Προς το περιεχόμενο

Εμπειρία από visionstudio

stathisgtr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To συγκεκριμένο κατάστημα είναι ό,τι χειρότερο. Το skroutz έχει κριτικές ανθρώπων που προπλήρωσαν αγορές και τις περιμένουν μήνες, επίσης άλλοι προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί τους και δεν τους βρίσκουν στα τηλέφωνα (ούτε απαντούν σε email). Επιπλέον όταν γίνεται κριτική για κάτι λιγότερο βαρύ, τους βλέπεις να απαντούν με θρασος, "υφακι" και ειρωνεια στο ιδιο σκρουτζ οπου σιωπουν για τη μη παραδοση προπληρωμενων παραγγελιών. Αγενείς και με ελλειμα επαγγελματισμού . Πραγματικά οι οριακά φτηνότερες τιμές δεν αξίζουν τετοιες συναλλαγες.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Περιεργα οσα διαβαζω εδω, καθως δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα , και εχω κανει αρκετες αγορες απο το συγκεκριμενο καταστημα. 3 φορες ειχα προβλημα με σκληρο που χαλασε με εγγυηση , και τις 3 φορες μου τον αντικατεστησαν , τη μια φορα μεσα σε 2 μερες, και τις αλλες 2 μεσα στη βδομαδα.

Επισης σε οποιον εχω προτεινει αυτο το μαγαζι εμεινε ευχαριστημενος, και χωρις προβληματα.

Μαλλον ειμαι τυχερος

Και εγω λιγο πιο πισω , γραφω την εμπειρια μου , δεν ειχα προβλημα στην εξυπηρετηση και ολα τα παρελαβα ο ιδιος, αλλα ποτέ μου δε προ-πληρωσα τιποτα, και δεν υπαρχει περιπτωση να το κανω , οσον αφορα οποιοδηποτε ελληνικο κασταστημα. Οταν λεει 7+ μερες στο visionstudio , σημαινει οσες μερες να'ναι. Οταν λεει 1-3 , σημαινει πραγματι 1-3. Αποθεμα δεν εχουν παντως απο τιποτα σχεδον, ολα ειναι μετα απο παραγγελια και ποτέ δε θα σου πουνε "παραδοση σε μια εργασιμη" , παροτι αλλαξαν μαγαζι και ειναι σε πολυ μεγαλυτερο πλεον.

• Like 1

Εγώ πάντως είχα παραγγείλει τον cpu & motherboard σε πολύ καλές τιμές (89 μητρική, 133 επεξεργαστής). Γενικά εξυπηρετικοί μου φάνηκαν αν και έχουν μια καθυστέρηση παράδοσης λόγω μη άμεσης διαθεσιμότητας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...