Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω ημουν ξεκαθαρος σε αυτο που εγραψα παραπανω για το ποιος επεξεργαστης ειναι καλυτερος απο αυτον που εχεις. Αν οπως λες δεν τρολλαρεις τοτε φανταζομαι οτι θα ρωταγες για αναλογους επεξεργαστες και οχι για χειροτερους. Το Wow γενικα τρεχει καλυτερα σε Intel.

Τα αλλα για Gaming house που γραφεις δεν τα καλαταβαινω.

Τα μονα gaming house που ξερω ειναι απο επαγγελματιες gamers  που ειναι σε ομαδες και μενουν σε σπιτι,συμμετεχουν σε τουρνουα και εχουν σπονσορες.

Δημοσ.

Αν τρολλαρεις οκ

Αν δεν τρολλαρεις ειναι κριμα που εχεις δωσει τοσα λεφτα για ενα τετοιο συστημα και δεν ξερεις τι εχεις στα χερια σου.....

Δημοσ.

Νομιζω ημουν ξεκαθαρος σε αυτο που εγραψα παραπανω για το ποιος επεξεργαστης ειναι καλυτερος απο αυτον που εχεις. Αν οπως λες δεν τρολλαρεις τοτε φανταζομαι οτι θα ρωταγες για αναλογους επεξεργαστες και οχι για χειροτερους. Το Wow γενικα τρεχει καλυτερα σε Intel.

Τα αλλα για Gaming house που γραφεις δεν τα καλαταβαινω.

Τα μονα gaming house που ξερω ειναι απο επαγγελματιες gamers  που ειναι σε ομαδες και μενουν σε σπιτι,συμμετεχουν σε τουρνουα και εχουν σπονσορες.

λευκή γραμματοσειρά->μ αρέσει που συνεχίζεις να ασχολείσαι...

• Like 3
Δημοσ.

παιδια δεν τρολαρω και το ειπα στην αρχη απλα ειναι ηδη ο αδερφος μου σε gaming house ακριβως οπως τα ειπε και ο φιλος πριν και απλα εχω προσκληση και εγω.

στο wow εχω λαβει μερος και στην αμερικη στο τουρνουα της blizzard για arena pvp το αν ξερω να παιζω με το αν ξερω τι pc η πως να χτιζω ενα pc δεν εχει καμια σχεση με το αντικειμενο μου.

απλα θελω να φτιαξω ενα pc πολυ καλο και δεν ειπα οτι υπαρχει προβλημα χρηματων

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/6197907/Asrock-X99-WS-E-10G.html

http://www.skroutz.gr/s/6197907/Asrock-X99-WS-E-10G.html

http://www.skroutz.gr/s/6557791/MSI-GeForce-GTX-Titan-X-12GB-NTITAN-X-12GD5.html

http://www.skroutz.gr/s/5875451/Corsair-Dominator-Platinum-64GB-DDR4-2666MHz-CMD64GX4M8A2666C15.html

εδω εισαι θα παιζεις βεβαια λιγο περιορισμενα.. δεν ξερω αν θα τραβας το wow στα υλτρα...

ειδικα σε νορμαλ ραιδ που ανεβαινει η δυσκολια :/ αλλα οκ καποιες υποχωρησεις

Δημοσ.

Φιλε μου γινομαστε ειρωνικοι γιατι με post σαν και αυτα μας πεφτουν τα μαλλια καθε φορα. Ειναι σαν να σου λεω οργωνω τα χωραφια οποτε ας παρω 2 ferrari. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι για να μην σε πιανουν κοροιδο με τις αγορες που κανεις θα πρεπει να εχεις μια γενικη γνωση καθε φορα τι αγοραζεις. Wow θελεις να παιξεις, οχι witcher 3 σε 4κ

• Like 2
Δημοσ.

οκ καταλαβαινω απλα τωρα αρχιζω και μαθαινω και για αυτο ρωταω 4κ εχω ηδη 3 monitor απλα δεν τα εχω ανοιξει ακομα διοτι θα μεταφερθουν οπως ειπα.εκτος απο wow,heroes of the storm,diablo,starcraft,bf4 δεν παιζω τπτ αλλο αντε και κανα fifa.

Δημοσ.

δεν τρολαρω καθολου και ευχαριστω για την βοηθεια.

ξερει κανεις αν ο amd 9590 αξιζει η να μεινω σε intel.

επισης επειδη θα παω πλεον σε gaming house στην Αγγλια θελω να εχω ενα pc καλο για αρχη μετα σου δινουν δικο τους.

και παλι ευχαριστω

Ο 9590 είναι χειρότερος και από ι7 πρώτης γενιάς για παιχνίδια.. Οπότε όχι ο 3770 είναι πολύ καλύτερος..

Δημοσ.

Χαχαχα εχεις και 3 4κ μονιτορς;; μμ κλειστα κιολας;; ασεε και εγω πικρα δεν εβρισκα μαχαιρι για το περιτυλιγμα της πορσε

• Like 2
Δημοσ.

Γενικότερα πάντως δεν θα με πείραζε να πιστέψω ότι υπάρχει κόσμος που το φυσάει απλώς και άρα δεν τρολάρει.

Αν όμως πας να "παίξεις" για εταιρεία, δεν θα σου προσφέρουν καλό πισι, ή έστω οδηγίες ως προς το τί να αγοράσεις....?

• Like 2
Δημοσ.

αυτα που λεω τα θελω διοτι θα ειναι δωρο απο τον αδερφο μου και συγνωμη δλδ αλλα κανενας εδω δεν εχει τουμπανο pc θα μου πειτε η οτι ολοι πεινάτε?

δυστυχως η ευτυχως  ειμαι καλα απο οικονομικης αποψης και ναι τα μονιτορ ταξιδευουν την δευτερα για UK τωρα αν καποιοι δεν μπορουν να παρουν δε νομιζω οτι φταιω εγω η πρεπει να μας το πετανε στην μουρη με ειρωνειες.

Δημοσ.

Αφου ο αδερφος σου λοιπον ειναι σε gaming house θα ξερει να σου προτεινει ενα ιδιο setup που εχει τωρα....και οσο ευκαταστατος ειναι καποιος αμα ειναι να δωσει 2000 + για wow και hofts κλαυτα χαραλαμπε...και οσο για το gaming μου θυμιζεις κατι παλικαρια που σκανε 200 300 ευρω σε ποντικια και πληκτρολογια gaming λες και τους κανει θεους η καλυτερους αυτο(βλεπε ραζερ φανμποις)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...