Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως το βλέπει κανείς, πάντως δεν νομίζω πως εδώ μέσα και συγκεκριμένα σε αυτή την ενότητα υπάρχει κάποιος που θα σου πει ότι κερδίζεις χώρο ή όχι. Αυτό είναι οφθαλμοφανές και φυσικά εσύ ξέρεις τη διάταξη του χώρου σου. Μπορείς να φορτώσεις και αλλιώς μηνύματα στο λογαριασμό σου...

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα συγγνώμη, θες να σου πούμε αν θα κερδίσεις χώρο στο γραφείο σου? :P Πού να ξέρουμε!!!!

Εγώ πχ, στο δικό μου γραφείο, δεν θα κέρδιζα χώρο. έχω ένα απλό πολύπριζο σε άλλη θέση όπου δεν με ενοχλεί.... Δεν χρειάζεσαι βοήθεια σε αυτό, μόνος αποφασίζεις......(όπως και για τα ρούχα στις ντουλάπες κτλ κτλ)

Στο κάτω κάτω ένα πολύπριζο είναι, βάλε πρώτα ένα απλό κι αν δεις ότι δεν βολεύεσαι και χρειάζεσαι τις πρίζες αντί να ναι σε σειρά (όπως συνήθως) να παίρνουν την ανιούσα για να κερδίσεις εμβαδό πάνω στο γραφείο, πάρε αυτά και κούμπωσέ τα όπως θες...

Δημοσ.

ρε παιδια αν κανει για τον υπολογιστη θελω να μαθω.αν σηκωνει τ ρευμα απο οθονη κουτι κλπ.κ οτι σαν πολυμπριζο αν ειναι καλο παρα οτι ειναι σχεδιασμενο ετσι.

Δημοσ.

ρε παιδια αν κανει για τον υπολογιστη θελω να μαθω.αν σηκωνει τ ρευμα απο οθονη κουτι κλπ.κ οτι σαν πολυμπριζο αν ειναι καλο παρα οτι ειναι σχεδιασμενο ετσι.

Εχω την έκδοση που είναι με καλώδιο και του είχα κάνει ένα teardown. Εινα πολύ ποιοτικά φτιαγμένο, δέν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...