nikosops Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Καλησπερα. Μου χαλασε η καρτα γραφικων ,μια asus 7950 , την εστειλα στο καταστημα που την αγορασα και μ λενε οτι δεν ισχυει η εγγυηση γιατι πανω στη καρτα υπηρχει ενα αυτοκολητο με ενα κωδικο το οποιο δε υπαρχει τωρα. αυτο το ειχα ξεκολησα γτ ειχε ξεφτυσει. Υπαρχει περιπτωση να βρω απο καπου αλλου τον κωδικο;
nikosops Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 στο κουτι της καρτα γραφει αλλους κωδικους και αυτοι απο το καταστημα μ λενε οτι χρειαζεται και αυτος ο κωδικος!!
k0nan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Επίτηδες το κάνουν για να μην την αλλάξουν, είχα και εγώ περίπου παρόμοιο πρόβλημα με τροφοδοτικό από γνωστό μαγαζάκι των Χανίων.
nikosops Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 και τι εκανες? μιλησες με τον κατασκευαστη και στο αντικατεστησαν ή δε εγινε τιποτα;
Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Επίτηδες το κάνουν για να μην την αλλάξουν, είχα και εγώ περίπου παρόμοιο πρόβλημα με τροφοδοτικό από γνωστό μαγαζάκι των Χανίων. Ναι γιατί το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο πάνω στην κάρτα είναι για διακοσμητικούς σκοπούς.
nikosops Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ναι γιατί το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο πάνω στην κάρτα είναι για διακοσμητικούς σκοπούς. δε γινεται να ειναι για διακοσμητικους σκοπους αφου λενε οτι χωρις αυτο δε ισχυει η εγγυηση
Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 δε γινεται να ειναι για διακοσμητικους σκοπους αφου λενε οτι χωρις αυτο δε ισχυει η εγγυηση εγω φυσικά το καταλαβαίνω,στον φίλτατο που έγραψε ότι θέλουν να σε ταλαιπωρήσουν απάντησα. Χωρίς το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο δεν ισχύει καμία εγγύηση και λογικά δεν θα ισχύει ούτε απ το εργοστάσιο. Κράτα μικρό καλάθι. Αν δεις και δεν γίνεται κάτι απο ελλάδα,μίλα απ ευθείας με asus μήπως και σταθείς τυχερός.
Sakiz105 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 εγω φυσικά το καταλαβαίνω,στον φίλτατο που έγραψε ότι θέλουν να σε ταλαιπωρήσουν απάντησα. Χωρίς το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο δεν ισχύει καμία εγγύηση και λογικά δεν θα ισχύει ούτε απ το εργοστάσιο. Κράτα μικρό καλάθι. Αν δεις και δεν γίνεται κάτι απο ελλάδα,μίλα απ ευθείας με asus μήπως και σταθείς τυχερός. αυτοί οι αριθμοί είναι και πάνω στο pcb της κάρτας.Δεν χρειάζεται το χαρτάκι.Ο μόνος λόγος που το κάνουν είναι επειδή η κάρτα είναι 3 χρονών και το μαγαζί μόνο χασούρα θα έχει (μεταφορικά στην αντιπροσωπεία) και απότι κατάλαβα είναι στα τελευταία της η εγγύηση (κανα 2βδομαδες?) και προσπαθούν να τις σκαπουλάρουν.Αν την πάς για αντικατάσταση τελικά στο μαγαζί,πες να σου δώσουν αντίγραφο της εγγύησης που να γράφει πάνω ημερομηνία επειδή σε φίλο την είχαν κρατήσει στο μαγαζί 2 βδομάδες και μετά του είπαν "έχει λήξει η εγγύηση".
WalkerSW Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Στους όρους της εγγύησης αναγράφεται ξεκάθαρα ότι χωρίς το χαρτάκι η εγγύηση δεν ισχύει! Βέβαιως βεβαίως τις περισσότερες φορές αυτά τα χαρτάκια ξεκολλανε λόγο θερμότητας πάνω στο εξάμηνο. Για αυτό το λόγο η μαμά εταιρείες είναι πιο χαλαρές πάνω σε αυτό το θέμα! Οποτε μιλα με Asus!
hliastsek Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 ΦΙλε μου μην μπλεκεις με μαγαζια, χαρτακια και βλακιες, στειλε κατευθειαν στην asus! 1
ultraex2003 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) για μητρικη μιλαω η asus hellas δε δεχετε τιποτα εδω το μονο που κανει θα σε ανοιξει κωδικο σε συνεργασια με <asus-italia και θα πρεπει να φυγει ιταλια με δικα σου εξοδα υπολογισε και κανα 1.5 μηνα και κανα 30αρι τοσα με στοιχισε για να παει εκει η asus ομως καλυψε τα εξοδα για να ρθει με curier διοτι ειχα χασει την αποδειξη και δε δεχοταν το μαγαζι οποιοδηποτε συναλαγη για τη καρτα γραφικων δε πιστευω να αλλαζει κατι αν θες βεβαια να ασχοληθεις αυτα Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2015 από ultraex2003 1
nikosops Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Η καρτα εχει εγγύηση μεχρι μεσα Σεπτέμβρη καπου εκεί. Θα δοκιμάσω να μιλησω με τη asus να δω τι θα μου πουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα