mikeron Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Το τζάμπα είναι πάντα καλύτερο! Άσε που έτσι όπως την είδαν αν ανεχτούν οι πελάτες αυτή την αύξηση βλέπω να έρχονται και μεγαλύτερες στην πορεία!
ntTriantafillos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Γνωρίζει κανείς αν είναι νόμιμο αυτό που κάνουν? Διότι η συμφωνία είναι για 24 μήνες σε μια Χ τιμή. Πως αυτοί σου ζητάνε παραπάνω λεφτά μετά? Θα μου φαινόταν πιο δίκαιο αν θα μπορούσες να σταματήσεις οποιαδήποτε στιγμή και όχι μόνο το πρώτο δίμηνο.ΥΓ : Από την στιγμή που έχεις 24 μήνες δέσμευση μπορείς να σπάσεις αζημίως και την τηλεφωνική σύνδεση?
gtferrari Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Γνωρίζει κανείς αν είναι νόμιμο αυτό που κάνουν? Διότι η συμφωνία είναι για 24 μήνες σε μια Χ τιμή. Πως αυτοί σου ζητάνε παραπάνω λεφτά μετά? Θα μου φαινόταν πιο δίκαιο αν θα μπορούσες να σταματήσεις οποιαδήποτε στιγμή και όχι μόνο το πρώτο δίμηνο. ΥΓ : Από την στιγμή που έχεις 24 μήνες δέσμευση μπορείς να σπάσεις αζημίως και την τηλεφωνική σύνδεση? Υπάρχει όρος μέσα στο συμβόλαιο που τους το επιτρέπει.
mikeron Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μωρέ όλα τα έχουν προβλέψει οι εταιρίες, φυσικα θα υπάρχει τέτοιος όρος, ξέρουν τι κάνουν. Αλλά ποιος κάθεται να τα διαβάσει.. 1
ramnous32 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Τα ψιλά γράμματα που λέμε που όλοι βαριούνται. Νομίζω πάντως πως αζημείως δεν μπορείς να κόψεις το τηλέφωνο και το ίντερνετ παρά μόνο την τηλεόραση. Όπως θέλουν τα κανονίζουν. Γερμανικό μοντέλο.
ilianad Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μωρέ όλα τα έχουν προβλέψει οι εταιρίες, φυσικα θα υπάρχει τέτοιος όρος, ξέρουν τι κάνουν. Αλλά ποιος κάθεται να τα διαβάσει.. Φυσικα! Το θέμα είναι όμως πως δεν είναι δεοντολογική μια τέτοια αύξηση, με το έτσι θέλω σε τέτοια εποχή, και η πιο απλή ανησυχία είναι η εξής: είναι η δεύτερη φορά που ο ΟΤΕ αναπροσαρμόζει τις τιμές στον OTEtv μεσα σε 2 χρόνια. Ποιος μου λέει εμένα ότι σε λίγο καιρό δεν θα το ξανακάνει;
mikeron Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Το θέμα είναι οτι θα ήταν πιο σωστό στους υπάρχοντες συνδρομητές να τους δοθεί η ευκαιρία να κρατήσουν την τιμη που είχαν συμφωνήσει, χωρίς τα νέα κανάλια... Αλλά αυτά για εταιρίες που σέβονται την σχέση τους με τους πελάτες...
bill2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Καλήσπερα Έχω μια απορία γιατί ο οτε είναι πιο ακριβός από τις άλλες εταιρίες για douple play αφού οι γραμμές είναι δικές του ενώ οι άλλες εταιρίες νοικιάζουν υην γραμμή και έχουν πιο πολλά έξοδα
Kootoomootoo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Αν ο οτε είχε τις ίδιες τιμές με τους εναλλακτικούς όλοι θα ήταν στον οτε τώρα.
ntTriantafillos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Καλήσπερα Έχω μια απορία γιατί ο οτε είναι πιο ακριβός από τις άλλες εταιρίες για douple play αφού οι γραμμές είναι δικές του ενώ οι άλλες εταιρίες νοικιάζουν υην γραμμή και έχουν πιο πολλά έξοδα υπάρχουν ρήτρες από την ΕΕΕΤ αν δεν κάνω λάθος για θέματα ανταγωνισμού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα