Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

μια γρήγορη ερώτηση που με απασχολεί. Σχεδιάζω το επίσημο site της E.ΘΕ.Λ (administration) για να μπορούν οι administrators να αλλάζουν δυναμικά το site τους. Xρησιμοποιω IIS 6.0, MySQL 4 και PHP 4.3.

Tο πρόβλημα μου έιναι πως θέλω να το εμπλουτίσω με flash κουμπάκια για να δείχνει πιο όμορφο οπτικά. Όσο και να έχω προσπαθήσει, δεν έχω καταφέρει να χρησιμοποιήσω ελληνικούς χαρακτήρες σε flash buttons.

Καμία βοήθεια κανείς?

Απαντήστε μου είτε απο το forum του insomnia είτε στο [email protected].

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Μιχάλης

Δημοσ.

Kalispera file,

Exeis dokimasei na kaneis click sto keimeno to elliniko pou exeis grapsei kai stis epiloges pou sou vgazei to flash sygkekrimena to Flash MX sto kato meros tis othonis(Proigoumenes ekdoseis sta deksia) na epilekseis mia elliniki gramatoseira opos gia paradeigma Times New Roman Greek, Arial Greek i kati antistoixo?????

Δημοσ.

Φιλε μου εχω δοκιμάσει τα πάντα.

Το προβλημα δεν το έχω στο να γράφω ελληνικά σε php ή html αρχείο, αλλα στο να χρησιμοποιώ ελληνικά σε flash αρχεία και συγκεκριμένα στα flash buttons που ενδιαφέρομαι. Έχω επιλέξει οτιδήποτε έχει greek μέσα (π.χ Arial Greek) αλλά το πρόβλημα παραμένει. Είναι το μοναδικό πρόγραμμα που μου βγάζει τέτοιο πρόβλημα. Κατα την εγκατάσταση των Server 2003 έχω βάλει όλες τις ελληνικές γραμματοσειρές για κάθε είδους ασυμβατότητα. Να σημειώσω εδώ οτι στο fireworks MX της ίδιας σειράς δεν έχω το ίδιο πρόβλημα, ίσως επειδή εκεί δεν υποστηρίζει τα swf αρχεία flash.

Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια. Οποιαδήποτε άλλη υπόδειξη.... καλοδεχούμενη!

Μιχαλης

Δημοσ.

ta koumpia ta ftiaxneis apo to dremaweaver (ta etoima) i monos sou sto flash? An ta ftiaxneis sto dreamweaver den nomizw na yparxei lysi. An ta ftiaxneis sto flash. 1on an einai statika apla grafeis ellinika. An omws einai dynamic (ta pairnei px apo php ta labels twn koumpiwn) tote prepei sto dynamic textfield sou na kaneis embbed to font pou 8es (8a ayksisei to mege8os peripou 12-14 kb) kai meta kaneis load oti pairneis apo to php kai to deixneis sto dynamic textfield.

elpizw na boi8isa :)

Δημοσ.

Καλησπέρα,

καταρχήν παρατηρώ οτι δεν ήμουν και πολυ περιγραφικός εξαρχης στο προβλημά μου.

Τα κουμπιά που ήθελα να βάλω στην ιστοσελίδα ήταν τα έτοιμα κουμπιά τύπου flash που παρέχει το dreamweaver. Με την δημιουργία flash δεν έχω ασχοληθεί. Αποφάσησα να χρησιμοποιήσω τελικά το fireworks τώρα που σιγά σιγά το μαθαίνω μιας και βλέπω οτι είναι το κατάλληλο πρόγραμμα που έψαχνα για να κάνω σωστό design. Οπότε... τα ελληνικά σε flash στο dreamweaver παραμένει πλέον μια απορία περιέργιας :)

Ευχαριστώ για την βοήθεια

Να'σαι καλά

Μιχάλης

Δημοσ.

Isws apla grafika einai kalytera gia administration page apoti to flash. Pantws kamia 15aria fores pou exw dokimasei na xrisimopoiisw etoima koumpia apo to dreamweaver den katafera me tipota na grapsw ellinika. Isws einai ftiagmena me to Flash 5 pou den ypostirizei unicode para mono an einai statiko keimeno. An pantws 8eleis na ftiakseis monos sou ta koumpia i otidipote allo sto flash den einai dyskolo. :)

• 8 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εχω το ιδιο ακριβως προβλημα, με εχει ταλεπορισει παρα πολυ! Αν καπιος εχει ωρει τη λυση 8α παρακαουσα να τν ποσταρει αν ειναι εφικτο, θα το εκτιμουσα ιδιετερα! ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...