NemeSis1990 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Καλησπερα, πως μεταφέρονται τα κουμπιά καθε παραθυρου απο πανω αριστερα σε πανω δεξια; Μην μου πειτε να ξεκολλήσω απο τα windows γιατι βολεύει περισσότερο τους δεξιόχειρες να πηγαινουν τον κερσορα πανω δεξια για να κλεινουν τα παραθυρα!! Επισης πως μπορω να βαλω μια κανονικη μεγιστοποίηση παραθυρου και οχι αυτο το περιεργο πραγμα που εχει τωρα οταν πατας το πρασινο κουμπακι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Φιλε μου μονο αριστερα δυστυχως, και μεγιστοποιηση μονο με resize Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Επισης πως μπορω να βαλω μια κανονικη μεγιστοποίηση παραθυρου και οχι αυτο το περιεργο πραγμα που εχει τωρα οταν πατας το πρασινο κουμπακι; Κρατα πατημενο το alt οταν κανεις κλικ στο κουμπακι της μεγιστοποιησης. Καλησπερα, πως μεταφέρονται τα κουμπιά καθε παραθυρου απο πανω αριστερα σε πανω δεξια; Μην μου πειτε να ξεκολλήσω απο τα windows γιατι βολεύει περισσότερο τους δεξιόχειρες να πηγαινουν τον κερσορα πανω δεξια για να κλεινουν τα παραθυρα! Δουλευε με keyboard shortcuts. Minimize window: Command+M (ή double click στη title bar του) Close app: Command+Q Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 ή τέλος πουλας το mac και παίρνεις pc... #το παθος για την λευτερια ειναι δυνατότερο απο τη γκλαμουρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NemeSis1990 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 ή τέλος πουλας το mac και παίρνεις pc... #το παθος για την λευτερια ειναι δυνατότερο απο τη γκλαμουρια το χρημα πολλοι εμισησαν, την γκλαμουρια ουδεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 για windows management ψαξε στο store για window magnet, εμενα με εχει σωσει. επισης δες και αυτο http://magnet.crowdcafe.com https://itunes.apple.com/gr/app/magnet/id441258766?mt=12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NemeSis1990 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 με τα παραθυρα οκ αντεχω κι ετσι...αλλα τα κουμπακια του κλεισιματος πρεπει να πανε πανω δεξια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris M Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 https://www.apple.com/feedback/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 ποσο καιρο δουλευεις σε mac; εγω πλεον επειδη μπερδευομαι ειτε σε win ειτε σε mac, χρησιμοποιω συντομευσεις στο πληκτρολογιο και εχω βρει την υγεια μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NemeSis1990 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 σε λιγο συμπληρωνω 24 ωρες με μακ δικιο εχεις θα μαθω τα βασικα shorcuts σιγα σιγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 σε λιγο συμπληρωνω 24 ωρες με μακ δικιο εχεις θα μαθω τα βασικα shortcuts σιγα σιγα Το σιγά-σιγά είναι το μυστικό για τα θυμάσαι. Και όλον τον κατάλογο να διαβάσεις, ένα-δυο θα σου μείνουν. Όταν όμως μάθεις σταδιακά 10-15 shortcuts θα βλέπεις άλλους να σέρνουν τα ποντίκια και θα σε πιάνει το στομάχι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα