Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχως ετσι λειτουργει η σονυ με το σερβις.Παντως μην ανησυχεις.Ειναι πολυ σπανιο να παραλαβεις κονσολα που τα πλαστικα της θα ειναι σε μαυρο χαλι.

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τελικά έκατσα και άνοιξα την κονσόλα μου με σκοπό να αλλάξω την θερμοαγώγιμη πάστα. η θερμοαγώγιμη πάστα που είχε από την Sony δεν ήταν σε τόσο τραγική κατάσταση όσο περίμενα... όπως και να έχει την άλλαξα βάζοντας την Arctic Ceramique 2. Αμέσως έβαλα να παίξω το The Order 1866, το παιχνίδι στο οποίο η κατάσταση με τον θόρυβο του συστήματος ψύξης έβγαινε εκτός ορίων. το αποτέλεσμα ήταν θετικό! ο θόρυβος ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές είχε πέσει αρκετά, σε τέτοιο σημείο που να μην με ενοχλεί ενώ το σημαντικότερο από όλα είναι το γεγονός ότι πλέον ο αέρας που βγαίνει από το σύστημα ψύξης είναι ζεστός που σημαίνει ότι η θερμότητα μεταφέρεται από τον επεξεργαστή στην ψύκτρα του.

bottom line: άξιζε το όλο εγχείρημα έχοντας στο νου ότι δεν θα ήθελα κονσόλα που να αποτελείται από κάποια μεταχειρισμένα κομμάτια (πλαστικά,...). τώρα ας ελπίσουμε να μην πάθει κάτι η κονσόλα μέχρι τη στιγμή που θα βγει εκτός εγγύησης τουλάχιστον...

Δυστυχως ετσι λειτουργει η σονυ με το σερβις.Παντως μην ανησυχεις.Ειναι πολυ σπανιο να παραλαβεις κονσολα που τα πλαστικα της θα ειναι σε μαυρο χαλι.

το θέμα μου δεν είναι αν θα παραλάβω κονσόλα της οποίας τα πλαστικά θα είναι σε μαύρο χάλι... θεωρώ και εγώ πως κάτι τέτοιο είναι απίθανο αλλά ακόμα και να γινόταν θα την επέστρεφα στιγμιαία. από εκεί και πέρα αν ήθελα να πάρω μια κονσόλα της οποίας τα πλαστικά ή οτιδήποτε από το οποίο αποτελείται ήταν μεταχειρισμένα θα κοιτούσα στις αγγελίες και δεν θα αγόραζα καινούρια κονσόλα. με αυτό το σκεπτικό και όντας ψείρας, επέλεξα να μην στείλω τελικά την κονσόλα μου στην Cometron.

Δημοσ.

Με ψιλοξενερωνουν αυτα που διαβαζω εδω για το μηχανημα.

Με τοση εμπειρια στις κονσολες και τετοιο ονομα επρεπε

να μην υπηρχαν τετοια θεματα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φίλε κατσικούλα, 

Έχω και εγώ παρόμοια προβλήματα με την κονσόλα μου, κάνει πολύ θόρυβο σε συγκεκριμένα (αρκετά) παιχνίδια. Για παράδειγμα στο The Last Of us Remastered μεταμορφώνεται σε τρακτερ. Στην αρχή ανησυχούσα πολύ (καινούργια κονσόλα και να έχει πρόβλημα?), μετά πήρα ακουστικά και πλέον ούτε καν το σκέφτομαι. Είναι στην εγγύηση η συσκευή οπότε και να χαλάσει απλά θα πάω να την αλλάξω. Διάβασα άπειρα άρθρα στο net από άτομα που έχουν παρόμοια προβλήματα και δεν νομίζω ότι πρακτικά υπάρχει κάποια αξιόπιστη λύση.

Δημοσ.

Φίλε κατσικούλα, 

Έχω και εγώ παρόμοια προβλήματα με την κονσόλα μου, κάνει πολύ θόρυβο σε συγκεκριμένα (αρκετά) παιχνίδια. Για παράδειγμα στο The Last Of us Remastered μεταμορφώνεται σε τρακτερ. Στην αρχή ανησυχούσα πολύ (καινούργια κονσόλα και να έχει πρόβλημα?), μετά πήρα ακουστικά και πλέον ούτε καν το σκέφτομαι. Είναι στην εγγύηση η συσκευή οπότε και να χαλάσει απλά θα πάω να την αλλάξω. Διάβασα άπειρα άρθρα στο net από άτομα που έχουν παρόμοια προβλήματα και δεν νομίζω ότι πρακτικά υπάρχει κάποια αξιόπιστη λύση.

και εμένα στο The Last of Us Remastered έκανε πολύ θόρυβο ενώ ακόμα περισσότερο έκανε στο The Order 1866. Λογικό μου φαίνεται... Ακόμα και στο Little Big Planet 3 έκανε θόρυβο αρκετές φορές...!!!

το θέμα είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα θα σου αντέξει για τους πρώτους 12 μήνες χρήσης και ίσως να χαλάσει μετά. μετά τους 12 μήνες όμως δεν θα έχεις εγγύηση. εγώ με αυτό το σκεπτικό έπραξα με αυτόν τον τρόπο. άσε που δεν είχα όρεξη να δίνω λεφτά για να αγοράσω καλά ασύρματα ακουστικά (δεν ξέρω αν υπάρχουν κιόλας).

Επισκέπτης
Δημοσ.

Υπάρχουν wireless ακουστικά της Sony και είναι πάρα πολύ καλά (https://www.playstation.com/en-us/explore/accessories/audio/gold-wireless-stereo-headset/) αλλά λίγο ακριβά (νομίζω κοντά στα 100 ευρώ).

Ίσως περιμένω να τελειώσει το 12μηνο και μετά να προβώ σε κάποια κίνηση. Από την άλλη δεν ξέρω ακριβώς πώς να κάνω αυτή την αλλαγή πάστας οπότε κάποιο tutorial από εσένα που έχεις πλέον την εμπειρία θα βοηθούσε πάρα πολύ  :-)

Δημοσ.

Υπάρχουν wireless ακουστικά της Sony και είναι πάρα πολύ καλά (https://www.playstation.com/en-us/explore/accessories/audio/gold-wireless-stereo-headset/) αλλά λίγο ακριβά (νομίζω κοντά στα 100 ευρώ).

Ίσως περιμένω να τελειώσει το 12μηνο και μετά να προβώ σε κάποια κίνηση. Από την άλλη δεν ξέρω ακριβώς πώς να κάνω αυτή την αλλαγή πάστας οπότε κάποιο tutorial από εσένα που έχεις πλέον την εμπειρία θα βοηθούσε πάρα πολύ  :-)

https://www.ifixit.com/Guide/PlayStation+4+Motherboard+Replacement/24721

• Like 1
Δημοσ.

φοβερός οδηγός!!! πολύ καλύτερος από κάτι βιντεάκια των 30+ λεπτών που κυκλοφορούν στο youtube. εγώ για να κάνω την δουλειά έβλεπα εναλλάξ από δύο βιντεάκια γιατί και τα δύο είχαν κάποιες ατέλειες. αυτός ο οδηγός όμως είναι τέλειος!!!

το θεωρώ χαζό να δώσω 100 ευρώ για να διορθώσω το λάθος της Sony. άσε που έχω δοκιμάσει τέτοια ακουστικά στο παρελθόν και δεν με βολέψανε καθόλου (ζεσταινόντουσαν τα αυτιά μου μετά από κάποια ώρα, δεν άκουγα τους άλλους αν θέλανε να μου πουν κάτι,...). προτίμησα να αφιερώσω μία ώρα από την ζωή μου, γλυτώνοντας έτσι τα 100 αυτά ευρώ και εξασφαλίζοντας (???) την μακροζωία της κονσόλας μου.

για οδηγό πιστεύω δεν υπάρχει καλύτερος από τον παραπάνω.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δουλεύει πολύ ποιο αθόρυβα τώρα το μηχάνημα?

Δημοσ.

Δουλεύει πολύ ποιο αθόρυβα τώρα το μηχάνημα?

αρκετά! η διαφορά δεν είναι τραγική αλλά είναι αρκετά μεγάλη. πλέον δεν με ενοχλεί ο θόρυβος σε τέτοιο σημείο που να σταματάω να παίζω. στην ουσία, θα μπορούσα να πω ότι δεν με ενοχλεί καθόλου!

Δημοσ.

αν υπαρχει καποιος απο πατρα που να ξερει και να εχει αλλαξει στο δικο του ας μου στειλει ενα pm γιατι θελω να αλλαξω και στο δικο μου!

Δημοσ.

Ποια παστα ειναι καταλληλοτερη για το PS4,

κεραμικη η μολυβδου?

Ποιες οι διαφορες αναμεσα στις 2 παστες?Η μολυβδου κανει καλυτερη επαγωγη?

Δημοσ.

Ποια παστα ειναι καταλληλοτερη για το PS4,

κεραμικη η μολυβδου?

Ποιες οι διαφορες αναμεσα στις 2 παστες?Η μολυβδου κανει καλυτερη επαγωγη?

κεραμικη χρησιμοποιω χρονια,για μενα ειναι καλυτερη.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά εγώ το έχω στο πάτωμα σε πλακάκια που είναι δροσερά και οι στροφές του ανεμιστήρα είναι χαμηλές. Απλώς δεν ξέρω αν είναι καλύτερα όρθιο η στην κλασική θέση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...