gtferrari Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα! Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα θέμα που μου έχει προκύψει! Είχα ΟΤΕ και OTE-TV για 1 χρόνο. Το συμβόλαιο μου έληξε πριν 15 μέρες. Πριν την λήξη είχα επικοινωνήσει με τον ΟΤΕ αλλά δεν μου έκαναν καμία προσφορά της προκοπής και του είπα να τα κόψουν γιατί δεν με συμφέρει και ότι θα φύγω. Έκανα λοιπόν αίτηση στην forthnet για να αλλάξω πάροχο. Μόλις έλαβε ο ΟΤΕ την αίτηση της φορητότητας με πήραν τηλέφωνο να μου κάνουν καλύτερη προσφορά για να παραμείνω στον ΟΤΕ. 42,80€ για την ακρίβεια τηλέφωνο-Ίντερνετ και φάουλ πακέτο του ΟΤΕ TV. Συμφώνησα με τον ΟΤΕ και μου είπαν να στείλω FAX για να κάνω υπαναχώρηση όπως και έκανα. Η forthnet όμως δεν διέκοψε την διαδικασία και πήρε την γραμμή. Σε συνεχή επικοινωνία με τον ΟΤΕ όμως μου είπαν να μην ανησυχώ και ότι θα πάρουν άμεσα την γραμμή πίσω απλά θα χρειαστεί να κάνω κάποια διαδικασία. Με πήραν λοιπόν σήμερα για να μου πουν την διαδικασία που θα χρειαστεί να κάνω αλλά πλέον η τιμή θα πάει στα 44,80€! Όταν του είπα ότι είχαμε συμφωνήσει ήδη στα 42,80€ μου είπαν ότι πλέον δεν ισχύει αυτή η προσφορά. Τους είπα ότι ήδη όμως έχω κάνει την υπαναχώρηση όπως μου είπαν με την προηγούμενη συμφωνία και ότι δεν μπορούν να μου την αλλάζουν τώρα που ξεκίνησα ήδη την διαδικασία και μιας και ήδη έχουμε έρθει σε συμφωνία! Μπορώ να κάνω κάτι ή απλά ή δέχομαι την προσφορά τους και γυρίζω στον ΟΤΕ ή παραμένουν στην forthnet που πλέον έχει πάει η γραμμή μου; Έχει κανένας προηγούμενη εμπειρία; ευχαριστώ πολύ!
paylidis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 για το σπάσιμο και μονο θα πηγαινα στη φορθνετ... οι τυποι στον οτε ειναι και πανακριβοί και δε νιώθουν...
Kootoomootoo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Θα έλεγα ΟΤΕ φυσικά η φορτνετ δεν έχει τίποτα τώρα στην nova ειδικά novacinema δεν βάζει τίποτα κάτι πανπάλαια μόνο και διάφορες ταινίες που ούτε καν τις ξέρω, ποδόσφαιρο τίποτα, τα 2 ευρώ τα ανέβασαν λόγο του ότι πήραν τα δικαιώματα να έχουν το champions league αλλά πιστεύω ότι τα αξίζει. Και εγώ τώρα με φορτνετ είμαι ξαφνικά την μία ημέρα με 13mbits προς εξωτερικό και την επόμενη με 3 αυτό έχει καταντήσει τώρα μαλακία τους είχα πάρει και τηλέφωνο δεν ήξεραν τι γίνεται με αυτό, μου έκαναν έλεγχο της γραμμής χωρίς λόγο λέγοντας μου ότι τόσο πιάνει προς το εξωτερικό και / ή έχω πρόβλημα το καλώδιο που συνδέω το ρουτερ με την πρίζα τηλεφώνου. Τι να πω... σε download speeds μέσα στην Ελλάδα ήταν μια χαρά αλλά προς εξωτερικό δεν ήξεραν καν οι ίδιοι τι γίνεται. Ετοιμάζομαι να πάω ΟΤΕ και εγώ ειδικά τώρα που έχουν και μπάλα τόσα κανάλια και πρωταθλήματα.
macosx4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Και σε εμένα το ίδιο μου είπαν τους είπα οτι ηχογραφουνται οι συνομιλίες και μου έδωσαν μια δώρο επιταγή 30 ευρο για την διαφορά
yansta Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ειχα κι εγω την απορια: τι γινεται οταν τελειωνει το συμβολαιο? Τωρα ειμαι στον ΟΤΕ με 32 ευρω μηνιαιο triple play. Δεν συνεχιζει με την ιδια τιμη, ε ?
Isabelle2 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Απ όσο ξέρω δεν ισχύουν, επικοινωνείς για καινούρια προσφορά. Και να έχεις το νου σου γιατί εκεί στον ΟΤΕ είναι καραγκιόζηδες. Τώρα έχουν πάει κι έχουν κάνει αύξηση 5€ σε όλα τα πακέτα, ανεξάρτητα αν ήσουν παλιός ή νέος πελάτης. Η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο δηλαδή!
bigstar Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Η τον διακόπτεις μέχρι 20/10 όπως λένε με το αζημίωτο αλλά αφορά μόνο τον OTE tv. Αν θες να διακόψεις το 3play πληρώνεις πέναλτι κανένα 150άρι...Με τον έναν ή τον άλλο θα πληρώσεις.
The Lord K. Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Καλά πλέον με αυτά που έχω ακούσει για τον ΟΤΕ δεν μου κάνει εντύπωση πλεον τίποτα. Το εκνευριστικό είναι πως τα συμβόλαια είναι έτσι γραμμένα ώστε οι πάροχοι να μπορούν να βγάζουν τις ζημιές τους ακόμα και όταν το φταίξιμο είναι όλο δικό τους. Η νοοτροπία του "λήγει το συμβόλαιο σου αλλά δεν θα σου κάνω προσφορά άμα δεν σε δω να φευγεις" είναι απαράδεκτη. Θα μου πείτε όλοι οι πάροχοι έτσι είναι λίγο πολύ, αλλά ο ΟΤΕ με τις αναπάντεχες αυξήσεις on top of everything το έχει παρακάνει!
Grey29 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Υπομονή και ίσως στον επόμενο χρόνο να δούμε χειρότερα. Πολύ πιθανό ο OTE TV να αλλάξει, η εταιρική διακυβέρνηση να πάει στους Γερμανους κτλ κτλ… Περισσότερη μονοπωλιακή συμπεριφορά φοβάμαι /σορρυ για το οφφ τοπικ/ και ελπίζω να πάνε καλά
Isabelle2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Είμαι περίεργη να μάθω... βλέπω είχες το φουλ πακέτο του OTE tv, αν σε ενδιαφέρει να γυρίσεις πάλι στον ΟΤΕ, σου είπαν μήπως αν θα γλιτώσεις την αύξηση τιμών από 20/8 που είναι γύρω στο 5ευρω καπέλο για όλους; 1
m.Zara Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δεν νομίζω να την γλιτώσει κανείς...Τι καινούριος τι παλιός 23% αύξηση και να φοβόμαστε τα χειρότερα τώρα που θα πωληθεί και άλλο 10% στην Deutsche Telekom...
gtferrari Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Είμαι περίεργη να μάθω... βλέπω είχες το φουλ πακέτο του OTE tv, αν σε ενδιαφέρει να γυρίσεις πάλι στον ΟΤΕ, σου είπαν μήπως αν θα γλιτώσεις την αύξηση τιμών από 20/8 που είναι γύρω στο 5ευρω καπέλο για όλους; Όχι δεν τα γλιτώνω! Παρόλο που είχα συμφωνήσει στα 42,80€. Μετά το άλλαξαν. Μόνο που εμένα επειδή είναι για 2 χρόνια το συμβόλαιο η επιβάρυνση είναι 2€ παραπάνω και όχι 5€.
Isabelle2 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Όχι δεν τα γλιτώνω! Παρόλο που είχα συμφωνήσει στα 42,80€. Μετά το άλλαξαν. Μόνο που εμένα επειδή είναι για 2 χρόνια το συμβόλαιο η επιβάρυνση είναι 2€ παραπάνω και όχι 5€. Νταξει τραγικός αυτός ο ΟΤΕ. Φαντάζομαι αυτούς που θα τελειωνει το συμβόλαιο τους και θα πάρουν καινούριες "καλύτερες" προσφορες για να μην πανε σε ανταγωνιστές και θα είναι πιο ακριβές οι συνδρομές από το προηγουμενο συμβόλαιο
mikeron Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δεν νομίζω να την γλιτώσει κανείς...Τι καινούριος τι παλιός 23% αύξηση και να φοβόμαστε τα χειρότερα τώρα που θα πωληθεί και άλλο 10% στην Deutsche Telekom... Όντως και εγώ πιστεύω ότι η τιμολογιακή πολιτική θα αλλάξει με την μεταβίβαση και του τελευταίου κομματιού στην DT. Και όχι με ομορφο τρόπο αμα κρίνω από το πώς το κάνουνε τώρα…
Grey29 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Πριν από λίγο διάβασα ότι κάποια ματς θα τα δείχνει και η ΕΡΤ! Οπότε νομίζω συμφέρει πιο πολύ να τα βλέπεις τζαμπέ στην ΕΡΤ κι αν έχει και κανένα που δεν το παίζει η ΕΡΤ πας και σε μια καφετέρια να το δεις! Απ το να πληρώνεις +5 ευρώ κάθε μήνα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα