smoke0man2 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια σημερα εκανα ετσι μια βολτα και ειπα να δοκιμασω την καμερα μου το βιντεο ανεβαστηκε στο youtube : εχω τα εξης 2 προβληματα ¨ η βαση στηριξης του ποδηλατου δεν ειναι τοσο καλη οταν πεφτω σε λακουβες πεφτει..τι μπορω να κανω για αυτο τραβηξα 720π για 3 λεπτα και βγηκε παρα πολυ μεγαλο (φανταστειτε να εβγαζα 1080π τι θα γινοταν) υπαρχει κατι που μπορω να κανω? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑς Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2015 από smoke0man2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mckaibomber Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 καλησπερα παιδια σημερα εκανα ετσι μια βολτα και ειπα να δοκιμασω την καμερα μου το βιντεο ανεβαστηκε στο youtube : εχω τα εξης 2 προβληματα ¨ η βαση στηριξης του ποδηλατου δεν ειναι τοσο καλη οταν πεφτω σε λακουβες πεφτει..τι μπορω να κανω για αυτο τραβηξα 720π για 3 λεπτα και βγηκε παρα πολυ μεγαλο (φανταστειτε να εβγαζα 1080π τι θα γινοταν) υπαρχει κατι που μπορω να κανω? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑς φιλε την wifi εχεις; εχεις το προβλημα που μολις φτάσει στα 4 gb σταματαει να γραφει; υ.γ. λεσχη ειχες παει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δεν έχω την wifi?στη Λαμία λες;:-P είχα πάει για φαί:-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα