Προς το περιεχόμενο

Lumia 640 vs 535 vs Moto G 2nd Gen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειας σας,

Πηγα κοτσο και ειδα και τα 3. Ολα μου αρεσαν.

Το 535 ειναι φθηνο και μπορω να το παρω ντουκου, ακουσα ομως οτι εχει θεμα με την οθονη αφης.

Το 640 φαινεται να εχει καλυτερη οθονη, αξιζει τα παραπανω λεφτα?

Το Moto G ειναι ασχημο, αλλα ακουω καλα λογια γενικα

PS: Μιλαω για τα dual sim version αυτων των τηλεφωνων.

Τωρα θελω να μαθω λιγο. Με ενδιαφερει το multitasking, να εχω δηλαδη youtube ανοιχτο ειτε σε αλλο tab ειτε απο το προγραμμα, και να κανω browsing και να ΜΗΝ σταματαει η μουσικη! Γιατι βλεπω οτι αυτο γινεται με τα android και δε μπορω να καταλαβω τι βλακεια ειναι αυτη. Θα εχω πορταμπλε ηχεια μαζι μου..

Επισης οταν εχω μια σελιδα ανοιχτη, τα 2 ταμπλετ στο σπιτι ξανακανουν reload τη σελιδα οταν κλικαρο το tab, αυτο δεν το θελω στο κινητο.. Και τελος το πιο σημαντικο.. Μπαταρια και οθονη..

Μπορειτε να με βοηθησετε να επιλεξω ενα απο αυτα? Θελω να αγορασω αυριο-μεθαυριο κιολας..

Ευχαριστω.

Δημοσ.

δεν νομίζω πως γίνεται αυτό στα wp με το youtube. Παλιά τουλάχιστον δε γινότανε, δε ξέρω πλέον αν το φτιάξανε.

Δημοσ.

δεν νομίζω πως γίνεται αυτό στα wp με το youtube. Παλιά τουλάχιστον δε γινότανε, δε ξέρω πλέον αν το φτιάξανε.

Αυτό γίνετε και πολύ καλά μάλιστα....από apps όπως το TubeCast, MetroTube, YouTubeHD κτλ. Στο android πάντως που το έχω ψάξει δε γίνετε.

Γειας σας,

Το 535 ειναι φθηνο και μπορω να το παρω ντουκου, ακουσα ομως οτι εχει θεμα με την οθονη αφης.

Τωρα θελω να μαθω λιγο. Με ενδιαφερει το multitasking, να εχω δηλαδη youtube ανοιχτο ειτε σε αλλο tab ειτε απο το προγραμμα, και να κανω browsing και να ΜΗΝ σταματαει η μουσικη! Γιατι βλεπω οτι αυτο γινεται με τα android και δε μπορω να καταλαβω τι βλακεια ειναι αυτη. Θα εχω πορταμπλε ηχεια μαζι μου..

Επισης οταν εχω μια σελιδα ανοιχτη, τα 2 ταμπλετ στο σπιτι ξανακανουν reload τη σελιδα οταν κλικαρο το tab, αυτο δεν το θελω στο κινητο.. Και τελος το πιο σημαντικο.. Μπαταρια και οθονη..

Μπορειτε να με βοηθησετε να επιλεξω ενα απο αυτα? Θελω να αγορασω αυριο-μεθαυριο κιολας..

Ευχαριστω.

Αυτό για το YouTube γίνετε στα WP.
Δημοσ.

Ευχαριστώ, κατά τα αλλά το 535 εχει καλή μπαταρία και οθόνη? Αυτό για την οθόνη ισχύει? Πλεονεκτήματα Android/wp?

Δημοσ.

Για να μην λέω μαλακιες μόλις το δοκίμασα και στο tube cast του λες στο cast να στέλνει μόνο ήχο στο κινητό και αυτό δουλεύει και στο background. Οχι το video όμως το video είναι απενεργοποιημένο σε αυτήν την επιλογή. Αλλιώς όταν φεύγεις από το παράθυρο κλείνει το video.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τον κόπο σου! Άλλες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα κινητά υπάρχουν? Επειδή λεω να καταφυγω στη φθηνή λύση του 535 ξέρετε κάτι σχετικά με το πρόβλημα της αφής?

Δημοσ.

νομίζω πως δεν υφίσταται πλέον. Αρκετά παιδιά το έχουν αγοράσει (και από το ινσόμνια) και κανείς δεν ανέφερε παράπονο.
Εξαιρετικό vfm το 535

Δημοσ.

Νομίζω ότι αξίζει να δώσεις λίγα παραπάνω για το 640 και δεν θα το μετανιώσεις σίγουρα, ενώ το 535 ίσως το μετανιώσεις.

Ακόμα και να μήν έχει προβλήματα, το 640 υπερέχει αρκετά.

βίντεο (535 no hd), φωτόγραφίες, οθόνη, ποιότητα, cpu, θα πάρει και πρώτο τα 10.

Anyway απλά διστάζω πάντα να προτείνω το 535 για τα προβλήματα που έχει βγάλει έστω και ας μην είναι σε πολλούς.

Αν δεν ήθελες dual sim θα σου έλεγα για το 735 που είναι ακόμα καλύτερο.

Για wp ότι απορία έχεις ρώτα.

Δημοσ.

Το 640 εχει απο αυτα που λες...καλυτερη οθονη,πολυ καλυτερη μπαταρια,καλυτερη καμερα...εχω  στην κατοχη μου το 640 αυτη την εποχη και στα λεω αυτα με καθε σιγουρια..

Απλα σε αυτα τα λεφτα μην περιμενεις κανενα φοβερο multitaskig και να μην ξαναφορωνονται καποιες σελιδες..ειναι πολυ μικρο το budget των συσκευων που κοιτας...

Δημοσ.

Γειας σας,

Ευχαριστω.

επελεξα το 640 και ειναι αψογο..οθονη μπαταρια ηχος ταχυτητα 10/10.. Απλα ειναι παραξενο στη χρηση ακομα και για απλα πραγματα οπως να ωρεις τα εξερχομενα μηνυματα σου η τα drafts.. Θελει λιγη υπομονη μου φαινεται.. Η να ψαξω κανεναν οδηγο στο google.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...