah του g2 που βγάζουν 5:30-6 SOT συγκρισιμα..... Με 6 ώρες SOT(μιλαω για φωτεινότητα 50%) τι να την κάνεις την αφαιρουμενη μπαταρία... (Το λεω εγω που έχω 6-7 ώρες την ημέρα Το NOTE 4, και χρειάζομαι σχεδόν 2 φορτισεις την ημέρα και εχω και μια δεύτερη μπαταρία) Είναι ο λόγος σου απέναντι στον δικό μου, και όχι δεν μιλάω μόνο εγώ, στο myphone.gr έχει συζήτηση με 600 σελίδες. Τα υπόλοιπα να είχαμε να λέγαμε.Καλα κάνεις που υποστηρίζεις την συσκευή σου (αν δεν κάνω λάθος g3 έχεις ή moto g) Αλλά πρέπει να βλέπεις τα πράγματα αντικειμενικα) Αφού έπεσε και έσπασε το g2 32 gb μου πήγα σε NOTE 4, και πραγματικά τώρα που το εχω 3 μήνες, δεν καταλαβαίνω γιατί έδωσα τόσα λεφτά , ενω θα μπορούσα να πάρω 2-3 lg g2 Αυτό που θέλω εγώ από ένα κινητό είναι να είναι ταχύτητα και τα έχει την καλύτερη μπαταρία, Τώρα η εμφάνιση και η ποιότητα και η καμερες και λοιπά δεν με ενδιαφέρουν.... Οπότε το ποιο κινητό είναι καλύτερο είναι αυτό που ανταποκρινεται στις ανάγκες του χρήστη, μην λες στον κάθε που έχει αυτό το δίλημμα g2 vs g3... το g3,ρώτα τον πρώτο τι θέλει από το κινητό του
voldemort Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Αν θεωρείς τα 3000mah του g3 που βγάζουν 4 ώρες SOT μια χαρά ενώ τα 3000mah του g2 που βγάζουν 5:30-6 SOT συγκρισιμα..... Με 6 ώρες SOT(μιλαω για φωτεινότητα 50%) τι να την κάνεις την αφαιρουμενη μπαταρία... (Το λεω εγω που έχω 6-7 ώρες την ημέρα Το NOTE 4, και χρειάζομαι σχεδόν 2 φορτισεις την ημέρα και εχω και μια δεύτερη μπαταρία) Καλα κάνεις που υποστηρίζεις την συσκευή σου (αν δεν κάνω λάθος g3 έχεις ή moto g) Αλλά πρέπει να βλέπεις τα πράγματα αντικειμενικα) Αφού έπεσε και έσπασε το g2 32 gb μου πήγα σε NOTE 4, και πραγματικά τώρα που το εχω 3 μήνες, δεν καταλαβαίνω γιατί έδωσα τόσα λεφτά , ενω θα μπορούσα να πάρω 2-3 lg g2 Αυτό που θέλω εγώ από ένα κινητό είναι να είναι ταχύτητα και τα έχει την καλύτερη μπαταρία, Τώρα η εμφάνιση και η ποιότητα και η καμερες και λοιπά δεν με ενδιαφέρουν.... Οπότε το ποιο κινητό είναι καλύτερο είναι αυτό που ανταποκρινεται στις ανάγκες του χρήστη, μην λες στον κάθε που έχει αυτό το δίλημμα g2 vs g3... το g3,ρώτα τον πρώτο τι θέλει από το κινητό του Φασκεις και αντι-φασκεις με τα λεγομενα σου...διαβαζεις αυτα που λες; "Αφού έπεσε και έσπασε το g2 32 gb μου πήγα σε NOTE 4, και πραγματικά τώρα που το εχω 3 μήνες, δεν καταλαβαίνω γιατί έδωσα τόσα λεφτά , ενω θα μπορούσα να πάρω 2-3 lg g2" και μετα μας λες... "Αυτό που θέλω εγώ από ένα κινητό είναι να είναι ταχύτητα και τα έχει την καλύτερη μπαταρία, Τώρα η εμφάνιση και η ποιότητα και η καμερες και λοιπά δεν με ενδιαφέρουν....". To Νote 4 εχει τα παντα.Ειναι pro συσκευη και αγορασες μια συσκευη για αυτα που δεν σε ενδιεφεραν. Θα μας τρελανετε μερικοι εδω μεσα...
kostas8080 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Φασκεις και αντι-φασκεις με τα λεγομενα σου...διαβαζεις αυτα που λες; "Αφού έπεσε και έσπασε το g2 32 gb μου πήγα σε NOTE 4, και πραγματικά τώρα που το εχω 3 μήνες, δεν καταλαβαίνω γιατί έδωσα τόσα λεφτά , ενω θα μπορούσα να πάρω 2-3 lg g2" και μετα μας λες... "Αυτό που θέλω εγώ από ένα κινητό είναι να είναι ταχύτητα και τα έχει την καλύτερη μπαταρία, Τώρα η εμφάνιση και η ποιότητα και η καμερες και λοιπά δεν με ενδιαφέρουν....". To Νote 4 εχει τα παντα.Ειναι pro συσκευη και αγορασες μια συσκευη για αυτα που δεν σε ενδιεφεραν. Θα μας τρελανετε μερικοι εδω μεσα... Μάλλον κάποιοι εδώ μέσα δεν γνωρίζουν καλά την ελληνική γλώσσα... για πες μου τι δεν καταλαβες;
voldemort Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μάλλον κάποιοι εδώ μέσα δεν γνωρίζουν καλά την ελληνική γλώσσα... για πες μου τι δεν καταλαβες; Διαβασε πρωτα αυτα που ειπες και μετα ρωτησε με...πιστευω οτι ξερω να διαβαζω και ελληνικα και να γραφω. Εσυ τι λες;
kostas8080 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Έχει τα πάντα; Η μπαταρία του κρατάει 4 ώρες ... Παρόλο που στην αρχή μου έβγαζε 5-5:30, η μπαταρία <χάλασε > σε ένα μήνα , πήρα δεύτερη και αυτή σε ένα μήνα τα ίδια,και δεν είναι κάποια εφαρμογή που φταίει, μάλλον φταίει ο quick charger Στην ταχύτητα...Ακόμα και με Nova launcher και απενεργοποιημενα τα animation το G2 είναι πιο γρήγορο Δεν θετω θεμα σύγκρισης μεταξύ των δύο συσκευων, αλλά δεν είναι δικαιολογημενη η τριπλασια τιμή του NOTE 4 Εγώ το πηρα γιατί ήθελα ένα μεγάλο κινητό, με την καλύτερη οθόνη και να είναι γρήγορο και να έχει καλή μπαταρία, όχι δεν το πήρα για το S-PEN που όλοι αναφέρεστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα