katsikoula Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 καλησπέρα στην κοινότητα του insomnia. έχω ένα PS4 από τον Δεκέμβριο του 2014η οποία δεν έχει κλείσει 20 ώρες παιχνιδιού. από την πρώτη στιγμή που την έβαλα σε λειτουργία μου έκανε τρομερή εντύπωση ο θόρυβος που δημιουργείται από το σύστημα ψύξης του τόσο σε idle λειτουργία όσο και σε in-game. σήμερα έβαλα να παίξω πρώτη φορά το The Order 1866 και ο θόρυβος ήταν τόσο ενοχλητικός που σταμάτησα να παίζω. κάπου εδώ να σημειωθεί ότι η κονσόλα είναι πάνω σε έπιπλο μόνη της χωρίς τίποτα γύρω της. έψαξα στο internet σχετικά με το πρόβλημα αυτό και από ότι κατάλαβα υπάρχουν πολλοί που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και η λύση είναι η αλλαγή της θερμοαγώγιμης πάστας. πριν προβώ στην πράξη αυτή, το έχει επιχειρήσει κάποιος? έχει κάποιος άποψη πάνω στο θέμα?
Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 καλησπέρα στην κοινότητα του insomnia. έχω ένα PS4 από τον Δεκέμβριο του 2014η οποία δεν έχει κλείσει 20 ώρες παιχνιδιού. από την πρώτη στιγμή που την έβαλα σε λειτουργία μου έκανε τρομερή εντύπωση ο θόρυβος που δημιουργείται από το σύστημα ψύξης του τόσο σε idle λειτουργία όσο και σε in-game. σήμερα έβαλα να παίξω πρώτη φορά το The Order 1866 και ο θόρυβος ήταν τόσο ενοχλητικός που σταμάτησα να παίζω. κάπου εδώ να σημειωθεί ότι η κονσόλα είναι πάνω σε έπιπλο μόνη της χωρίς τίποτα γύρω της. έψαξα στο internet σχετικά με το πρόβλημα αυτό και από ότι κατάλαβα υπάρχουν πολλοί που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και η λύση είναι η αλλαγή της θερμοαγώγιμης πάστας. πριν προβώ στην πράξη αυτή, το έχει επιχειρήσει κάποιος? έχει κάποιος άποψη πάνω στο θέμα? ΓΙΑΤΙ να χάσεις την εγγύηση με την αλλαγή θερμοαγώγιμης; Νεο μηχάνημα έχεις μίλα απ ευθείας με την αντιπροσωπεία/service.
katsikoula Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 ΓΙΑΤΙ να χάσεις την εγγύηση με την αλλαγή θερμοαγώγιμης; Νεο μηχάνημα έχεις μίλα απ ευθείας με την αντιπροσωπεία/service. και να τους πω τι? ότι διάβασα στο internet ότι χρειάζεται αλλαγή η θερμοαγώγιμη πάστα? όπως και να έχει πάγια τακτική της Sony όσο αφορά τις κονσόλες τις είναι παίρνει την δική σου που είναι "χαλασμένη" και να σου δίνει μια επισκευασμένη. πολλοί επέλεξαν αυτόν τον δρόμο και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. ακόμα όμως και να μου έδινε γραπτή εγγύηση η Sony ότι η νέα επισκευασμένη κονσόλα που θα μου έδιναν δεν θα είχε τέτοιο πρόβλημα, δεν θα ήθελα να πάρω μια επισκευασμένη κονσόλα ενώ εγώ πλήρωσα για μια καινούρια. οπότε όπως το βλέπω εγώ, για την δική μου περίπτωση, η λύση είναι να αλλάξω την θερμοαγώγιμη πάστα. έχω εμπειρία πάνω σε αυτά και δεν φοβάμαι να το κάνω. απλά θα ήθελα να ακούσω την γνώμη και την εμπειρία κάποιου που έχει βρεθεί στην θέση μου και επέλεξε να κάνει το ίδιο.
mikele13- Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 μην ασχοληθεις αφου εχεις εγγυηση. μιλα με cometron και δες τι θα σου πουν. παρεπιμπτοντως στην δικια μου που εχει ληξει η εγγυηση, αλλαξα παστα και ειδα διαφορα. απο την μανα του ειχε "δειγμα" παστας...
katsikoula Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 μην ασχοληθεις αφου εχεις εγγυηση. μιλα με cometron και δες τι θα σου πουν. παρεπιμπτοντως στην δικια μου που εχει ληξει η εγγυηση, αλλαξα παστα και ειδα διαφορα. απο την μανα του ειχε "δειγμα" παστας... είδες διαφορά από άποψη θορύβου δηλαδή? η πάστα που είχε από την Sony ήταν τελείως ξερή ("πέτρα") όπως λένε πολλοί σε διάφορα video στο youtube? πριν αλλάξεις πάστα, ο θόρυβος που έκανε η κονσόλα σου ήταν τόσο ενοχλητικός όσο περιγράφω στο αρχικό post?
mikele13- Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 είδες διαφορά από άποψη θορύβου δηλαδή? η πάστα που είχε από την Sony ήταν τελείως ξερή ("πέτρα") όπως λένε πολλοί σε διάφορα video στο youtube? πριν αλλάξεις πάστα, ο θόρυβος που έκανε η κονσόλα σου ήταν τόσο ενοχλητικός όσο περιγράφω στο αρχικό post? εμενα δεν εκανε θορυβο,απλα δουλευε καποιες φορες πιο ψηλα ο ανεμιστηρας. η παστα ναι ηταν ξερη τελειως. ειδα διαφορα παντως,δεν ξανα-ακουσα να δουλευει ψηλα. 1
katsikoula Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 εμενα δεν εκανε θορυβο,απλα δουλευε καποιες φορες πιο ψηλα ο ανεμιστηρας. η παστα ναι ηταν ξερη τελειως. ειδα διαφορα παντως,δεν ξανα-ακουσα να δουλευει ψηλα. OK σε ευχαριστώ. Αυτό ήθελα να ακούσω. Αν υπάρχει κάποιος άλλος με παρόμοια εμπειρία ας μας πει τι έγινε...
takisdemi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Τα intercooler της nyko κάνουν δουλειά με τη θερμοκρασία;
katsikoula Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Τα intercooler της nyko κάνουν δουλειά με τη θερμοκρασία; η άποψη μου είναι ότι από την στιγμή που η θερμοαγώγιμη πάστα είναι ξερή, όσους ανεμιστήρες και να βάλεις δεν θα γίνει δουλειά. ακόμα και υδρόψυξη να του έβαζες (!!!) πάλι δεν θα άλλαζε κάτι. αυτό επειδή η θερμότητα αδυνατεί να μεταφερθεί από τον επεξεργαστή στο όποιο σύστημα ψύξης. για αυτό και ο αέρας που βγάζει το PS4 από πίσω ακόμα και όταν οι ανεμιστήρες δουλεύουν 100% είναι κρύος. 1
katsikoula Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 κάλεσα την Cometron να δω τι μπορεί να γίνει και ο υπάλληλος με τον οποίο μίλησα μου είπε ότι αν διαπιστωθεί το πρόβλημα, η Cometron κάνει αντικατάσταση της προβληματικής κονσόλας με "ανακατασκευασμένη". σε ερώτηση μου αν αυτή η "ανακατασκευασμένη" κονσόλα ήταν πιο παλιά στην κατοχή κάποιου άλλου και του χάλασε και η Sony την έφτιαξε και την δίνει ως "ανακατασκευασμένη" η απάντηση του ήταν κατηγορηματικά όχι. Σύμφωνα με τον υπάλληλο, οι "ανακατασκευασμένες" κονσόλες αυτές κατασκευάζονται από την Sony χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικά κυκλώματα και τσιπάκια καινούρια. Η μόνη διαφορά είναι ότι κάποια "δευτερεύοντα" μέρη όπως ο ανεμιστήρας είναι από άλλες κονσόλες (χαλασμένες???) για λόγους ανακύκλωσης. Τέλος, μου είπε χαρακτηριστικά ότι θα είμαι ο πρώτος που θα βάλει σε λειτουργία το "ανακατασκευασμένο" PS4. Στην περίπτωση που τα παραπάνω ισχύουν σκέφτομαι σοβαρά να την πάω στην cometron την κονσόλα από το να το κάνω μόνος μου και να χάσω και το υπόλοιπο της εγγύησης μου. Επίσης, στην περίπτωση που πάω εγώ ο ίδιος την κονσόλα μου στην Cometron, ο έλεγχος γίνεται επιτόπου και αφού διαπιστωθεί το πρόβλημα μου δίνει άλλη κονσόλα (με την προϋπόθεση να έχει). Τώρα αν είμαι σε απομακρυσμένη περιοχή, στέλνω το προβληματικό PS4 με ACS Courier με έξοδα της Cometron και παραλαμβάνω μέσα σε 3-4 εργάσιμες με τον ίδιο τρόπο. Αυτά τα αναφέρω στην περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος άλλος.
Mr_Terror Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Οπως στα λενε ειναι.Εχω εξυπηρετησει πολλα παιδια επειδη η κομετρον ειναι 5 λεπτα απο την δουλεια μου. Εγω οσες φορες πηγα για αντικατασταση,μου δωσανε καινουργια κονσολα.Δεν ειχαν ακομα παραλαβει ανακατασκευασμενες.
katsikoula Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Οπως στα λενε ειναι.Εχω εξυπηρετησει πολλα παιδια επειδη η κομετρον ειναι 5 λεπτα απο την δουλεια μου. Εγω οσες φορες πηγα για αντικατασταση,μου δωσανε καινουργια κονσολα.Δεν ειχαν ακομα παραλαβει ανακατασκευασμενες. το ότι έτυχε και σου είχαν δώσει καινούρια κονσόλα επειδή δεν είχαν παραλάβει ακόμα "ανακατασκευασμένες" δεν σημαίνει ότι θα γίνει και στους υπόλοιπους. απλά ήσουν τυχερός εσύ που ξέρεις ότι αυτά που μου είπαν όντως ισχύουν? έχεις κάποιον γνωστό υπάλληλο στην Cometron που στο έχει πει? εγώ κάλεσα πριν λίγο την Sony Hellas και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν τι κάνει η Cometron και δεν έχουν δικαίωμα πάνω σε αυτή. με λίγα λόγια στηριζόμαστε στον λόγο του υπαλλήλου της Cometron και ελπίζουμε για μια καινούρια κονσόλα και όχι μεταχειρισμένη-επισκευασμένη....
mikele13- Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 το ότι έτυχε και σου είχαν δώσει καινούρια κονσόλα επειδή δεν είχαν παραλάβει ακόμα "ανακατασκευασμένες" δεν σημαίνει ότι θα γίνει και στους υπόλοιπους. απλά ήσουν τυχερός εσύ που ξέρεις ότι αυτά που μου είπαν όντως ισχύουν? έχεις κάποιον γνωστό υπάλληλο στην Cometron που στο έχει πει? εγώ κάλεσα πριν λίγο την Sony Hellas και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν τι κάνει η Cometron και δεν έχουν δικαίωμα πάνω σε αυτή. με λίγα λόγια στηριζόμαστε στον λόγο του υπαλλήλου της Cometron και ελπίζουμε για μια καινούρια κονσόλα και όχι μεταχειρισμένη-επισκευασμένη.... Δευτερα πρωι πηγα Cometron ενα ps4 με χαλασμενο drive ενος φιλου, και μου εδωσαν μια ανακατασκευασμενη,μοντελο 10004 και οχι καινουριο μοντελο 11xxx που κυκλοφορει τωρα... Μια ματια που κοιταξα στο αποθηκακι που εχουν τις κονσολες, εχουν αρκετες απο 2nd hand. και εγω πιστευα οτι θα μου εδιναν καινουρια,αλλα εχουν ξεκινησει τις ανακυκλωσεις... και επειδη ειμαι κ ψειρας στα πραγματα,ειδα οτι στο πλαστικο μερος, αναμεσα στα καπακια διπλα απο τις usb,υπηρχαν αμυδρα καποιες ψιλο-γρατζουνιες που δεν φαινονται με το ματι,αλλα στο φως τις διακρινεις.... 1
Mr_Terror Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 το ότι έτυχε και σου είχαν δώσει καινούρια κονσόλα επειδή δεν είχαν παραλάβει ακόμα "ανακατασκευασμένες" δεν σημαίνει ότι θα γίνει και στους υπόλοιπους. απλά ήσουν τυχερός εσύ που ξέρεις ότι αυτά που μου είπαν όντως ισχύουν? έχεις κάποιον γνωστό υπάλληλο στην Cometron που στο έχει πει? εγώ κάλεσα πριν λίγο την Sony Hellas και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν τι κάνει η Cometron και δεν έχουν δικαίωμα πάνω σε αυτή. με λίγα λόγια στηριζόμαστε στον λόγο του υπαλλήλου της Cometron και ελπίζουμε για μια καινούρια κονσόλα και όχι μεταχειρισμένη-επισκευασμένη.... Δεν διαβασες τι εγραψα,Δεν ειπα οτι σε ολους δινουν καινουργια κονσολα.Ειπα οσες φορες πηγα μου δωσανε καινουργια γιατι δεν ειχαν παραλαβει ανακατασκευασμενες.Τωρα που εχουν στοκ απο ανακατασκευασμενες, προφανως αυτες δινουν. Ετσι λειτουργει η κομετρον.Εχει την ευθυνη του σερβις, και πας με την αποδειξη αγορας.Αν διαπιστωθει προβλημα σου δινουν εκεινη την ωρα αλλη κονσολα.
katsikoula Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δεν διαβασες τι εγραψα,Δεν ειπα οτι σε ολους δινουν καινουργια κονσολα.Ειπα οσες φορες πηγα μου δωσανε καινουργια γιατι δεν ειχαν παραλαβει ανακατασκευασμενες.Τωρα που εχουν στοκ απο ανακατασκευασμενες, προφανως αυτες δινουν. Ετσι λειτουργει η κομετρον.Εχει την ευθυνη του σερβις, και πας με την αποδειξη αγορας.Αν διαπιστωθει προβλημα σου δινουν εκεινη την ωρα αλλη κονσολα. κατάλαβα απλά δεν εκφράστηκα σωστά από ότι φαίνεται... όπως και να έχει σημασία έχει τι κάνουν κατά κανόνα και όχι κατά εξαίρεση. πήρα την απόφαση να την στείλω τελικά. αν όλα πάνε καλά, την επόμενη εβδομάδα θα παραλάβω την "ανακατασκευασμένη" κονσόλα μου. θα ενημερώσω Δευτερα πρωι πηγα Cometron ενα ps4 με χαλασμενο drive ενος φιλου, και μου εδωσαν μια ανακατασκευασμενη,μοντελο 10004 και οχι καινουριο μοντελο 11xxx που κυκλοφορει τωρα... Μια ματια που κοιταξα στο αποθηκακι που εχουν τις κονσολες, εχουν αρκετες απο 2nd hand. και εγω πιστευα οτι θα μου εδιναν καινουρια,αλλα εχουν ξεκινησει τις ανακυκλωσεις... και επειδη ειμαι κ ψειρας στα πραγματα,ειδα οτι στο πλαστικο μερος, αναμεσα στα καπακια διπλα απο τις usb,υπηρχαν αμυδρα καποιες ψιλο-γρατζουνιες που δεν φαινονται με το ματι,αλλα στο φως τις διακρινεις.... διαβάζοντας το μήνυμα σου αυτό και επειδή και εγώ είμαι ψείρας, το ξανασκέφτομαι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα