gRim Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Παιδιά εγώ το έχω στο πάτωμα σε πλακάκια που είναι δροσερά και οι στροφές του ανεμιστήρα είναι χαμηλές. Απλώς δεν ξέρω αν είναι καλύτερα όρθιο η στην κλασική θέση. Είναι καλύτερα σε οριζόντια θέση διότι η ψύξη του στηρίζεται σε μεγαλό βαθμό στον αέρα που παίρνει από τον αριστερό αεραγωγό ο οποίος ακόμα και με την επίσημη βάση στήριξης κατά τη γνώμη μου δεν λειτουργεί όπως πρέπει.
Vole Maulder Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Με ψιλοξενερωνουν αυτα που διαβαζω εδω για το μηχανημα. Με τοση εμπειρια στις κονσολες και τετοιο ονομα επρεπε να μην υπηρχαν τετοια θεματα. Ολες μα όλες οι συσκευές έχουν ένα αποδεκτό ποσοστό αστοχίας. Το ότι διάβασες για δυο τρεις κονσόλες που είχαν κάποιο θέμα δε σημαίνει τίποτα όταν έχουν πωληθεί εκατομμύρια. Και για μερικές χιλιάδες να είχες διαβάσει, πάλι λογικό και φυσιολογικό θα ήταν. Επίσης, δεν μπαίνει ο καθένας από εμάς που έχουμε κονσόλα που λειτουργεί κανονικά να ανοίγουμε θέματα να λέμε "η κονσόλα μου λειτουργεί ΟΚ, τι καλά!" 2
green gordon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Ναι ρε συ εννοειται αλλα ποιο ειναι το αποδεκτο ποσοστο αστοχιας σε μια συσκευη 400€?Μηπως ειναι μεγαλυτερο απο αυτο που πρεπει?Μετα την ολη μανουρα με το ps3,ylod παστες σοκολατινες κ.λ.π ειναι δυνατον να χουμε τα ιδια ντραβαλα?Και οχι μονο αυτο αλλα να πρεπει να παρω καποτακια για τα κοντρολερ?Ενα περιφεριακο δλδ που στο 3 δουλευε σκυλι με αυτονομιες και τα ρεστα γιατι να αλλαξει τοσο πολυ? Ps το ξεσκισα-δεν μασησε Ps2 το ιδιο Ps3 fat 80 αρχισαν τα προβληματα Και τωρα διαβαζω αυτα και αλλα τοσα αλλου. Για μενα η αγορα του ps4 ειναι μονοδρομος και ηδη το χω αργησει γιατι δεν βρισκω το λευκο σε καμια προσφορα της προκοπης.Αλλα απο κει και περα επειδη θα το λιωσω φοβαμαι πολυ μη γινει μαλακια. 1
Alex21121988 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Θέμα τύχης είναι my friend δυστυχώς. Στην δική μου περίπτωση, μιας που ανέφερες και παλαιότερα ps, είχα αλλάξει 2 ps (το πρώτο) και το τρίτο μου βγήκε σκυλί. Το 2 και το 3 δουλεύουν ακόμα και τώρα άψογα χωρίς να είχαν ποτέ τους πρόβλημα. Δεν έχουν ανοιχτεί ποτέ υπόψιν. Θέλω να προσθέσω επίσης (για να μην βγω εκτός τόπικ) μια παρατήρηση. Χωρίς να έχω ακούσει την κονσόλα του φίλου που έχει το θέμα, διαπιστώνω μια μεγάλη ευαισθησία ανά τον κόσμο στα πάντα τα τελευταία χρόνια, όσο αφορά θορύβους και μικροθορυβους. Το μηχάνημα πρέπει κάπως να απελευθερώσει τον αέρα προς τον έξω, το fan δυναμώνει -επιταχύνει ώστε να το επιτύχει αυτό στο καλύτερο δυνατό. Με λίγα λόγια μήπως έχουμε γίνει ολίγον παραπάνω από ψείρες και σχολαστικοι με τα πάντα; Παρόμοιο θέμα είναι αυτό του coil whine (το είχαμε τερματίσει στο τοπικ των 9x series) στις gpu - που πάντα έκαναν- και ξαφνικά τώρα το ακούμε γιατί πολύ απλά, το συζητάει ο κόσμος. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2015 από Alex21121988 1
katsikoula Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Θέμα τύχης είναι my friend δυστυχώς. Στην δική μου περίπτωση, μιας που ανέφερες και παλαιότερα ps, είχα αλλάξει 2 ps (το πρώτο) και το τρίτο μου βγήκε σκυλί. Το 2 και το 3 δουλεύουν ακόμα και τώρα άψογα χωρίς να είχαν ποτέ τους πρόβλημα. Δεν έχουν ανοιχτεί ποτέ υπόψιν. Θέλω να προσθέσω επίσης (για να μην βγω εκτός τόπικ) μια παρατήρηση. Χωρίς να έχω ακούσει την κονσόλα του φίλου που έχει το θέμα, διαπιστώνω μια μεγάλη ευαισθησία ανά τον κόσμο στα πάντα τα τελευταία χρόνια, όσο αφορά θορύβους και μικροθορυβους. Το μηχάνημα πρέπει κάπως να απελευθερώσει τον αέρα προς τον έξω, το fan δυναμώνει -επιταχύνει ώστε να το επιτύχει αυτό στο καλύτερο δυνατό. Με λίγα λόγια μήπως έχουμε γίνει ολίγον παραπάνω από ψείρες και σχολαστικοι με τα πάντα; Παρόμοιο θέμα είναι αυτό του coil whine (το είχαμε τερματίσει στο τοπικ των 9x series) στις gpu - που πάντα έκαναν- και ξαφνικά τώρα το ακούμε γιατί πολύ απλά γιατί το συζητάει ο κόσμος. στην δική μου περίπτωση έμαθα τι θα πει θόρυβος από την AMD 290 Reference Design από προσωπική εμπειρία και χωρίς να έχω διαβάσει πρώτα reviews περί αυτού. ... και μετά της έβαλα υδρόψυξη!
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 στην δική μου περίπτωση έμαθα τι θα πει θόρυβος από την AMD 290 Reference Design από προσωπική εμπειρία και χωρίς να έχω διαβάσει πρώτα reviews περί αυτού. ... και μετά της έβαλα υδρόψυξη! Άσχετο.. Πόσο καιρό εγγύηση είχες ακόμα στο PS4? Επίσης τώρα που έχει περάσει λίγος καιρός ήταν σωστή η ενέργεια να το ανοίξεις και ν αλλάξεις πάστα, ή θα προτιμούσες να το είχες αλλάξει με άλλο "ανακατασκευασμένο" ? Είμαι σε μια περίεργη κατάσταση με το δικό μου που κάνει αρκετό θόρυβο, έχω τις εξής επιλογές: Έχω περίπου 6 μήνες εγγύηση ακόμα, δεν κάνω τίποτα μέχρι να τελειώσει και "τρώω" στη μάπα το θόρυβο. Όταν τελειώσει, αλλάζω πάστα και βλέπουμε. Μειονεκτήματα: Επειδή μου έχει μπει η ιδέα στο μυαλό ότι η αλλαγή πάστας μπορεί να το κάνει αρκετά ποιο αθόρυβο, θα μου τι δίνει που δεν μπορώ να κάνω κάτι όταν κάνει θόρυβο. Επίσης σε αυτό το διάστημα μπορεί γίνει μελλοντικά λιγότερο ανθεκτικό μέχρι τελικά να αλλάξω πάστα μετά από μήνες. Το επιστρέφω στη Sony και παίρνω ένα ανακατασκευασμένο. Μειονεκτήματα: Δεν είναι καινούργιο όπως αυτό που έσκασα 400 ευρώ για να πάρω, δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση θα είναι ή και αν θα έχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα (γρατσουνιές κτλ.). Η ιδέα του ότι κάποιο πιτσιρίκι έτρωγε πατατάκια και το έπιανε δεν με ενθουσιάζει καθώς τα προσέχω πολύ τα πράγματά μου (ψείρας) Το ανοίγω σπάζοντας την εγγύηση, αλλάζω την πάστα και ελπίζω ότι θα καλυτερέψει η κατάσταση. Μειονεκτήματα: πάντα υπάρχει η πιθανότητα να κάνω ζημιά, αβέβαιο το εάν τελικά θα καλυτερέψει από θέμα θορύβου (μπορεί να έχει άλλη βλάβη?), χάνω την εγγύηση σε περίπτωση που παρουσιάσει κάποιο άλλο πρόβλημα Εσείς τι θα κάνατε σε αυτή την περίπτωση? Πραγματικά δυσκολεύομαι πολύ να αποφασίσω τι είναι καλύτερο καθώς παίζει πολύ και ο παράγοντας της τύχης. Οποιαδήποτε ιδέα/συμβουλή/εμπειρία ευπρόσδεκτη.
mikele13- Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Άσχετο.. Πόσο καιρό εγγύηση είχες ακόμα στο PS4? Επίσης τώρα που έχει περάσει λίγος καιρός ήταν σωστή η ενέργεια να το ανοίξεις και ν αλλάξεις πάστα, ή θα προτιμούσες να το είχες αλλάξει με άλλο "ανακατασκευασμένο" ? Είμαι σε μια περίεργη κατάσταση με το δικό μου που κάνει αρκετό θόρυβο, έχω τις εξής επιλογές: Έχω περίπου 6 μήνες εγγύηση ακόμα, δεν κάνω τίποτα μέχρι να τελειώσει και "τρώω" στη μάπα το θόρυβο. Όταν τελειώσει, αλλάζω πάστα και βλέπουμε. Μειονεκτήματα: Επειδή μου έχει μπει η ιδέα στο μυαλό ότι η αλλαγή πάστας μπορεί να το κάνει αρκετά ποιο αθόρυβο, θα μου τι δίνει που δεν μπορώ να κάνω κάτι όταν κάνει θόρυβο. Επίσης σε αυτό το διάστημα μπορεί γίνει μελλοντικά λιγότερο ανθεκτικό μέχρι τελικά να αλλάξω πάστα μετά από μήνες. Το επιστρέφω στη Sony και παίρνω ένα ανακατασκευασμένο. Μειονεκτήματα: Δεν είναι καινούργιο όπως αυτό που έσκασα 400 ευρώ για να πάρω, δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση θα είναι ή και αν θα έχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα (γρατσουνιές κτλ.). Η ιδέα του ότι κάποιο πιτσιρίκι έτρωγε πατατάκια και το έπιανε δεν με ενθουσιάζει καθώς τα προσέχω πολύ τα πράγματά μου (ψείρας) Το ανοίγω σπάζοντας την εγγύηση, αλλάζω την πάστα και ελπίζω ότι θα καλυτερέψει η κατάσταση. Μειονεκτήματα: πάντα υπάρχει η πιθανότητα να κάνω ζημιά, αβέβαιο το εάν τελικά θα καλυτερέψει από θέμα θορύβου (μπορεί να έχει άλλη βλάβη?), χάνω την εγγύηση σε περίπτωση που παρουσιάσει κάποιο άλλο πρόβλημα Εσείς τι θα κάνατε σε αυτή την περίπτωση? Πραγματικά δυσκολεύομαι πολύ να αποφασίσω τι είναι καλύτερο καθώς παίζει πολύ και ο παράγοντας της τύχης. Οποιαδήποτε ιδέα/συμβουλή/εμπειρία ευπρόσδεκτη. να κανεις υπομονη μεχρι να τελειωσει η εγγυηση και αν πιανουν τα χερια σου,αλλαξε του παστες και θα εισαι μια χαρα...
