antonio4 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 please help! υπαρχει κανένα καλό και ΕΥΚΟΛΟ προγραμμα για μετατροπή wma se mp3? Έχω 8 gbyte τραγουδια σε wma και θέλω να τα μετατρέψω σε mp3.
naturas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 moy fenete to cd-ex...to xrisimopoiousa palia gia metatropi twn audio cd se mp3... logika prepei na exei kai apo wma se mp3....gia psaxto...
aloha Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δοκίμασε το Easy CD-DA Extractor. Θα το βρεις στην διεύθυνση http://www.poikosoft.com
geopoul Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Πρώτα απ' όλα θα σου πρότεινα να κρατήσεις τα *.wma ως έχουν. Αν τα μετατρέψεις σε *.mp3 θα χάσουν πολύ σε ποιότητα. Π.χ. δες τα παρακάτω σενάρια (1) audio cd -> mp3@128kbps (2) audio cd -> wma@128kbps -> mp3@128kbps στην περίπτωση (2) το τελικό αρχείο θα έχει *σαφώς* χειρότερη ποιότητα ήχου. Με αυτη την μετατροπή θα συμβάλεις στη συνέχηση της κυκλοφορίας κακής ποιότητας *.mp3 - ήδη κυκλοφορούν πολλά, μην τα κάνουμε περισσότερα! Εξάλλου τα *.wma στο ίδιο bitrate με τα *.mp3 αποδίδουν καλύτερα. Αν παρ'ολα αυτά δεν σε έπεισα και θέλεις ακόμα να κανεις τη μετατροπή διαβασε τα παρακάτω: Με βάση το license agreement της microsoft (το οποίο πρέπει αποδέχτει όποιος θέλει να χρησιμοποιήσει το windows media format sdk) δεν επιτρέπεται η μετατροπή αρχείων *.wma (και όλα τα formats της οικογένειας wmf) σε οποιδήποτε άλλο format (επιτρέπεται μόνο το audio cd για τα *.wma). Τα περισσότερα προγράμματα το σέβονται αυτό και δεν επιτρέπουν αυτη την μετατροπή, αφού η μετατροπή αυτή είναι παρανομή. Το μόνο πρόγραμμα που εγώ έχω δει να επιτρέπει αυτη την μετατροπή είναι το cool edit pro 2.0 (πολύ χρήσιμη είναι η δυνατότητα batch file convert).
capthookb Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Κι εγώ έχω πολλα wma που θέλω να τα κάνω mp3. Ο λόγος δεν είναι ότι δε μου αρέσουν τα wma, αλλά επειδή μετά από ένα format που έκανα τα wma δεν παίζουν πλέον. Υπάρχει τρόπος να παίζουν ως έχουν χωρίς να μετατραπούν σε mp3?
Jastonas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 basika, an den paizoun sto pc sou, mallon den 8a mporeis na ta kaneis oute mp3... ektos an to problhma einai ta codecs... dokimase na ta katebaseis... alliws ,... your f****d:P me to sympa8eio:P
capthookb Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 mporo na ta metatrepso se mp3, alla den paizoun me kanenan player
accipio Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 mporo na ta metatrepso se mp3, alla den paizoun me kanenan player Ανοίγουν με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου; (Cool Edit κτλ.) Αν ναι, μπορείς να τα σώσεις από εκεί.
antonio4 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 που θα βρω το cool edit pro 2.0 ? θέλω να τα κανω mp3 γιατι το ραδιοσιντι στο αμάξι είναι pioneer και δεν παίζει wma. συμφωνώ πάντως σχετικά με τα περί ποιότητας!
Cristina Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Ένα πολύ καλό προγραμματάκι που βρήκα τελευταία είναι το Alive MP3 WAV Converter. Κάτι που βρήκα πολύ εύχρηστο σε αυτό είναι πως προσθέτει επιλογή στο μενού με δεξί κλικ σε ένα αρχείο ήχου.
Haros Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Kai me ton wave editor tou Nero ginete nomizw... Epishs kai me to EAC ( exact audio copy)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.