tmgiorgio24 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα σε όλους . θα ήθελα να μου λύσετε μερικές απορίες περί καλωδιακής . Θα κάνω το διαμέρισμα μου ανακαίνιση κ θα κάνω καινούργια ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Θέλω να τραβήξω σε όλα τα δωμάτια γραμμή για δορυφορική τηλεόραση. 1. Με ένα καλώδιο μπορώ να έχω κ nova k otetv ταυτόχρονα; 2. Τι μπορώ μα κάνω για να βλέπω σε 2η tv (κρεβατοκάμαρα ) ότι παίζει κ στο σαλόνι (μπορώ να βάλω hdmi καλώδιο επιδαπεδιο κ να περνώ σήμα από αποκωδικοποιητή με hdmi spitter η υπάρχει άλλος τρόπος ) 3. Μπορώ να στείλω σήμα μέσω utp καλωδίου; Κατατοπιστεμε τι πρέπει να κάνω για να γίνει μια σωστή εγκατάσταση για να βλέπω tv σε σαλόνι κ κρεβατοκάμαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorScien Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 nova@ ote tv βρισκονται σε διαφορετικους δορυφορους ( 9o 13o θελεις κατοπτρο λιγο μεγαλυτερο, νομιζω για αθηνα ανα 80αρι θα ειναι καλο). φτιαχνω και εγω το σπιτι , στην θέση σου θα έπερνα ένα μεγαλο με αλουμινιο 1,2 κατοπτρο με 3 lnb με κεντρικο τον astra 19o (που είναι και ο αδυνατοτερος )και πρακεντρα lnb σε 13ο hotbird και 9 . χρησιμοποιοεισησ quatro lnb (που βγαζουν 4 εξοδουσ Η+ Η- V+ V-) ΓΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ MULTISWITCH (πρσοση όχι quad lnb που τροφοδοτουν κατευθειαν δορυφορικούς δεκτες) και περνεις Eνα multiswitch me 3*4=12 sat +1 tv terestial και εξοδους για όσες sat πριζες υπολογιζεις....και αυτές εχουν και αυτοχρονα και ter tv.... τα multiswitch εχουν δυο νουμερο το πρωτο δειχνει τις εισοδους και το δευτερι τις εξοδους πχ 13Χ4(3LNB*4=12+1TER TV ΣΕ 4 ΑΝΕΚΑΡΤΗΤΕΣ ΜΠΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ SAT KAI TER TV...) 13Χ8(3LNB*4=12+1TER TV ΣΕ 8 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΜΠΡΙΖΕΣ) http://www.skroutz.gr/c/243/aksesouar-doryforikwn.html?keyphrase=MULTISWITCH+TRIAX ME AYTO TON ΤΡΟΠΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΠΡΙΖΑ ΘΕΣ ΟΤΙ ΔΕΚΤΗ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 3 ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα