Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι μισοι πεταγονται και λενε

Οτιναναι. Τα ιδια και τα ιδια, απλα για να πουμε αυτο που εχει σκαλωσει στο κεφαλι μας, λες και εδω ειναι κανα καφενειο.

ΔΕΝ μπορεις να συγκρινεις Κινεζικα με αυτα που πουλανε εδω.

1) Εδω εχεις 2ετη εγγυηση.

2) Εδω εχεις βιτρινες/καταστηματα.

3) Εδω εχεις σοβαρο service και δεν παει μπρος πισω το κινητο 1-2 μηνες.

Αν εναι δυνατον να μιλαμε και να λεμε τα κινητα ακριβα.

Εννοειται οτι η τελευταια ναυαρχιδα θα ειναι ακριβη. Βleeding edge παιρνεις.

Οι περσινες και προπερσινες ναυαρχιδες ομως ειναι σε τιμη χωμα.

1) Το 2ετης εγγυηση το εχεις σε οτιδηποτε πωλειται στην Ε.Ε. Απο οδοντογλυφιδα μεχρι διαστημοπλοιο. Αμα λεει eu εχει 2 χρονια εγγυηση.

2) Εχω δει πολλους ιντερνετικους γιγαντες των οποιων το φυσικο μαγαζι ειναι μια τρυπα μεσα σε εναν τοιχο στην ακρη του χαους, με ενα ατομο να καθεται μπροστα απο 20 αδεια κουτια απλωμενα στα ραφια. Αυτο πιανεται για βιτρινα/καταστημα?

3) Εξαρταται που θα τυχεις. Εγω εχω παρει λαπτοπ απο σουπερ κινεζικη εταιρια και 3 φορες το εχω στειλει για αντικατασταση. Ενας μηνας και μισος που τα λαπτοπ κοβουν βολτες στην Ελλαδα, απ'το μαγαζι σε μενα στο σερβις σε μενα στο μαγαζι σε μενα.......... Ειναι να μη σου τυχει

Ναυαρχιδα-ξεναυαρχιδα, αμα καποιος θελει το κινητο για την καμερα γιατι να δωσει 600+€ στον Γκιονη και να μην παρει καποιο απο τα 2 lumia που αναφερονται με σχεδον τα μισα λεφτα??

Δημοσ.

Πάντως με 1/2.3'' αισθητήρα, τα 24mp περισσότερο σε μειονέκτημα, παρά σε πλεονέκτημα μου κάνουν.

Ακριβώς το αντίθετο δηλαδή από τα lumia που είναι φτηνά "επειδή έχουν windows". Το πλεονέκτημα συνήθως πληρώνεται, ενώ αντίθετα στα lumia είναι σαν να το επιδοτούν κιόλας...

Δημοσ.

645 δολάρια για ένα smartphone που αν ρωτήσεις τους περισσότερους λέγοντας τους το brand name, θα σου πουν ότι πρόκειται μάλλον για μάρκα υγρού για πιάτα;...

Ας έχει και κάμερα 212 Μp, 16πύρηνο επεξεργαστή και 12,5 GB RΑM. Είναι Gionee κύριοι...

Για να καταλάβουμε όλοι, ας κάνω μια αντιπαράθεση με έναν άλλο Κινέζο κατασκευαστή: Γίνε πρώτα Xiaomi, δηλαδή κυκλοφόρησε πρώτα 10 αξιόπιστες συσκευές, προσέλαβε το αντίπαλο δέος του Hugo Barra, φρόντισε να εξελίξεις μια δικιά σου ROM και μετά τιμολόγησε την ναυαρχίδα σου όσο θέλεις! Gionee, έ Gionee...

• Like 2
Δημοσ.

Η Gionee και η κάθε Gionee, μας επιβεβαιώνει ότι οι διάσημες εταιρίες κατασκευής κινητών, μας πλασάρουν τα κορυφαία χαρακτηριστικά με τιμές που δεν συνάδουν με την πραγματικότητα. Η τεχνολογία ΔΕΝ είναι τόσο ακριβή , και φθηναίνει γρήγορα. Απλά οι "μεγάλοι" κατασκευαστές μας πλασάρουν την μόδα για να φουσκώνουν τις τιμές.

Το τι είναι κορυφαία χαρακτηριστικά, πως το αξιολογείς εσύ; Σου αρκεί να βλέπεις λίγα νούμερα;

Θα σου δώσω ένα πολύ απλό παράδειγμα.

Μνήμες υπολογιστή.

4gb - 30 ευρώ

4gb - 62 ευρώ

Η αντιστοιχία στα κινητά θα ήταν η gionee να χρησιμοποιεί το πρώτο, ενώ η apple, samsung, κτλ το δεύτερο.

Και άλλο ένα πολύ σημαντικό πριν κράξεται τις μεγάλες κακές εταιρείες που υπερτιμολογούν ενώ οι κινέζοι δουλεύουν για να παίρνετε εσείς κινητά τσάμπα:

http://popaganda.gr/giati-ta-kinezika-ke-pamfthina-smartphones-den-erchonte-sti-disi/

Δημοσ.

Τα χαρακτηριστικά είναι πολύ καλά , αλλά η τιμή ξεφεύγει. Θα ήταν φθηνό αν θα μιλάγαμε για μια τιμή των 350 - 450 ευρώ max. Στα 600+ δολάρια , δηλαδή 600+ ευρώ , υπάρχουν καλύτερες υλοποιήσεις στην αγορά και φθηνότερες βέβαια.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το εν λόγω φαίνεται τούμπανο, να πω ότι έχουν περάσει από τα χέρια μου αρκετοί Κινέζοι και αυτή την στιγμή έχω το gionee elife e7. Μακράν ότι πιο αξιόπιστο έχω πιάσει τελευταία, πρώτη φορά που ούτε Launcher δεν χρειάζεται να αλλάξω. Οι τύποι στην gionee κάνουν καλή δουλειά..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...