Προς το περιεχόμενο

Note 10.1 p6000 αξιζει?

darkdemon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω το note 10.1  2014 p6000 ( απλο wifi).

Oi λογοι ειναι: 1)Διαβασμα pdf της σχολής καθως και σημειωσεις πανω σε αυτα και γενικοτερα πανω σε βιβλια pdf

2) Να κραταω καποιες σημειωσεις ηλεκτρονικα (my lectures)

3) απλη χρηση κανα facebook, flipboard και πολυ surfing 

Θεωρειτε οτι στα 300 ευρω που δινω ειναι καλη λυση και γενικοτερα αξιζει οντας 2 ετων tablet? Επιπλεον

εχει exynos ο οποιος εχω διαβασει οτι κολλαει? ισχυει?(αν βαλω nova?)

ευχαριστω εκ των προτερων.

PS να ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ παιδια, αυτο πρωτα απο ολα, εχω σιχαθει τα lags sto xperia sp και δεν μπορω αλλο λαγκ

Επεξ/σία από darkdemon
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι μια χαρα συσκευη γενικα, αλλα οτι εχει lag εχει, ειδικα με την στοκ ρομ δεν το λες σμουθ εμπειρια. Το ειχα καποιους μηνες και σε σχεση με το Z2 που εχω τωρα ειναι η μερα με την νυχτα απο πλευρας περφορμανς. Παντως η οθονη ειναι πολυ καλη, το πενακι ειναι χρησιμο και εχει μουλτι γουιντος που βολευει πολυ.

Καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω το note 10.1  2014 p6000 ( απλο wifi).

Oi λογοι ειναι: 1)Διαβασμα pdf της σχολής καθως και σημειωσεις πανω σε αυτα και γενικοτερα πανω σε βιβλια pdf

2) Να κραταω καποιες σημειωσεις ηλεκτρονικα (my lectures)

3) απλη χρηση κανα facebook, flipboard και πολυ surfing 

Θεωρειτε οτι στα 300 ευρω που δινω ειναι καλη λυση και γενικοτερα αξιζει οντας 2 ετων tablet? Επιπλεον

εχει exynos ο οποιος εχω διαβασει οτι κολλαει? ισχυει?(αν βαλω nova?)

ευχαριστω εκ των προτερων.

PS να ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ παιδια, αυτο πρωτα απο ολα, εχω σιχαθει τα lags sto xperia sp και δεν μπορω αλλο λαγκ

Έχω γεμισει το φόρουμ απαντήσεις  με την εν λόγω απορία , αλλά κάνεις που ρωτάει δεν ψαχνει εδώ μέσα τη απάντηση .....

Με για σου και όταν θα δεις ότι λαγκαρει σαν τρελο, βάλε αγγελία να το πουλήσεις

Πρωτα απ'ολα ευχαριστω για τις απαντησεις

Δευτερον, μιλαμε για τοσο πολυ λαγκ ? Τσεκαρα πολλα βιντεο δειχνουν καποιο λαγκ αλλα δεν ξερω. Ακομα και εαν του περασω κανα Nova launcher κλπ?

τα ιδια ισχυουν και για το Ρ605 ?γιατι ειμαι κι εγω σε αναζητηση και δε μπορω να βγαλω ακρη.. Για την ιδια χρηση που αναφερετε και πανω , καποιος που γνωριζει μηπως μπορει να προτεινει κατι ?

τα ιδια ισχυουν και για το Ρ605 ?γιατι ειμαι κι εγω σε αναζητηση και δε μπορω να βγαλω ακρη.. Για την ιδια χρηση που αναφερετε και πανω , καποιος που γνωριζει μηπως μπορει να προτεινει κατι ?

Απαντω και λέω ότι το μοντέλο με τον snap800 είναι μια χαρά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολα αυτα δηλαδη απο τον exynos ε? Αρα παμε η στο μοντελο 10.1 με LTE η στο απλο wifi με 12.2( εκτος αν και αυτο εχει exynos).    Kostasfalcon μιας και λογικα ησουν κατοχος απο μπαταρια ησουν ευχαριστημενος?

Επεξ/σία από darkdemon

Ολα αυτα δηλαδη απο τον exynos ε? Αρα παμε η στο μοντελο 10.1 με LTE η στο απλο wifi με 12.2( εκτος αν και αυτο εχει exynos).    Kostasfalcon μιας και λογικα ησουν κατοχος απο μπαταρια ησουν ευχαριστημενος?

Ο αδελφός μου εκανε το λάθος να το παρει, και εγώ απλά παιδευτικα για να του το φέρω κάπως στα μέτρα του (έχει και iPad air2) αλλά αδίκως καθώς ο exynos τα ζώα μου αργά....

Όλα τα WiFi μοντέλα έχουν τον exynos μόνο.....

Μπαταρία, η κλασική διαχείριση που κάνει το android.....όχι κάτι το ιδιαίτερο δηλαδή.....

Ειναι μια χαρα συσκευη γενικα, αλλα οτι εχει lag εχει, ειδικα με την στοκ ρομ δεν το λες σμουθ εμπειρια. Το ειχα καποιους μηνες και σε σχεση με το Z2 που εχω τωρα ειναι η μερα με την νυχτα απο πλευρας περφορμανς. Παντως η οθονη ειναι πολυ καλη, το πενακι ειναι χρησιμο και εχει μουλτι γουιντος που βολευει πολυ.

Εάν θεωρείς οτι το Ζ2 με LP είναι τίποτα λιγότερο από Smooth εμπειρία,τότε είσαι προκατελειμενος κ απλά δεν έχεις δουλέψει με την εν λόγω συσκευή. Το μόνο θεμα με

KitKat ήταν η κακή απόκριση της αφής το οποίο ευτυχώς λύθηκε με το LP.

Πραγματικά ευχαριστημένος με το εν λόγω Sony όπως κ το αντίστοιχο κινητο Z1.

Πριν 2 εβδομαδες αγορασα το P605 και μεχρι τωρα ειμαι σουπερ ευχαριστημενος...Κι εμενα ο ενδιασμος μου ηταν για το P600 οτι εχει το ΕXYNOS 5 και γι αυτο κατεληξα σε αυτο...μεχρι τωρα πολυ ευχαριστημενος....

Ειναι το πρωτο μου tablet και δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια να σου πω την αληθεια οποτε οτι σου πω θα ειναι καθαρα οπως το βλεπω εγω και οχι συγκριτικα με κατι αλλο.

Μπαταρια: Καθε μερα θελει φορτιση. Αλλα αυτο που με προβληματισε λιγο ειναι οτι αργει να φορτισει ειδικα οταν το φορτιζεις και το δουλευεις.Αν το κλεισεις φορτιζει πιο γρηγορα.Λογικα ολα αυτα απλα θα ηθελα να ηταν πιο γρηγορη η φορτιση του....

Multitasking οταν λες εννοεις να εχεις πολλες εφαρμογες ανοιχτες? Αν ειναι αυτο τοτε απο θεμα κολληματων δεν εχω κανενα προβλημα.

Να φανταστεις οταν βρηκα πως μπορω να βλεπω ποιες εφαρμογες ειναι ανοιχτες ενω νομιζα οτι τις ειχα κλεισει ετρεχαν καμια 10αρια και δεν ειχα δει κανενα προβλημα με κολληματα.

Προφανως ειχε ομως θεμα με καταναλωση μπαταριας αλλα το να ζοριστει δεν παρατηρησα κατι τετοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...