Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kercyn εχω απλα κλαψει  :lol:  :lol:

Στο θεμα μας, λοιπον φιλε μου, ΜΙΑ μεθοδο getname θα φτιαξεις

public String getname(){

return name; }

Και καθε φορα στην main θα φτιαχνεις αντικειμενα της κλασης και απλα θα καλεις την μεθοδο getname

Person p1 =new Person("a");

Person p2 =new Person("b");

Person p3 =new Person("c");

System.out.println("blalbalba "+ p1.getname());

System.out.println("blalbalba "+ p2.getname());

System.out.println("blalbalba "+ p3.getname());

Ολα αυτα ειναι πολυ βασικη Java και εκτος οτι επρεπε ηδη να τα ξερεις απο τα εργαστηρια του μαθηματος, μπορουσες να τα βρεις μεσα σε 1 λεπτο απο το google

Άμα παρατηρήσεις στον κώδικά του θέλει να υποστηρίζει την κλήση και με παραμέτρους στην δημιουργεία του object. 

πχ 

Person p3 =new Person("Patton",  "Tony");

Δεν υλοποιεί αυτό το πράγμα ο κώδικάς σου.

εδιτ: είδα τις αλλαγές σου αλλά και πάλι θέλει να μπορείς να καλέσεις τον constructor με καμμία , μία και δύο παραμέτρους για την java είναι ο ορισμός του overloading.

Δημοσ.

Φιλε μου ειδα τι εγραψε, και για να τον βοηθησω του εδωσα ενα μερος... απο τον κωδικα που του εδωσα να βαλει αλλους 2 constructor δεν νομιζω οτι ειναι τιποτα. Ειμαι της λογικης οτι αν δεν το ψαξεις μονος σου δεν θα το καταλαβεις ποτε, οποτε οταν ζητανε βοηθεια σε αυτο το μερος του forum δεν γραφω ολη την λυση

Δημοσ.

Συμφωνώ μαζί σου 100% απλά δεν το κατάλαβα από την απάντησή σου, μου φάνηκε δηλαδή σαν να την έδωσες ολοκληρωμένη.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε φούστη μου, γιατί κανείς σε καμία σχολή πληροφορικής δεν παίρνει σοβαρά το μάθημα του προγραμματισμού;Γιατί θεωρούν σημαντικό να μάθουν γραμμική άλγεβρα,συνδυαστική,γράφους αλλά όταν φτάνουν στον προγραμματισμό, το θεωρούν ευκολάκι, χωρίς θεωρία, μόνο με λίγα κλικ-κλικ;<br />

<br />

<br />

Σύμφωνο με αυτα που λες... Απλα μερικές σχολές πληροφορικής έχουν και ειδικότητα πολυμέσα.... Που δεν τους νοιάζει τόσο πολυ ο προγραμματισμός.... Για πιο λόγο να μάθουν πχ Java.... Έτσι σκέφτονται ... Αν και δεν συμφωνώ με ολο αυτο αλλα ενταξει....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...