takisdemi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Έτσι από περιέργεια τα ανακατασκευασμένα τα δίνουν κάποια εγγύηση στην κομετρον;
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Έτσι από περιέργεια τα ανακατασκευασμένα τα δίνουν κάποια εγγύηση στην κομετρον; Όσο διαρκεί η αρχική σου εγγύηση.. Με λίγα λόγια εάν την προτελευταία μέρα της εγγύησης σου πας και πάρεις ανακατασκευασμένο και χαλάσει 2 μέρες μετά δεν σε καλύπτει. Φαντάζομαι όταν είσαι εκτός εγγύησης σου δίνει κάποιες μέρες..
vag.patrick Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 δε νομιζω να σου δινουν εφοσον η ανακατσκευη αφορα εγγυηση....Απλα συνεχιζει απο την ημερομηνια που εμεινε,Πρακτικα στην εγγυηση ισχυει και η επισκευη σε ενα προιον...Τεσπα...
VaggD Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Διαβάζοντας το θέμα μπήκα σε σκέψεις και θέλω να μάθω κάποιες λεπτομέρειες για το θέμα αυτό. 1. Η αλλαγή παστας θεωρείται δεδομένη ή το κάνετε προληπτικά? 2. Το συγκεκριμένο πρόβλημα εμφανίζεται στις νέες παρτίδες? 3. Κάνει συνέχεια θόρυβο ή μόνο σε συγκεκριμένα παιχνίδια που ζορίζεται η κονσόλα? Thanks
takisdemi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Παιδιά νομίζω ότι έχουμε πάθει μια φοβία από τα ps3 που είχαν θέμα, δε νομίζω αν είναι σε ελεύθερο χώρο το ps4 να υπάρχει πρόβλημα. Αν κάποιος το έχει σε ντουλάπι ή ράφι που από πίσω είναι κλειστό λογικό είναι οποιοδήποτε μηχάνημα να ανάψει. Στο πάτωμα με πλακάκια το έχω και δεν ακούγεται όταν δουλεύει όπως λένε κάποιοι φίλοι παραπάνω.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδιά για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, όσοι μπορείτε μετρήστε το θόρυβο που κάνει σε dB όταν παίρνει πολλές στροφές, με κάποια εφαρμογή για smartphone όπως για παράδειγμα αυτή για Iphone: https://itunes.apple.com/us/app/db-volume/id457245262?mt=8 (θα πρέπει να έχει ησυχία). Απλά αφήστε το κινητό πίσω από το κουτί και παρακολουθήστε το. EDIT: Για android https://play.google.com/store/apps/details?id=kr.sira.sound Στο The Last Of Us μέτρησα 50-52 dB κατά μέσο όρο. Μοντέλο: CUH-1116A Χρώμα: Μαύρο Αγορά: 20/12/2014 Τοποθετημένο σε ανοικτό χώρο The last of us (peak): 52 dB (με dB Volume), 60+ dB με SoundMeter (1-2 λεπτά μετά την εκκίνηση του παιχνιδιού) Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2015 από Επισκέπτης
metallica 13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 καλα ειναι ρε συ..ολα καπου εκει δουλευουν!
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 καλα ειναι ρε συ..ολα καπου εκει δουλευουν! Το θέμα είναι ότι ο θόρυβος είναι ενοχλητικός θόρυβος, κάνει δηλαδή ένα περίεργο ήχο που διαπερνά πχ. τα ακουστικά. Δεν ξέρω πως ακριβώς να το περιγράψω αλλά δεν είναι απλά αέρας που βγαίνει... Σαν ένα ελαφρύ σφύριγμα ας πούμε. Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό στο δικό του?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα