Jaco Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Όποιος φραγκοφονιάς έκανε την τσιγκουνιά να αγοράσει το ίδιο DVD, ας μου πει παρακαλώ με τι firmware δουλεύει την μπαχατέλα, με την προϋπόθεση ότι διαβάζει σωστά τα DVD χωρίς διακοπές... Αλήθεια, με τα scsi γιατί δεν έχει κανείς τέτοια προβλήματα...?!?[/code]
akiss Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 με οποιοδηποτε αλλο dvd δεν εχει κανεις προβλημα...
vagpap Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Εγώ το αγόρασα και είναι μια χαρά εδώ και ένα χρόνο (για 8 μήνες το μοναδικό CD/DVD του μηχανήματος). Έχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση 0.43 πειραγμένη όμως για να γίνει region free. Μπορείς να την βρεις στο http://www.rpc1.com
Jaco Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 vagap αυτή είχα βάλει και εγώ και κάνει κολλήματα όταν παίζει ταινία... Σίγουρα έχει πρόβλημα το DVD, γιατί έχω στον ίδιο υπολογιστή ένα scsi της pioneer και παίζει τα ίδια DVDs χωρίς πρόβλημα... Θα δοκιμάσω πάλι μαμίσιο να δω αν θα υπάρχει διαφορά... Ευχαριστώ, πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.