Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

lol και εμενα ολα razer ειναι χαχαχα.

ο αδερφος μου ειναι nvidia boy και εχει και δεν δεχεται amd....

απλα αφου μπορω θα ηθελα κατι καλο

Δημοσ.

Εεε αμα σου λεω ξερω να ξεχωριζω το ειδος σας δεν με ακους.... ειναι ετσι πες στον αδερφο σου να σου φτιαξει ενα μιας και οι 4κ ειναι στον δρομο για uk

Δημοσ.

μπα θα ηθελα να το φτιαξω απο εδω μεχρι να φυγω να το εχω τελειωσει

αλλα ρε φιλε μπαγλαμα sorry παλαμα πολυ κομπλεξ

αλλα ετσι ειναι ο ελληνας ψωροπερήφανος και κομπλεξικος

το να γράφεις και να ρωτάς κάτι σε ένα φόρουμ εχει καταντήσει άκρως απογοητευτικο με τον κάθε έξυπνο θέλοντας να πει κάτι και να μειώσει τον άλλον.μπραβο

Δημοσ.

Χαχα προτεινω εναν moderator να κλειδωσει το θεμα και ο κυριος να ανοιξει ενα καινουργιο με budget υπαρχοντα εξαρτηματα και χωρις κομπλεξικους και ψωροπερηφανους ελληνες

Δημοσ.

αυτα που λεω τα θελω διοτι θα ειναι δωρο απο τον αδερφο μου και συγνωμη δλδ αλλα κανενας εδω δεν εχει τουμπανο pc θα μου πειτε η οτι ολοι πεινάτε?

δυστυχως η ευτυχως  ειμαι καλα απο οικονομικης αποψης και ναι τα μονιτορ ταξιδευουν την δευτερα για UK τωρα αν καποιοι δεν μπορουν να παρουν δε νομιζω οτι φταιω εγω η πρεπει να μας το πετανε στην μουρη με ειρωνειες.

Αλλο πειναω και αλλο πεταω λεφτα για μαλακιες.

• Like 5
Δημοσ.

αλλα ρε φιλε μπαγλαμα sorry παλαμα πολυ κομπλεξ

αλλα ετσι ειναι ο ελληνας ψωροπερήφανος και κομπλεξικος

Σοβαρά τώρα?!

Ε πήγαινε κι εσύ στο UK για να μην έχεις να κάνεις με τέτοια υποκείμενα παρα μόνο με ακομπλεξάριστους λονδρέζους του βεληνεκούς της προσωπικότητάς σου.

Αν θες βοήθεια..... δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανείς αν δεν πεις αναλυτικά το σύστημά σου. ούτε τη μητρική σου δεν είπες! (αν κατάλαβα καλά, θες να αγοράσεις cpu, όχι μητρική)

ΥΓ.Συνειδητοποιείς ότι με το να προσβάλλεις ένα λαό δεν ισχυροποιείς τα επιχειρήματά σου, έτσι?

• Like 1
Δημοσ.

Τρεις 4κ οθονες για να παιζεις wow, μαλιστα.... και ολα razer... μαλιστα...Καταλαβαινω οτι μπορει να εχεις μια οικονομικη ανεση αλλα αυτο ειναι τρελο πεταμα χρηματων. Παρε τα εξαρτηματα που σου ειπε το παιδι στο 2ο-3ο post και θα εισαι κομπλε  :mellow:

• Like 1
Δημοσ.

Οταν ασχολιομουν παλια πολυ εντονα με το Wow(απο εποχες Tbc παιζω)και οταν εφτασα επι Wrath Of the lich king με την guild μου να ειμαστε μεσα στις Top 4 του Server,επαιζα απο ενα σαπιο Pc(το εχω ακομα)Turbo X με Core 2 duo μεσα και 2 gb ram. Ναι μεν δεν επαιζα σε Ultra αλλα την δουλεια του την εκανε. 

Αν οντως εχεις 3 4κ Monitor Οθονες(και αν ειναι αξιολογα Monitor και οχι Tn panel της πλακας που τα πουλανε 450ευρω)τοτε μιλαμε για πανω απο 830ευρω το καθενα. Κοινως θα ειχες ηδη αγορασει και αναλογες καρτες γραφικων,παρα τις 2 R9 280x που τις βρισκει καποιος σε αγγελιες με 160ευρω.

θα προτιμούσα να έπαιρνα 2 R9 290x.

απλά δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί είναι ειρωνικοί ...

Δεν καταλαβαινεις γιατι πεφτει ειρωνια οταν γραφεις οτι εχεις σκασει(ή παρει)Monitor αξιας πανω απο 2500ευρω για να παιζεις Wow στις μερες μας????Και ποσο δε οταν δεν υπαρχουν και καποιες φωτο να δουμε αν στεκει ή οχι αυτο που λες??

Ξερεις ποσα θεματα ανοιγονται συνεχεια στο Insomnia για αγορες υπολογιστων 1300+ευρω το μηνα???Παρα μα παρα πολλα.Το ποσοι απο αυτους ομως οντως θα αγορασουν σου λεω οτι ειναι 10%περιπου ισως και λιγοτερο. Γιαυτο και υπαρχει ειρωνια(οχι δουλεμα λαθος το γραφεις) οταν βλεπουμε τετοια παραδειγματα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...