vrwmiaris Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 σημερα μου εστειλε ενας φιλος και γνωστο μελος του φορουμ, την κονσολα του για αλλαγη παστας και καθαρισμο μιας και ειχε ληξει η εγγυηση και ειχε θεματακι με τις υψηλες στροφες του ανεμιστηρα και μαλιστα χωρις να παιζει καποιο παιχνιδι,απλα εν αδρανεια στο μενου. μετα τον καθαρισμο και την αλλαγη παστας, το τελικο αποτελεσμα ηταν τελειως διαφορετικο. Η κονσολα "ισα" που ακουγοταν... παραθετω φωτο του "πριν" και του "μετα".... ΠΡΙΝ..... . (κατω καπακι που ειναι ο ανεμιστηρας) ("δειγμα" παστας στην ψυχτρα...) και σε αυτην οπως και στις αλλες 2 που εχω λυσει,η παστα ειναι εκτος.... TO ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ το κατω καπακι.... τα σχολια δικα σας.... εισαι καλλιτεχνης μαικι 2
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου να σε ρωτήσω κάτι ακόμα... τα thermal pads για την VRAM βλέπω πωλούνται σε διάφορες διαστάσεις. είδα ότι έχει με ύψος 0.5mm, 1.0mm και 1.50mm. για το PS4, με τι ύψος να είναι το thermal pad που θα πάρω? 1mm πρέπει είναι, διάβασε εδώ: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=907802&page=7 Δεν θυμάμαι σε ποια σελίδα αλλά αναφέρεται κάπου.
postfire Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 για μενα o τροπος στο απλωμα της παστας με καρτα δεν ειναι και ο πιο σωστος ο σωστος τροπος ειναι μεγαλη σταγονα στο κεντρο και μετα να πατηθει απο το μεταλλο ωστε να φυγουνε ολες οι φυσαλιδες αερα προς τα εξω δειτε το βιντεο
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Παιδιά στο video που ανέβασα στο youtube ( ) απάντησε ένας τύπος το εξής: I have a launch console which I have re applied thermal paste, cleaned all dust (including fan tray) replaced thermal pads...and still it gets this loud...I think its just the luck of the chip...don't get me wrong ... It works for a week on silent, but then goes to shit .. Με προβλημάτισε αρκετά μπορώ να πω αυτό που αναφέρει περί μιας εβδομάδος καλή λειτουργία και μετά πάλι τα ίδια... Κάποιο σχόλιο πάνω σε αυτό από εσάς που έχετε κάνει την αλλαγή? Υπάρχει περίπτωση μετά από λίγο καιρό να ξαναγυρίσει στα ίδια επίπεδα θορύβου?
mikele13- Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Παιδιά στο video που ανέβασα στο youtube ( ) απάντησε ένας τύπος το εξής: Με προβλημάτισε αρκετά μπορώ να πω αυτό που αναφέρει περί μιας εβδομάδος καλή λειτουργία και μετά πάλι τα ίδια... Κάποιο σχόλιο πάνω σε αυτό από εσάς που έχετε κάνει την αλλαγή? Υπάρχει περίπτωση μετά από λίγο καιρό να ξαναγυρίσει στα ίδια επίπεδα θορύβου? στην δικη μου κονσολα η οποια ηταν κ η πρωτη που ανοιχτηκε εδω και 3 εβδομαδες περιπου,δεν εχω δει φαινομενα μεγαλυτερων στροφων. μπορει να τυχει στην πορεια,δεν το ξερουμε αυτο...μπορει κ οχι ομως. 1
takisdemi Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εγώ ακόμη δεν έχω διαπιστώσει το θόρυβο που λέτε.Παντα στο πάτωμα και σε ανοιχτό χώρο ή κονσόλα. Ήθελα να θέσω ρε παιδιά ένα ερώτημα. Έχει καεί κάποιο ps4; Έχει συμβεί κάποιο ας πούμε yload όπως το 3αρι; Ή είναι φοβίες με βάση το παρελθόν στο ps3; Τα ρωτάω αυτά μήπως ο θόρυβος που λέτε είναι έτσι στην κατασκευή της κονσόλας δηλ στα φυσιολογικά πλαίσια για το ps4 άσχετα αν κάποιον πχ τον ενοχλεί ο ήχος του ανεμιστήρα. Πχ σε κάποια αυτοκίνητα ανάβει πιο συχνά το βερντιρατερ σε σχέση με άλλα,αλλά και τα δυο δουλεύουν σωστά.Δεν ξέρω αν το έθεσα σωστά.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εγώ ακόμη δεν έχω διαπιστώσει το θόρυβο που λέτε.Παντα στο πάτωμα και σε ανοιχτό χώρο ή κονσόλα. Ήθελα να θέσω ρε παιδιά ένα ερώτημα. Έχει καεί κάποιο ps4; Έχει συμβεί κάποιο ας πούμε yload όπως το 3αρι; Ή είναι φοβίες με βάση το παρελθόν στο ps3; Τα ρωτάω αυτά μήπως ο θόρυβος που λέτε είναι έτσι στην κατασκευή της κονσόλας δηλ στα φυσιολογικά πλαίσια για το ps4 άσχετα αν κάποιον πχ τον ενοχλεί ο ήχος του ανεμιστήρα. Πχ σε κάποια αυτοκίνητα ανάβει πιο συχνά το βερντιρατερ σε σχέση με άλλα,αλλά και τα δυο δουλεύουν σωστά.Δεν ξέρω αν το έθεσα σωστά. Η dιαφορά είναι ότι όταν παίζεις ένα game και ειδικά στις "σιωπηλές" σκηνές, δεν θέλεις να σε ενοχλεί το μηχάνημα.. http://www.performance-pcs.com/catalogsearch/result/?q=fujipoly https://www.skroutz.gr/c/678/thermal-paste.html?keyphrase=arctic+ceramique+2 Σε όλα τα PS4 tear down που έχω δει, τα thermal pad στις μνήμες δεν ήταν κομμένα ακριβώς στο μέγεθος της μνήμης αλλά σχεδόν στο μισό μέγεθος, με άλλα λόγια δηλαδή δεν κάλυπταν όλη την επιφάνεια. Υπάρχει περίπτωση να το κάνει αυτό η Sony για κάποιο συγκεκριμένο λόγο ή απλά προσπαθεί να γλυτώσει $$ και από εκεί ?
zeke Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 παιδες οπως εχει αναφερθει σε προηγουμενα ποστ,,το να εχετε την κονσολα οριζοντια απ'οτι καθετα εχει τεραστια διαφορα στο πως γυρναει/δουλευει ο ανεμιστηρας. Γιατι απ'οτι φενεται οταν ειναι καθετα κλεινει στην ουσια την εισαγωγη του αερα εκει στον ανεμιστηρα και αναγκαζετε να δουλεψει πιο γρηγορα για να φερει αερα μεσα στο μηχανημα.επισης ολα τα περι αλλαγης παστας και thermal pads δεν νομιζω πως παιζουν κανενα ρολο για το ποσο γρηγορα δουλευει ο ανεμιστηρας.Ειναι που ειναι μικρο το μηχανημα εχει και μικρο ανεμιστηρα μεσα, λογικο να γυριζει τοσο γρηγορα και να ζεσταινεται. οποτε dont panic,,απλα αν μπορειτε αν ειναι σε μερος ανοιχτο και οριζοντια τοποθετημενη ειναι μια χαρα.επισης ενα μικρο ανεμιστηρα να φυσαει εσας και το μηχανημα αν δεν παιζει αρκουδισιον θα ειναι οκ τις καυτες μερες του καλοκαιριου
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Παιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ένα τέτοιο εργαλείο?
keropi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 ^ τί να το κάνεις; απλά τράβα το καλώδιο και θα βγει από τη φύσα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Πρώτη φορά θα ανοίξω PS4 και δεν ξέρω πόσο προσεκτικές πρέπει να είμαι.. απλά υπέθεσα ότι με ένα τέτοιο εργαλείο θα ήταν αρκετά ευκολότερο..
keropi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 ^ μπα, μη το φοβάσαι τόσο... απλά χρησιμοποιεί τη λαβίδα για να φαίνεται καλύτερα το καλώδιο που τραβάει χωρίς να κρύβει το μηχάνημα με το χέρι/δάχτυλα...
mikele13- Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 μεγαλη προσοχη χρειαζεται στα καπακια τα οποια λιγο στην γωνια δεν ξεκουμπωνουν και ευκολα θα ελεγα.πιο πολυ το πανω διπλα απο τον σκληρο. απο κατω εχει τα λαμακια που ειναι τα κουμπια αφης. επισης ΠΟΛΥ μεγαλη προσοχη στο βυσμα του τροφοδοτικου. το βγαζετε πανω απο το τροφοδοτικο και οχι απο την Motherboard. ξεκουμπωνει πολυ πιο ευκολα. οσες φορες επιχειρησα να το βγαλω απο την motherboard δεν ηθελε να βγει. τα αναφερω για να μην γινει ζημια.... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 μεγαλη προσοχη χρειαζεται στα καπακια τα οποια λιγο στην γωνια δεν ξεκουμπωνουν και ευκολα θα ελεγα.πιο πολυ το πανω διπλα απο τον σκληρο. απο κατω εχει τα λαμακια που ειναι τα κουμπια αφης. επισης ΠΟΛΥ μεγαλη προσοχη στο βυσμα του τροφοδοτικου. το βγαζετε πανω απο το τροφοδοτικο και οχι απο την Motherboard. ξεκουμπωνει πολυ πιο ευκολα. οσες φορες επιχειρησα να το βγαλω απο την motherboard δεν ηθελε να βγει. τα αναφερω για να μην γινει ζημια.... Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα