Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Όποιος κατηγορεί το σπίτι του πέφτει και τον πλακώνει λέει μια παροιμία" Τι ήθελες να σου πει; Σας κλέβουμε στα μούτρα σας; Και εφόσον γνωρίζεις από μικροοικονομία δε θα έπρεπε να σου κάνει εντύπωση, δε νομίζω ότι διαφωνούμε σε κάτι. Καλά κάνει και λέει αυτά που λέει.

Δε μου κάνει εντύπωση. Αυτό έγραψα : ότι κάνει τη δουλειά του, δηλαδή προσπαθεί να παραπλανίσει τους καταναλωτές.

Το ότι τα λέει δε σημαίνει ότι εγώ θα τα πιστέψω και ειδικά όταν προέρχονται από το στόμα ανθρώπου με τέτοια θέση...

Τέλος, δεν κάνει μικροοικονομία, αλλά marketing. Η μικροοικονομία προσπαθεί να στηριχθει σε δύο απλά γεγονότα: οι καταναλωτές θέλουν να μεγιστοποιήσουν το όφελος τους (από την ικανοποίηση της χρήσης ενός προϊόντος και από την τιμή του,κυρίως), ενώ οι επιχειρήσεις προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν το κέρδος τους πουλώντας στην υψηλότερη δυνατή τιμή που ο καταναλωτής είναι διατεθειμένος να πληρώσει. Αυτός δεν προσπαθεί να κάνει κάτι τέτοιο. Προσπαθεί να εξαπατήσει τους καταναλωτές και να αυξήσει τα κέρδη της εταιρείας του προσπαθώντας να κάνει τους καταναλωτές να πιστέψουν ότι το συμφέρον της εταιρείας του είναι και δικό τους συμφέρον. Έχει μεγάλη διαφορά...

Αυτός καλά κάνει και τα σερβίρει και εγώ καλά κάνω που δεν τα "τρώω"...

Δημοσ.

έχει... δεν το βλέπουν σαν καταναλωτές όπως και εσύ γιατι αυτοί τα πουλάνε δεν τα αγοράζουν το κόστος λοιπόν για να το αγοράσεις απο 16 σε 32 δεν ειναι πολύ μεγάλο..

το συνολικό κόστος όμως για να τα φτιάξεις είναι... και 20 ευρώ διαφορά να έχει το τσιπ των 32 απο αυτό των 16 αν φτιάξεις 100.000.000 συσκευές έχεις εξοικονομήσει 2.000.000.000€ (δυο δισεκατομμύρια ευρώ) επιλέγοντας να τα φτιάξεις με 16GB μνήμη αντί για 32...

δεν εχει λογικη αυτο που λες δεν εξοικονομει και δεν χρεωνεται τιποτα το κοστος του32 αντι για 16 θα μεταβιβαζοταν οπως και συμβαινει ηδη  στην τιμη εκτος.

Το κοστος παραγωγης παραμενει το ιδιο στα 16gb και στα 128gb το μονο που αλλαζει ειναι το κοστος της μνημης το οποιο το πληρωνεις υπερπολλαπλασια.

Δημοσ.
Σας "σκάλωσε" ποτέ update εφαρμογής που είναι εγκατεστημένη στην SD?

Σας "σκάλωσε" ο launcher με εικονίδια εφαρμογών που είναι στην SD?

Με απλά λόγια η SD ΔΕΝ είναι μια πλήρης επέκτασης της μνήμης μιας συσκευής, αλλά απλά ένα επιπλέον storage για προσωπικά αρχεία του χρήση...

Αυτό είναι δεδομένο...γι'αυτό και πολύ σωστά η Google "κλειδωσε" την εγκατάσταση εφαρμογών στην SD στις τελευταίες εκδόσεις. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ την MicroSD ούτε καν για λήψη φωτογραφιων. Μου αρκεί που έχω μέσα την μουσική μου, κάποιες σειρές αρκετών GB κτλ

• Like 1
Δημοσ.

Οι συσκευες μου εδω και χρονια ειναι αποκλειστικα Samsung και αλλαζοντας ναυαρχιδα καθε 6μηνο πανω κατω, χανω αρκετα απ την μεταπωληση ή καποια δεν τα πουλαω καν(οπως θα γινει με το galaxy alpha) γιατι πεφτουν πολυ και δεν αξιζει να το πουλησεις. Ομως λεφτα σε μια τοσο σιχαμενη εταιρια οπως την apple, δεν προκειται να δωσω ΠΟΤΕ με τα μυαλα που κουβαλαει.

Αν το ip6 ξεκινουσε με βασικη εκδοση τα 32gb ισως να το χα αγορασει αλλα οχι δεν δεχομαι να με δουλευουν μες τα μουτρα μου.

P.s Οσοι εχετε iphone δεν εχετε φραγκο. 1 φορα τα σκασατε για iphone κι εκτοτε με 150-200 το χρονο παιρνετε το καινουριο ενω οσοι ασχολουμαστε με android ναυαρχιδες δινουμε καθε χρονο τα διπλα και τριπλα χρηματα.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ολοφάνερο ότι η ιστορία με τα 16Gb δεν γίνεται επειδή θα τους στοιχίσει ακριβότερα να τα καταργήσουν και να βάλουν 32Gb, αλλά για να σπρώξουν όσο πιο πολύ μπορούν το icloud. Νομίζω δεν θέλει και πολύ να το καταλάβουμε αυτό.

Μικρός αποθηκευτικός χώρος σημαίνει περισσότερες συνδρομές στην εν λόγω υπηρεσία. Από αυτό θα βγάλουν λεφτά, όχι από τη μνήμη της συσκευής που τους έρχεται φθηνότερα.

Πέρα από τη βλακεία με το ότι και καλά δείνουν βάρος σε άλλα εξαρτήματα, το λέει και ο ίδιος στο τέλος.

Δημοσ.

Πόσο πιο τραγελαφικος ο τύπος. Άκου λέει δεν μπορούν να βάλουν βασική έκδοση πάνω από 16gb μην μπουν μέσα. Τα πιστεύει και τα λέει? Ξυπνατε ω ρε παλικάρια κοιτάξτε πια είναι η εταιρία που τα σκάτε κάθε χρόνο.

Για την ιστορία έχω βασική έκδοση 32gb στο note 3 με εφαρμογές/παιχνίδια και ακομα 2 κάρτες 32gb Micro sd από 20 ευρώ η κάθε μία στις οποίες έχω μουσική σειρές ταινίες. Κάντε το λογαριασμό πόσο θέλετε για 96gb στο iPhone. 200 δις απόθεμα και θα μπουν και μέσα.

Oppo find 7a 2800mAh with turbo charging

Oneplus One 3100mAh without turbo charging

iPhone 6 plus 2915mAh without turbo charging

gallery_184578_1528_54408.jpg

Τόσες ώρες κάνει να φορτισει? Σε 90 λεπτά ίσως λιγότερο από 0% πάει 100% στο noteli με τα 3200ma μπαταρίας.

Η APLE ειναι εταιρια software kai design ..καπου ειναι λογικο να μην εχει καλο hardware.. εκεινο που δεν ειναι λογικο και με εκνευριζει ειναι να περνανε το διπυρηνο 720π με ενα γιγα ραμ για high end με τιμη lux ..ε οχι .. καποτε το iphone eixe kalo ηρδςαρε για την εποχη του.. οθονες ..τωρα ειναι αστειο..δηλαδη πραγματα 4ετιας και βαλε

Ναι το 2007 ήταν το τοπ κινητό μιας και η Nokia είχε κολλήσει στο Symbian. Πάλι είχε τραγικές ελλείψεις αλλά μεταξύ τυφλών επικρατεί ο μονοφθαλμος. Από το 2007 μέχρι σήμερα δεν έχει εξελιχθεί καθόλου όμως αυτό είναι το πρόβλημα.

Ο άνθρωπος έπρεπε να υπερασπιστεί τις αποφάσεις τις εταιρείας που τον ταϊζει και το έκανε. Από εκεί και πέρα, εμένα προσωπικά που έχω αρκετά προϊόντα της Apple, κάθε φορά που ακούω τέτοιες απαντήσεις μου έρχεται να του πετάξω ένα 16αρι στη μούρη και να του πω να πάει να ....... βάλει τις φωτογραφίες του, τη μουσική του που τόσο προωθούν και τις άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιεί και να μας πει πως το καταφέρνει. Άντε γιατί κάτι τέτοια ακούω και the worlds most advanced operating system, και μου έρχεται να τους στείλω από εκεί που ήρθαν.

Ξεκαβαλήστε....

Εσύ φταις φίλε που στηρίζεις κάτι που θεωρείς ότι σε κοροιδευει. Με το να το λες δεν γίνετε τίποτα.

Έχω ν πω για αυτον που είπε για τα iship ότι έχουμε 50 για δωρεάν στο one drive πόσα στο Google drive και Dropbox δωρεάν. ..... εσείς πληρώνεται λεφτά για 16 gb επιπλέον. ...

Μην συγκρίσεις cloud με sd δεν υπάρχει καμία επαφή. Και εγώ έχω 50gb στο mega με ότι αρχεία θέλω αλλά είναι για περιπτωσεις ανάγκης. Η sd είναι άμεσο μέσον χωρίς να βασιζεσε στα mb του πακέτου που έχω.

Mε 100+ ευρω αγοραζω πεντε χαλαρα microsd των 32 GB class 10 και αν το κινητο εχει sd card το icloud το εχεις χ....νο κανονικοτατα χωρις να ανεβαινουν τα προσωπικα δεδομενα σου πουθενα.Αυτο λεγεται ιδιωτικοτητα και οχι να ανεβαινουν τα δεδομενα σου σε ενα ματσο servers αναλογως των γουστων πολλων.Αλλα μαλλον κι αυτο ως αιτια βρισκεται μεσα στο "παιχνιδι"...ολα στο νετ και στη φορα!

Τα bluray τα 25 ειναι παμφηνα και τα 50 επισης προσιτοτατα.Το καις και ξερεις οτι θα ειναι εκει μεχρι να λιωσεις.Ολα τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε...τον εχουν τεμπελιασει τον κοσμο τοσο πολυ που σκεφτονται ακομη πως να γραψουν τα δεδομενα τους σε ενα δισκακι.Καταντια...

Να μην σχολιασω τα περι μπαταριας γιατι θα γελασει και το παρδαλο εριφιον.Mετα μιλανε για καινοτομια.

Καλα λενε μερικα παιδια μεταξυ σοβαρου και αστειου οτι αυτη η εταιρεια αρχισε να πηγαινει την τεχνολογια πισω αντι μπροστα και το θεωρουνε και καινοτομια.Ποσο δουλεμα ακομη...σεβαστες οι επιθυμιες και τα γουστα οσων γουσταρουν apple αλλα εκει περα με τις δικαιολογιες τους κατι δεν παει καλα.

Να θυμίσω το περσινό fappening? Αυτή είναι η ασφάλεια του icloud. Όσο για τα δισκακια με τόσο φθηνους σκληρούς τα δισκάκια είναι μόνο για τίποτα πολύ προσωπικά δεδομένα.

Να σας διακόψω λίγο? Αυτό το θέμα με τις SD γιατί δεν το αναλύετε λίγο πιο ρεαλιστικά? Το κάνετε επίτηδες με το να κρύβετε τις αδυναμίες μιας εξωτερικής μνήμης?

Μια SD είναι μια χαρά για να αποθηκεύεις τη μουσική σου και τις φωτό σου και γενικώς πράγματα που μπορείς να μεταφέρεις εύκολα σε άλλες συσκευές. Μέχρι εδώ οκ, εξάλλου και γω στο Z3 με τα 16gb του έβαλα μια 32gb sd γιατί δεν έφτανε η μνήμη ούτε για πλάκα.

Για άλλη χρήση όμως όπως για apps κλπ αρχίζουν τα προβλήματα... Όποιος έχει τις περισσότερες εφαρμογές του εγκατεστημένες στην SD σίγουρα θα με καταλάβει αμέσως.

Δοκιμάσατε ποτέ να κάνετε restore στη συσκευή ενώ έχετε apps στην SD?

Με απλά λόγια η SD ΔΕΝ είναι μια πλήρης επέκτασης της μνήμης μιας συσκευής, αλλά απλά ένα επιπλέον storage για προσωπικά αρχεία του χρήση...

Να τος ο σωστός mod. Τόσα χρόνια Apple κινητά και πήρες το καταπληκτικό z3 στα 400. Από μένα μπράβο χωρίς καμία δόση ειρωνείας. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι.

• Like 1
Δημοσ.

Να σας διακόψω λίγο? Αυτό το θέμα με τις SD γιατί δεν το αναλύετε λίγο πιο ρεαλιστικά? Το κάνετε επίτηδες με το να κρύβετε τις αδυναμίες μιας εξωτερικής μνήμης?

Μια SD είναι μια χαρά για να αποθηκεύεις τη μουσική σου και τις φωτό σου και γενικώς πράγματα που μπορείς να μεταφέρεις εύκολα σε άλλες συσκευές. Μέχρι εδώ οκ, εξάλλου και γω στο Z3 με τα 16gb του έβαλα μια 32gb sd γιατί δεν έφτανε η μνήμη ούτε για πλάκα.

Για άλλη χρήση όμως όπως για apps κλπ αρχίζουν τα προβλήματα... Όποιος έχει τις περισσότερες εφαρμογές του εγκατεστημένες στην SD σίγουρα θα με καταλάβει αμέσως.

Δοκιμάσατε ποτέ να κάνετε restore στη συσκευή ενώ έχετε apps στην SD?

Η sd ειναι καθαρα για φωτο,βιντεο,μουσικη που συνηθως αυτα ειναι που ροκανιζουν και ολη την εσωτερικη μνημη.

Προβλημα με update εφαρμογης και με εικονιδια δεν ειχα αλλα και παλι προτιμω να τα γραφω στην εσωτερικη

Δημοσ.

αρα δηλαδη τοσα χρονια με μικρη μπαταρια και μικρη οθονη που ηταν 3gs-4-4s και τα πουλαγε οπως ολοι θυμασται 629-659 τελευταια τιμη μας επιανε τον κωλο και λεγαμε και ευχαριστω.τωρα θα αυξηθει η τιμη του τελικου προιοντος αν το κανει 32gb;μμμμμ...............δεν μας πειθει....απλα βγαζει κερδος σε κατι πιο οικονομικο.και καλα κανει.εμεις που τα αγοραζουμε φταιμε.

η καθε εφαρμογη ειναι 1gb με 6 εφαρμογες viber facebook τελος η συσκευη και λεει οτι παρεχει cloud 5gb free και μετα πιασιμο κωλου!!μπα οχι...τον πιανω μονος μου.ευχαριστω πολυ!!

• Like 1
Δημοσ.

αρα δηλαδη τοσα χρονια με μικρη μπαταρια και μικρη οθονη που ηταν 3gs-4-4s και τα πουλαγε οπως ολοι θυμασται 629-659 τελευταια τιμη μας επιανε τον κωλο και λεγαμε και ευχαριστω.τωρα θα αυξηθει η τιμη του τελικου προιοντος αν το κανει 32gb;μμμμμ...............δεν μας πειθει....απλα βγαζει κερδος σε κατι πιο οικονομικο.και καλα κανει.εμεις που τα αγοραζουμε φταιμε.

η καθε εφαρμογη ειναι 1gb με 6 εφαρμογες viber facebook τελος η συσκευη και λεει οτι παρεχει cloud 5gb free και μετα πιασιμο κωλου!!μπα οχι...τον πιανω μονος μου.ευχαριστω πολυ!!

Που να μην ήσουν και iPhone lover δηλαδή τι θα εγραφες.

Δημοσ.

Που να μην ήσουν και iPhone lover δηλαδή τι θα εγραφες.

ετσι ειναι δυστυχως.τα εχω χρυσοπληρωσει και πραγματικα η δυναμικη αυτης της εταιρειας ειναι μεγαλυτερη και απο της coca cola.

εχει καταφερει ενα προιον να το κανει απαραιτητο ενω δεν ειναι.και ουτε ειναι τοσο τουμπανο!!

• Like 1
Δημοσ.

Άντε να τα ξαναπούμε περί Apple και επιλογών στα προϊόντας της:

Δεν υπάρχει ΟΥΔΕΙΣ λόγος, να φτιάξουν κινητό με...8 πυρήνες, με... 32ΜΡ κάμερα, με... 800GBs χωρητικότητα, με... 5000mah μπαταρία κτλ.! Και εξηγούμε...

1) Τα μισά φράγκα που "χώνεις" για να πάρεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ με το "μήλο" για λογότυπο πάνω του, είναι το... ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ! Σαν το iOS ή το MacOS δεν υπάρχουν, επιτέλους χωνέψτε το. Είχα τα πάντα πριν αρχίσω να αγοράζω (λόγο της εργασίας μου) προϊόντα Apple. Είχα υπερσύγχρονα Windows PCs, είχα WinMob & Android κινητά, όλα πανάκριβα και επώνυμα μοντέλα (όχι του σορού). Όταν έκανα "μετάβαση" στην Apple, αντιλήφθηκα τί σημαίνει "λειτουργικό". Εκεί που στα άλλα ήθελες με το τσουβάλι RAM & υπολογιστική ισχύ, με τα Apple έκανες τέλεια την δουλειά σου με 2-3 ετών παλιότερο μοντέλο!
Έχω βάλει Samsung Note δίπλα με iPhone 6+, έχω ανοίξει 7-8 εφαρμογές και στα δύο...και ο...Τόμος "Για Σας Παιδιά" κινητό της Samsung άρχιζε να τα "παίζει" (και να τηγανίζεις αυγά απ' την θερμοκρασία), ενώ το "μηλόφωνο" πετούσε - γιατί ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ... επιτέλους γιατί δεν το καταλαβαίνετε;... τα Apple λειτουργικά ΟΣΕΣ εφαρμογές κι αν έχεις ανοικτές, ουσιαστικά τις έχουν "shut-down" και ΟΛΗ η μνήμη και η υπολογιστική ισχύ πηγαίνει στην μία και μόνη εφαρμογή που έχεις ανοικτή και δουλεύεις! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!

Το 'χω καρα-τσεκάρει, το 'χω δει με τα ίδια μου τα μάτια - και ήμουν ΜΕΓΑΣ "ΧΕΪΤΕΡ" της Apple πριν πάρω το πρώτο "μηλο-μηχάνημα"...και άλλαξα εντελώς γνώμη.

2) Δεν χρειάζεστε κάμερα άνω των 5ΜΡ. Ρωτήστε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ φωτογράφο! Μόνο οι επαγγελματίες χρειάζονται παραπάνω ΜΡ, για τους ευνόητους λόγους της δουλειάς τους - και ΑΝΑΛΟΓΑ με το θέμα που θα "σουτάρουν". Και τα ΜΡ δεν κάνουν την διαφορά - ανοίξτε και κάνα βιβλίο φωτογραφίας να μορφωθείτε. Ο ΦΑΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ! Μια παμπάλαια Panasonic ψηφιακή που έχω με 8ΜΡ, βγάζει υπερ-μαμάτες φωτό σε σχέση με μια σύγχρονη φοβερή Nikon του κουμπάρου μου, διότι η δική μου έχει LEICA φακό πάνω ενώ του κουμπάρου έναν ΦΘΗΝΟ ΝΙΚΟΝ φακό! (Έχει μια "μικρή διαφορά" ο ένας φακός απ' τον άλλον, ψάξτε το)...

3) Για...κινητό και όχι για...υπολογιστή τσέπης, τα 16GBs είναι υπερ-αρκετά κατ' εμέ. Μιλάμε (επαναλαμβάνω) για...ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, όχι για υπολογιστή! Αν θέλετε να 'χετε την συσκευή του...Σποκ του ΣταρΤρεκ ή του... Χαν Σόλο, οκ... μάλλον δεν είναι αρκετά τα 16GBs. Για μένα, είναι ΥΠΕΡ-ΑΡΚΕΤΑ! Έχω το 6άρι (το "απλό", όχι το + ) απ' την πρώτη περίπου στιγμή που βγήκε, το 'χω τιγκάρει με καμιά 300 τραγούδια, έχω καμιά 10ριά βίντεο του παιδιού, καμιά 40ριά φωτό του παιδιού, μπόλικες εφαρμογές, γύρω στα 12-15 παιχνίδια (2-3 μάλιστα μεγάλου μεγέθους)...και διαθέτω ΑΚΟΜΑ... 3GBs χώρο!!!!!!
Τι διάολο άλλο θέλετε να περάσετε μέσε σ' ένα...ΤΗΛΕΦΩΝΟ, τους... παγκόσμιους χάρτες του...Γαλαξία, σε... TIF format;!

4) Μπαταρία... Έχω αμερικάνικο μοντέλο 6άρι. Το αναφέρω, γιατί λένε ότι το απλό 6άρι "πάσχει" απ' το μεγαλύτερο 6+ (στο θέμα μπαταρίας). Εμένα, με κανονική καθημερινή χρήση (λίγες κλήσεις, κάμποσα μηνύματα, μπόλικο άκουσμα τραγουδιών, λίγο σερφάρισμα στο διαδίκτυο, λίγη ώρα GoogleMaps για navigation)... η μπαταρία μου κρατά από... ΤΡΕΙΣ ΕΩΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ! Θέλετε πιστέψτε το, θέλετε όχι, αδιαφορώ. Το φορτίζω (το κινητό) 1 φορά την βδομάδα, ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΟ (μερικές φορές που το "ξεσκίζω"). Και δεν χρειάζεται... οκτακόσιες ώρες να φορτιστεί το 6άρι μου, γύρω στις 2 ωρίτσες χρειάζεται να γίνουν ΟΛΟΙ ΟΙ 3 ΚΥΚΛΟΙ πλήρης φόρτισης...

...Αυτά. Δεν ξέρω τί θα κάνετε ή τί θα επιλέξετε εσείς, αλλά εγώ εάν πχ. μου χάριζαν το νέο Note (το 'δα χθες, το πήρε ο διευθυντής μου), θα το 'δινα και θα αγόραζα το 6+ που τελικά...μετανιώνω που δεν πήρα (λόγο μεγέθους) - δεν είναι και τόσο "γκουμούτσα" τελικά, το βλέπω καθημερινά εδώ στο γραφείο και μια χαρά μέγεθος είναι (πια) στα μάτια μου.

• Like 2
Δημοσ.

Νασαι καλα φιλος παραλιγο να μου βγει ο καφες απτην μυτη με ολα αυτα λολ

Ειδικα αυτο με το νοτε και το 6 πλας...για αυτο με την μπαταρια δεν το σχολιαζω μαλλον για το 3210 θα μιλας

Α και κοψε τα ληγμενα μαν

• Like 2
Δημοσ.

Δε μου κάνει εντύπωση. Αυτό έγραψα : ότι κάνει τη δουλειά του, δηλαδή προσπαθεί να παραπλανίσει τους καταναλωτές.

Το ότι τα λέει δε σημαίνει ότι εγώ θα τα πιστέψω και ειδικά όταν προέρχονται από το στόμα ανθρώπου με τέτοια θέση...

Τέλος, δεν κάνει μικροοικονομία, αλλά marketing. Η μικροοικονομία προσπαθεί να στηριχθει σε δύο απλά γεγονότα: οι καταναλωτές θέλουν να μεγιστοποιήσουν το όφελος τους (από την ικανοποίηση της χρήσης ενός προϊόντος και από την τιμή του,κυρίως), ενώ οι επιχειρήσεις προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν το κέρδος τους πουλώντας στην υψηλότερη δυνατή τιμή που ο καταναλωτής είναι διατεθειμένος να πληρώσει. Αυτός δεν προσπαθεί να κάνει κάτι τέτοιο. Προσπαθεί να εξαπατήσει τους καταναλωτές και να αυξήσει τα κέρδη της εταιρείας του προσπαθώντας να κάνει τους καταναλωτές να πιστέψουν ότι το συμφέρον της εταιρείας του είναι και δικό τους συμφέρον. Έχει μεγάλη διαφορά...

Αυτός καλά κάνει και τα σερβίρει και εγώ καλά κάνω που δεν τα "τρώω"...

Λάθος. Για την κατανομή πόρων μιλάει τα συμπεράσματα που βγάζεις είναι δικά σου.

Δημοσ.

Άντε να τα ξαναπούμε περί Apple και επιλογών στα προϊόντας της:

Δεν υπάρχει ΟΥΔΕΙΣ λόγος, να φτιάξουν κινητό με...8 πυρήνες, με... 32ΜΡ κάμερα, με... 800GBs χωρητικότητα, με... 5000mah μπαταρία κτλ.! Και εξηγούμε...

1) Τα μισά φράγκα που "χώνεις" για να πάρεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ με το "μήλο" για λογότυπο πάνω του, είναι το... ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ! Σαν το iOS ή το MacOS δεν υπάρχουν, επιτέλους χωνέψτε το. Είχα τα πάντα πριν αρχίσω να αγοράζω (λόγο της εργασίας μου) προϊόντα Apple. Είχα υπερσύγχρονα Windows PCs, είχα WinMob & Android κινητά, όλα πανάκριβα και επώνυμα μοντέλα (όχι του σορού). Όταν έκανα "μετάβαση" στην Apple, αντιλήφθηκα τί σημαίνει "λειτουργικό". Εκεί που στα άλλα ήθελες με το τσουβάλι RAM & υπολογιστική ισχύ, με τα Apple έκανες τέλεια την δουλειά σου με 2-3 ετών παλιότερο μοντέλο!

Έχω βάλει Samsung Note δίπλα με iPhone 6+, έχω ανοίξει 7-8 εφαρμογές και στα δύο...και ο...Τόμος "Για Σας Παιδιά" κινητό της Samsung άρχιζε να τα "παίζει" (και να τηγανίζεις αυγά απ' την θερμοκρασία), ενώ το "μηλόφωνο" πετούσε - γιατί ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ... επιτέλους γιατί δεν το καταλαβαίνετε;... τα Apple λειτουργικά ΟΣΕΣ εφαρμογές κι αν έχεις ανοικτές, ουσιαστικά τις έχουν "shut-down" και ΟΛΗ η μνήμη και η υπολογιστική ισχύ πηγαίνει στην μία και μόνη εφαρμογή που έχεις ανοικτή και δουλεύεις! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!

Το 'χω καρα-τσεκάρει, το 'χω δει με τα ίδια μου τα μάτια - και ήμουν ΜΕΓΑΣ "ΧΕΪΤΕΡ" της Apple πριν πάρω το πρώτο "μηλο-μηχάνημα"...και άλλαξα εντελώς γνώμη.

2) Δεν χρειάζεστε κάμερα άνω των 5ΜΡ. Ρωτήστε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ φωτογράφο! Μόνο οι επαγγελματίες χρειάζονται παραπάνω ΜΡ, για τους ευνόητους λόγους της δουλειάς τους - και ΑΝΑΛΟΓΑ με το θέμα που θα "σουτάρουν". Και τα ΜΡ δεν κάνουν την διαφορά - ανοίξτε και κάνα βιβλίο φωτογραφίας να μορφωθείτε. Ο ΦΑΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ! Μια παμπάλαια Panasonic ψηφιακή που έχω με 8ΜΡ, βγάζει υπερ-μαμάτες φωτό σε σχέση με μια σύγχρονη φοβερή Nikon του κουμπάρου μου, διότι η δική μου έχει LEICA φακό πάνω ενώ του κουμπάρου έναν ΦΘΗΝΟ ΝΙΚΟΝ φακό! (Έχει μια "μικρή διαφορά" ο ένας φακός απ' τον άλλον, ψάξτε το)...

3) Για...κινητό και όχι για...υπολογιστή τσέπης, τα 16GBs είναι υπερ-αρκετά κατ' εμέ. Μιλάμε (επαναλαμβάνω) για...ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, όχι για υπολογιστή! Αν θέλετε να 'χετε την συσκευή του...Σποκ του ΣταρΤρεκ ή του... Χαν Σόλο, οκ... μάλλον δεν είναι αρκετά τα 16GBs. Για μένα, είναι ΥΠΕΡ-ΑΡΚΕΤΑ! Έχω το 6άρι (το "απλό", όχι το + ) απ' την πρώτη περίπου στιγμή που βγήκε, το 'χω τιγκάρει με καμιά 300 τραγούδια, έχω καμιά 10ριά βίντεο του παιδιού, καμιά 40ριά φωτό του παιδιού, μπόλικες εφαρμογές, γύρω στα 12-15 παιχνίδια (2-3 μάλιστα μεγάλου μεγέθους)...και διαθέτω ΑΚΟΜΑ... 3GBs χώρο!!!!!!

Τι διάολο άλλο θέλετε να περάσετε μέσε σ' ένα...ΤΗΛΕΦΩΝΟ, τους... παγκόσμιους χάρτες του...Γαλαξία, σε... TIF format;!

4) Μπαταρία... Έχω αμερικάνικο μοντέλο 6άρι. Το αναφέρω, γιατί λένε ότι το απλό 6άρι "πάσχει" απ' το μεγαλύτερο 6+ (στο θέμα μπαταρίας). Εμένα, με κανονική καθημερινή χρήση (λίγες κλήσεις, κάμποσα μηνύματα, μπόλικο άκουσμα τραγουδιών, λίγο σερφάρισμα στο διαδίκτυο, λίγη ώρα GoogleMaps για navigation)... η μπαταρία μου κρατά από... ΤΡΕΙΣ ΕΩΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ! Θέλετε πιστέψτε το, θέλετε όχι, αδιαφορώ. Το φορτίζω (το κινητό) 1 φορά την βδομάδα, ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΟ (μερικές φορές που το "ξεσκίζω"). Και δεν χρειάζεται... οκτακόσιες ώρες να φορτιστεί το 6άρι μου, γύρω στις 2 ωρίτσες χρειάζεται να γίνουν ΟΛΟΙ ΟΙ 3 ΚΥΚΛΟΙ πλήρης φόρτισης...

...Αυτά. Δεν ξέρω τί θα κάνετε ή τί θα επιλέξετε εσείς, αλλά εγώ εάν πχ. μου χάριζαν το νέο Note (το 'δα χθες, το πήρε ο διευθυντής μου), θα το 'δινα και θα αγόραζα το 6+ που τελικά...μετανιώνω που δεν πήρα (λόγο μεγέθους) - δεν είναι και τόσο "γκουμούτσα" τελικά, το βλέπω καθημερινά εδώ στο γραφείο και μια χαρά μέγεθος είναι (πια) στα μάτια μου.

1) Διότι δεν έχει multitasking

2) Ντάξει.. καλή κάμερα έχει για κινητό..

3) με τι ανάλυση τραβάς βίντεο;vga;

Για κάθε 8 λεπτά βίντεο σε 1080p θες 1gb

Εμένα δεν μου φτάνουν τα 16gb.Μόνο το offline navigator θέλει 5gb

Ναι τηλέφωνο είναι, Και επειδή είναι τηλέφωνο όταν βρεθούμε από κοντά θέλω να μου στείλεις κάνα δυο τραγούδια και κάνα φώτο με Bluetooth..ok;

4)τρείς τέσσερις μέρες;; Δεν σε πιστεύω

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...