Vole Maulder Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Ρε παιδιά, παίξτε κάνα παιχνίδι και μην τρελαίνεστε. Φυσιολογικός θόρυβος είναι αυτός σε full load. Ρίξτε μια ματιά κι εδώ http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-hardware-test-playstation-4 Και για όσους βαριούνται να πατάνε το λινκ και να σκρολάρουν, 50-53 db έχει μετρήσει το EG σε gaming σε κοντινή απόσταση, και 42 db στο ένα μέτρο απόσταση. Τι διάολο, βιονικά αφτιά έχετε και το ακούτε το φαν μέσα κι από ακουστικά, που λέτε μερικοί; Tested in a level, 23 degrees Celsius environment, the PlayStation 4 proved to be absolutely fine, with perfectly acceptable noise when playing just 1m away from the console and a very quiet experience indeed with the console 3m away.
gRim Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Βιονικά αυτιά από όσο γνωρίζω δεν έχω εκτός εάν απέκτησα μετά την αγορά του PS4. Έχουν περάσει αρκετές κονσόλες από τα χέρια μου (εκτός από phat PS3 αλλά είχα PS3 Slim και ΧΒΟΧ 360 μοντέλο falcon) και πρώτη φορά είπα να ψάξω τι στο καλό συμβαίνει και κάνει τόσο φασαρία.. Το site αναφέρει ότι σε idle ο θόρυβος είναι 42dB και όταν τρέχει game φτάνει 51dB. Εμένα σε idle είναι 22dB και φτάνει τα 46dB...μιλάμε για πολύ μεγαλύτερη διαφορά. Άλλες εφαρμογές μου έβγαλαν 70dB αλλά ξέρω ότι όλα αυτά είναι δεν είναι πολύ αξιόπιστα. To PS3 Slim δεν το άκουγα καν παρά μόνο εάν έβαζα στο mute την TV σε αντίθεση με το PS4 που μπορώ να το ακούσω και από το διπλανό δωμάτιο. Οκ θα το δεχόμουν αν όντως είχε σχεδιαστεί να δουλεύει έτσι και το πολύ πολύ στο μέλλον να έπαιρνα μία νέα έκδοση αλλά από τη μία διαβάζω ότι η SONY αναφέρει ότι τα επίπεδα θορύβου της κονσόλας είναι κοντά στο PS3 Slim και από την άλλη βλέπω ότι όσοι χρήστες άλλαξαν πάστα παρατηρούν σημαντική διαφορά.
Vole Maulder Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Το selective attention ίσως είναι ένας όρος που θα είχε ενδιαφέρον να τον κοιτάξεις στη συγκεκριμένη περίπτωση, επειδή το PS3 Slim όντως έκανε πάνω κάτω τον ίδιο θόρυβο με το PS4, και ίσως και περισσότερο. http://community.eu.playstation.com/t5/PS3/For-those-interested-in-Slim-s-fan-noise-levels/td-p/8726614 At a baseline average of 49 db, the Slim averages between 53 and 56 db when in use / playing a game / installing data (in this case, Metal Gear Solid 4), compared to the 55 to 57 db of the original. Blu-ray movie playback is where it becomes noticeable, as the slim peaked for us at 60 db when the original was doing 70 db running the same disc.
gRim Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Άρα αν βγάλουμε απέξω τις μετρήσεις θορύβου με κινητό, που όπως είπα δεν θεωρώ αξιόπιστες, έχω δίκιο να προβληματίζομαι όταν το PS4 είναι κατά πολύ πιο θορυβώδες συγκριτικά με το PS3 Slim που έχω. Εάν δεν είχα εγγύηση θα δοκίμαζα να του αλλάξω πάστα αλλά προς το παρών θα καλέσω τη sony να δω τι θα μου πούνε. Άσχετο αλλά ακόμα και στο bluray που υποτίθεται το Ps3 Slim έπιανε το μέγιστο στα 60dB σύμφωνα με το engadged εγώ ίσα ίσα το ακούω και σε καμιά περίπτωση δεν μου αποσπά την προσοχή.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ρε παιδιά, παίξτε κάνα παιχνίδι και μην τρελαίνεστε. Φυσιολογικός θόρυβος είναι αυτός σε full load. Ρίξτε μια ματιά κι εδώ http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-hardware-test-playstation-4 Και για όσους βαριούνται να πατάνε το λινκ και να σκρολάρουν, 50-53 db έχει μετρήσει το EG σε gaming σε κοντινή απόσταση, και 42 db στο ένα μέτρο απόσταση. Τι διάολο, βιονικά αφτιά έχετε και το ακούτε το φαν μέσα κι από ακουστικά, που λέτε μερικοί; Καθόλου βιονικά αυτιά, το PS4 είναι αρκετά θορυβώδες κονσόλα. Επειδή έχω εμπειρία με μεγάλα server μηχανήματα, όταν ζορίζεται (σε πάρα πολλά παιχνίδια, και όσο βγαίνουν καινούργια και ποιο απαιτητικά αυτό θα γίνεται όλο και ποιο συχνό) ακούγεται όπως ένας HP Proliant ή rack server που τρέχουν επεξεργαστές Intel Xeon με 64+ GB μνήμη. Κανείς δεν θέλει ένα τέτοιο μηχάνημα στο σαλόνι/δωμάτιό του. Προφανώς για να υπάρχουν εκατοντάδες video στο youtube και post σε forum, δεν είναι η ιδέα μας. Φοβερή πλατφόρμα το Playstation 4, το προτιμώ πολύ περισσότερο από το XBOX αλλά εάν η Microsoft έχει ποιο αθόρυβη κονσόλα (δεν το ξέρω αυτό), θα προτιμούσα εκείνο για το σαλόνι μου. Έκανα δοκιμές χρησιμοποιώντας ένα iphone 5s και την εφαρμογή "dB Volume". Αν θέλει κάποιος να συγκρίνει πρέπει να χρησιμοποιήσει την ίδια εφαρμογή γιατί παρατήρησα μεγάλες διαφορές από εφαρμογή σε εφαρμογή. Το τηλέφωνο τοποθετήθηκε αριστερά του PS4 σε απόσταση 5 εκατοστών περίπου. Σε απόλυτη ησυχία η ένδειξη ήταν 22dB και μόλις άνοιξα το PS4 πήγε στα 26dB. Μετά έβαλα το MGS GZ και περίμενα στην αρχική οθόνη για κανένα πεντάλεπτο όπου εκεί άρχισε να κάνει αρκετό θόρυβο και το κινητό έδειχνε 38dB. Μετά την αρχική οθόνη άφησα να τρέχει το παιχνίδι χωρίς να το πειράξω (εκεί που κοιτά το στρατόπεδο) και ο θόρυβος ήταν 35-36dB. Μετά έβαλα το Metro 2033 οπού εκεί το κινητό έδειχνε 38dB. Τέλος είπα να δω αν θα απογειωθεί το PS4 βάζοντας το Ether One. Εκεί μετά από 2-3 λεπτά το κινητό έδειχνε 42-46dB και το έβγαλα γιατί άρχισα να ανησυχώ. Προσωπικά δεν μου φαίνεται φυσιολογικός τόσος θόρυβος και δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω τρία χρόνια εγγύηση (public) και σκέφτομαι αν όντως έχει πρόβλημα να ζητήσω αλλαγή. Δεν ανησυχώ μήπως μου δώσουν άλλο με πρόβλημα στα πλαστικά κτλ...απλά δεν θα το δεχτώ και ας κόψουν το κεφάλι τους να μου βρουν ένα στην κατάσταση που είναι το δικό μου. Το θέμα είναι μην μπω στην διαδικασία και τελικά δεν έχει κάποιο πρόβλημα και απλά έτσι συμπεριφέρονται όλα. Κάπου 46-48 dB έβγαλε το δικό μου με το dB Volume όταν έβαλα το κινητό από δίπλα (αριστερά, περίπου 5 εκατοστά απόσταση) και 52+ dB όταν το έβαλα ακριβώς από πίσω από εκεί που βγαίνει ο αέρας (TLOU). Μπορείς να το βάλεις από πίσω στο Ether One να δούμε πόσο ανεβάζει το δικό σου? Υποθέτω κάπου στο 49-52 dB θα ανεβάσει. Με αυτά που αναφέρεται φοβάμαι να προχωρήσω σε αγορά. Μήπως επηρεασμένοι από αυτό το θέμα υπερβάλλετε? Καλοκαίρι είναι λογικό να ανεβάζει θερμοκρασία και εφόσον βγάζει ζεστό αέρα από πίσω δεν θα έπρεπε να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Σχετικά με τον θόρυβο. Είναι τόσο έντονο που ακούγεται ενώ παίζετε δλδ διαπερνά τον ήχο του παιχνιδιού? Πάρα πολύ καλή πλατφόρμα το PS4 με ωραία γραφικά και δυνατά games, αλλά το ότι κάνει διαπεραστικό θόρυβο όταν ζοριστεί λίγο (σχεδόν αμέσως σε μερικά games) είναι μεγάλο μειονέκτημα για μένα. Τώρα εάν εσύ κάθεσαι σε απόσταση ή σου τύχει κάποιο PS που δεν έχει τέτοια θέματα ή γενικά δεν ενοχλείσαι, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Να είσαι όμως προετοιμασμένος ότι μπορεί να πέσεις σε τρακτέρ
metallica 13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Το ps3 slim δεν κανει με τιποτα πιο πολυ θορυβο απο ενα ps4!με τιποτα ομως... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Άρα αν βγάλουμε απέξω τις μετρήσεις θορύβου με κινητό, που όπως είπα δεν θεωρώ αξιόπιστες, έχω δίκιο να προβληματίζομαι όταν το PS4 είναι κατά πολύ πιο θορυβώδες συγκριτικά με το PS3 Slim που έχω. Εάν δεν είχα εγγύηση θα δοκίμαζα να του αλλάξω πάστα αλλά προς το παρών θα καλέσω τη sony να δω τι θα μου πούνε. Άσχετο αλλά ακόμα και στο bluray που υποτίθεται το Ps3 Slim έπιανε το μέγιστο στα 60dB σύμφωνα με το engadged εγώ ίσα ίσα το ακούω και σε καμιά περίπτωση δεν μου αποσπά την προσοχή. Η Sony Hellas θα σου πει λογικά να επικοινωνήσεις με cometron, και η cometron πιθανώς με όχι και τόσο ευγενικό ύφος (επειδή φαντάζομαι το έχουν ξανακούσει άπειρες φορές το ίδιο πρόβλημα) θα σου πουν να στείλεις την συσκευή για να την ελέγξουν (με δικά τους έξοδα). Από εκεί και μετά δύο πράγματα μπορεί να συμβούν: Δεν βρίσκουν κάποιο θέμα και θωρούν τον θόρυβο φυσιολογικό και στην στέλνουν πίσω Βρίσκουν πρόβλημα με τον θόρυβο και σου στέλνουν πίσω ένα ανακατασκευασμένο (τα λεγόμενα factory certified) μηχάνημα το οποίο δεν είναι καθόλου απίθανο να έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (διάβασα για περιπτώσεις που το στείλανε 4-8 φορές για το ίδιο θέμα και τους ήρθε ανακατασκευασμένο ακόμα ποιο θορυβώδες ή με άλλα προβλήματα). Επίσης κάπου διάβασα από κάποιον που δούλεψε στην Sony για ένα διάστημα (Με PS3 κονσόλες) ότι δεν κάνουν τίποτα για τον θόρυβο, απλά τα βάζουν να δουν ότι δουλεύουν και τα στέλνουν σαν certified. Και εγώ το είχα στείλει στην Sony (της χώρας που βρίσκομαι, καθώς είμαι στο εξωτερικό) και πήγα την επόμενη μέρα και το πήρα πίσω ενώ ετοιμαζόταν να μου το αλλάξουν με ένα factory certified, μετά από αυτά που διάβασα για τα ανακατασκευασμένα (εγκαινιάζοντας επίσης και τις πρώτες γρατσουνίζονταν καθώς τα γίδια ήταν απρόσεκτα)
gRim Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Καθόλου βιονικά αυτιά, το PS4 είναι αρκετά θορυβώδες κονσόλα. Επειδή έχω εμπειρία με μεγάλα server μηχανήματα, όταν ζορίζεται (σε πάρα πολλά παιχνίδια, και όσο βγαίνουν καινούργια και ποιο απαιτητικά αυτό θα γίνεται όλο και ποιο συχνό) ακούγεται όπως ένας HP Proliant ή rack server που τρέχουν επεξεργαστές Intel Xeon με 64+ GB μνήμη. Κανείς δεν θέλει ένα τέτοιο μηχάνημα στο σαλόνι/δωμάτιό του. Προφανώς για να υπάρχουν εκατοντάδες video στο youtube και post σε forum, δεν είναι η ιδέα μας. Φοβερή πλατφόρμα το Playstation 4, το προτιμώ πολύ περισσότερο από το XBOX αλλά εάν η Microsoft έχει ποιο αθόρυβη κονσόλα (δεν το ξέρω αυτό), θα προτιμούσα εκείνο για το σαλόνι μου. Κάπου 46-48 dB έβγαλε το δικό μου με το dB Volume όταν έβαλα το κινητό από δίπλα (αριστερά, περίπου 5 εκατοστά απόσταση) και 52+ dB όταν το έβαλα ακριβώς από πίσω από εκεί που βγαίνει ο αέρας (TLOU). Μπορείς να το βάλεις από πίσω στο Ether One να δούμε πόσο ανεβάζει το δικό σου? Υποθέτω κάπου στο 49-52 dB θα ανεβάσει. Πάρα πολύ καλή πλατφόρμα το PS4 με ωραία γραφικά και δυνατά games, αλλά το ότι κάνει διαπεραστικό θόρυβο όταν ζοριστεί λίγο (σχεδόν αμέσως σε μερικά games) είναι μεγάλο μειονέκτημα για μένα. Τώρα εάν εσύ κάθεσαι σε απόσταση ή σου τύχει κάποιο PS που δεν έχει τέτοια θέματα ή γενικά δεν ενοχλείσαι, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Να είσαι όμως προετοιμασμένος ότι μπορεί να πέσεις σε τρακτέρ Το δοκίμασα και έχω ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα. Εντωμεταξύ googlara για το συγκεκριμένο παιχνίδι γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να είναι τόσο unoptimized και να ζορίζει τόσο την κονσόλα και οι δημιουργοί έλεγαν ότι δεν έχουν παρατηρήσει κάτι στις δικές τους κονσόλες οπότε δεν έχουν ιδέα γιατί διαμαρτύρονται τόσοι..
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Το δοκίμασα και έχω ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα. Εντωμεταξύ googlara για το συγκεκριμένο παιχνίδι γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να είναι τόσο unoptimized και να ζορίζει τόσο την κονσόλα και οι δημιουργοί έλεγαν ότι δεν έχουν παρατηρήσει κάτι στις δικές τους κονσόλες οπότε δεν έχουν ιδέα γιατί διαμαρτύρονται τόσοι.. Πολύ περίεργο αυτό, το Ether One δεν φαίνεται να έχει και τόσο απαιτητικά γραφικά που κοίταξα μερικά screenshots. Φαντάσου με το Uncharted 4 τι έχει να γίνει. Αν το βγάλει χειμώνα η Sony θα είναι πολύ ύποπτο Βρήκα και αυτά στο net.. http://www.nick-prosch.de/?p=5374 http://www.instructables.com/id/PlayStation-4-overheating-problem-solution/
gRim Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Η Sony Hellas θα σου πει λογικά να επικοινωνήσεις με cometron, και η cometron πιθανώς με όχι και τόσο ευγενικό ύφος (επειδή φαντάζομαι το έχουν ξανακούσει άπειρες φορές το ίδιο πρόβλημα) θα σου πουν να στείλεις την συσκευή για να την ελέγξουν (με δικά τους έξοδα). Από εκεί και μετά δύο πράγματα μπορεί να συμβούν: Δεν βρίσκουν κάποιο θέμα και θωρούν τον θόρυβο φυσιολογικό και στην στέλνουν πίσω Βρίσκουν πρόβλημα με τον θόρυβο και σου στέλνουν πίσω ένα ανακατασκευασμένο (τα λεγόμενα factory certified) μηχάνημα το οποίο δεν είναι καθόλου απίθανο να έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (διάβασα για περιπτώσεις που το στείλανε 4-8 φορές για το ίδιο θέμα και τους ήρθε ανακατασκευασμένο ακόμα ποιο θορυβώδες ή με άλλα προβλήματα). Επίσης κάπου διάβασα από κάποιον που δούλεψε στην Sony για ένα διάστημα (Με PS3 κονσόλες) ότι δεν κάνουν τίποτα για τον θόρυβο, απλά τα βάζουν να δουν ότι δουλεύουν και τα στέλνουν σαν certified. Και εγώ το είχα στείλει στην Sony (της χώρας που βρίσκομαι, καθώς είμαι στο εξωτερικό) και πήγα την επόμενη μέρα και το πήρα πίσω ενώ ετοιμαζόταν να μου το αλλάξουν με ένα factory certified, μετά από αυτά που διάβασα για τα ανακατασκευασμένα (εγκαινιάζοντας επίσης και τις πρώτες γρατσουνίζονταν καθώς τα γίδια ήταν απρόσεκτα) Κατάλαβα..Το είχα αγοράσει με υποστήριξη από Public και αυτοί μου είπαν αν τυχόν προκύψει πρόβλημα αναλαμβάνουν οι ίδιοι αλλά λογικά στην cometron θα το στείλουν. Θα ήθελα τα παιδιά που είδαν διαφορά μετά από αλλαγή κονσόλας ή πάστας να πόσταραν μετρήσεις. Έχω δει διάφορα βίντεο στο youtube με τελείως αθόρυβα ps4 μετά από αντικατάσταση αλλά δεν τα εμπιστεύομαι..
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Κατάλαβα..Το είχα αγοράσει με υποστήριξη από Public και αυτοί μου είπαν αν τυχόν προκύψει πρόβλημα αναλαμβάνουν οι ίδιοι αλλά λογικά στην cometron θα το στείλουν. Θα ήθελα τα παιδιά που είδαν διαφορά μετά από αλλαγή κονσόλας ή πάστας να πόσταραν μετρήσεις. Έχω δει διάφορα βίντεο στο youtube με τελείως αθόρυβα ps4 μετά από αντικατάσταση αλλά δεν τα εμπιστεύομαι.. Και εγώ φίλε μου δεν εμπιστεύομαι να δώσω πίσω το σχεδόν καινούργιο super προσεγμένο ps4 μου για να πάρω κάποιο πιθανώς κακομεταχειρισμένο ή που μπορεί να είναι προηγούμενο μοντέλο ή να έχει πάμπολλες ώρες λειτουργίας (κάποιο κομμάτι του). Και φυσικά δεν εμπιστεύομαι όλα τα youtube videos.. Από την άλλη είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα δω κάποια διαφορά με αλλαγή πάστας αλλά θέλω να δω και άλλες μετρήσεις και να ακούσω απόψεις από άτομα που το έχουν κάνει για να μην χαλάσω την εγγύηση και είμαι μετά πάλι στα ίδια, χωρίς εγγύηση..
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 @Προς τον φίλο katsikoula που έχει κάνει ήδη την δουλειά, Επειδή σκέφτομαι(ίσως και μέσα στο Σ/Κ) να κάνω και εγώ αλλαγή πάστας (αγόρασα μια Arctic MX-4) ήθελα να μάθω κάποιες πληροφορίες ακόμα..- Πώς καθάρισες την προηγούμενη πάστα που είχε? Με κάποιο ειδικό υγρό όπως το Arcticlean (http://www.amazon.co...l/dp/B0007TOR08) ή κάπως αλλιώς ? Παντού λένε ότι γίνεται δουλειά και με κάτι τέτοιο: http://img52.imagesh...10/28338036.jpg αλλά τι ακριβώς είναι?- Την καινούργια πάστα πώς την έβαλες? Δηλαδή, έβαλες στο κέντρο και το άφησες να απλωθεί μόνη της (pea sizeδ dot method) ή την άπλωσες εσύ με το χέρι(spread method)?- Χρειάζονται ειδικά κατσαβίδια για να γίνει η όλη δουλειά (άνοιγμα κονσόλας)? Γενικά δεν έχω ιδέα από τα διαφορετικά είδη που υπάρχουν (philips, torx κτλ.). Ίσως πρέπει να αγοράσω κάποιο Driver kit.- Ποια videakia ακολούθησες όταν το άνοιγες? Όσα περισσότερα μπορέσω να δω τόσο καλύτερα πιστεύω.Τέλος, κάτι που θα έπρεπε να προσέξω όταν το ανοίγω? Κάποιο δηλαδή πολύ ευαίσθητο καλώδιάκι που θα πρέπει να ανοίξω με προσοχή ? Thanks!!
katsikoula Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 @Προς τον φίλο katsikoula που έχει κάνει ήδη την δουλειά, Επειδή σκέφτομαι(ίσως και μέσα στο Σ/Κ) να κάνω και εγώ αλλαγή πάστας (αγόρασα μια Arctic MX-4) ήθελα να μάθω κάποιες πληροφορίες ακόμα.. - Πώς καθάρισες την προηγούμενη πάστα που είχε? Με κάποιο ειδικό υγρό όπως το Arcticlean (http://www.amazon.co...l/dp/B0007TOR08) ή κάπως αλλιώς ? Παντού λένε ότι γίνεται δουλειά και με κάτι τέτοιο: http://img52.imagesh...10/28338036.jpg αλλά τι ακριβώς είναι? - Την καινούργια πάστα πώς την έβαλες? Δηλαδή, έβαλες στο κέντρο και το άφησες να απλωθεί μόνη της (pea sizeδ dot method) ή την άπλωσες εσύ με το χέρι(spread method)? - Χρειάζονται ειδικά κατσαβίδια για να γίνει η όλη δουλειά (άνοιγμα κονσόλας)? Γενικά δεν έχω ιδέα από τα διαφορετικά είδη που υπάρχουν (philips, torx κτλ.). Ίσως πρέπει να αγοράσω κάποιο Driver kit. - Ποια videakia ακολούθησες όταν το άνοιγες? Όσα περισσότερα μπορέσω να δω τόσο καλύτερα πιστεύω. Τέλος, κάτι που θα έπρεπε να προσέξω όταν το ανοίγω? Κάποιο δηλαδή πολύ ευαίσθητο καλώδιάκι που θα πρέπει να ανοίξω με προσοχή ? Thanks!! 1) από ότι έχω διαβάσει κάποιοι την καθαρίζουν με μπατονέτα και ασετόν ή οινόπνευμα... εγώ χρησιμοποιώ κάτι ειδικα μικρά στρογγυλά "βαμβάκια" τα οποία χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να ξεβάφουν τα μάτια τους. βάζω λίγο οινόπνευμα πάνω και καθαρίζω την πάστα. μετά όμως αφήνω αρκετά λεπτά τον επεξεργαστή και την ψύκτρα να "στεγνώσουν" (δεν τα λούζω κιόλας για αυτό έβαλα την λέξη στεγνώσουν σε εισαγωγικά). 2) από ότι ξέρω υπάρχουν αυτοί οι δύο τρόποι που ανέφερες. εγώ πάντα την βάζω στο κέντρο και την αφήνω να απλωθεί μόνη της. 3) χρειάζεται το κλασσικό στραβοκατσάβιδο και ένα torx t8. φρόντισε το torx t8 να έχει ένα βαθούλωμα στην μέση. 4) δεν έχω κρατήσει link από το video που ακολούθησα αλλά και να είχα κρατήσει δεν θα στο έδινα γιατί δεν το προτείνω. κατά την γνώμη μου ο τέλειος οδηγός είναι εδώ. 5) δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο αλλά όπως και να έχει πρόσεχε! καλύτερα να ακούσεις και από άλλον κάποια άποψη πάνω στο θέμα του καθαρισμού της πάστας γιατί το οινόπνευμα το χρησιμοποιώ από μόνος μου και ίσως να μην είναι σωστό. γράψε μας αποτελέσματα αν το κάνεις τελικά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 1) από ότι έχω διαβάσει κάποιοι την καθαρίζουν με μπατονέτα και α σετόν ή οινόπνευμα... εγώ χρησιμοποιώ κάτι ειδικα μικρά στρογγυλά "βαμβάκια" τα οποία χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να ξεβάφουν τα μάτια τους. βάζω λίγο οινόπνευμα πάνω και καθαρίζω την πάστα. μετά όμως αφήνω αρκετά λεπτά τον επεξεργαστή και την ψύκτρα να "στεγνώσουν" (δεν τα λούζω κιόλας για αυτό έβαλα την λέξη στεγνώσουν σε εισαγωγικά). 2) από ότι ξέρω υπάρχουν αυτοί οι δύο τρόποι που ανέφερες. εγώ πάντα την βάζω στο κέντρο και την αφήνω να απλωθεί μόνη της. 3) χρειάζεται το κλασσικό στραβοκατσάβιδο και ένα torx t8. φρόντισε το torx t8 να έχει ένα βαθούλωμα στην μέση. 4) δεν έχω κρατήσει link από το video που ακολούθησα αλλά και να είχα κρατήσει δεν θα στο έδινα γιατί δεν το προτείνω. κατά την γνώμη μου ο τέλειος οδηγός είναι εδώ. 5) δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο αλλά όπως και να έχει πρόσεχε! καλύτερα να ακούσεις και από άλλον κάποια άποψη πάνω στο θέμα του καθαρισμού της πάστας γιατί το οινόπνευμα το χρησιμοποιώ από μόνος μου και ίσως να μην είναι σωστό. γράψε μας αποτελέσματα αν το κάνεις τελικά. Thank you φίλε μου! Εάν τελικά το επιχειρήσω θα ενημερώσω
Mr_Terror Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 και με καθαρο οινοπνευμα καθαριζεις την παλια παστα.Αν χρησιμοποιησεις ασετον να ειναι σκετο χωρις λαδι, γιατι υπαρχει ασετον με λαδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα